Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-09-2005, 11:56   #1 (permalink)
Nick anterior: ovidiugrecu

01st1's Avatar

HP 6122 beata ?

Un sistem pe care aveam XP si o imprimanta HP deskjet 6122 mergea la fix.
Mi-au schimbat sistemul cu un altul, mai tare, pe care ametitul care ar trebui sa fie administrator de retea mi-a instalat Windows 2000. Cind lansez o imprimare din Office, la vizualizare totul e OK, dar, la imprimare efectiva, orice poza inserata in document mi-o dubleaza in acelasi spatiu, astfel ca am doua exemplare din poza respectiva, dar turtite. Daca acelasi document il imprim pe o alta imprimanta (un HP laserjet 4+) e OK. Daca lansez o imprimare din alta aplicatie (de ex. Jasc PaintShop Pro) spre HP deskjet 6122 e OK.
???
Testat cu Bit Defender, OK.
Tolomacul mi-a dezinstalat totul, inclusiv OS-ul, si a reinstalat totul, dar degeaba. Discul dur este partitionat, (mie, care nu sunt strict de meserie, mi se pare straniu (fara legatura cu problema de mai sus) ca una dintre partitii este FAT iar cealalta NTFS) si deci nu a formatat fizic, una dintre partitii (pe care nu se fac instalari, ci stochez date), raminind neatinsa.
Dupa capul meu, e problema de instalare a imprimantei, dar cum dracu' de se manifesta numai la imprimarile din MS Office?
Merci pentru orice sugestie, suport numai misto avizat.

Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti.

01st1 is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2005, 10:59   #2 (permalink)
Nick anterior: ovidiugrecu

01st1's Avatar

25 de lecturi si nici un raspuns...Si totusi eu as vrea sa rezolv. Poate n-am fost prea clar: turteste si dubleaza numai fotografiile, alte elemente introduse in pagina (zone de text, Wordart, etc) le lasa in pace
Iata si o poza:monitorul cu ce zice el ca-mi imprima si foaia de hirtie cu ce iese de la imprimanta.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DCP_0361.JPG
Views:	18
Size:	112.4 KB
ID:	58629  

Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti.

01st1 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules