![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Windows XP english patch
Stiu ca exista o localizare in limba romana pentru XP, care se numeste ROMANIAN PATCH, si care "traduce" toate alea in romana: documentele mele, computerul meu, etc. Acum: pe mine ma intereseaza sa achizitionez un laptop c XP-ul in italiana si vreau sa stiu DACA EXISTA UN PATCH DE ENGLEZA, care sa traduca toate magariile alea din italiana in engleza. Un amic mi-a spus ca trebuie sa achizitionez o alta licenta de XP, dar mai degraba o las balta cu laptopul... Cum este??
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu merge la xp in italiana. la cel in romana merge pentru ca windows-ul e tot in engleza, iar tu nu ai practic decat un add-on, numit LIP (Language Interface Pack) parca s-a mai discutat asta, nu?
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
da. si s-a dat acelasi raspuns. de aceasta problema m-am lovit si eu. in fine, eu am rezolvat prin metode mai putin "ortodoxe"
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Windowsul de care vorbeam era XP HOME EDITION. Din cate stiu eu, laptopurile nu vin cu un cd separat de windows xp, ci e "imprastiat" epe toate cd-urile, sunt niste recovery cd's. La servici am mai multe licente de XP Home, nu pot folosi un cd din asta, si cheia de xp italiana?
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Putin probabil . Eu am incercat cu mai multe variante Italiana - Engleza Germana - Engleza Spaniola - Engleza Poloneza - Engleza Chineza - Engleza Niciodata CD-Key -ul nu a mers decat pe versiunea pentru care era initial | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |