![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Timisoara | Cum pot sa modific rezolutia...
as vrea sa stiu si eu daca este un soft cu, care as putea sa modific rezolutia la mai multe poze deodata.Adica sa selectez 100 poze de ex. si sa setez rezolutia care o vreau si softul sa modifice automat la toate pozele rezolutia. Am incercat cu photoshop si cu acdsee dar nu merge decat una cate una sau nu stiu eu..ceva sugestii? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Sunt programe care compreseaza automat loturi de poze la dimensiuni adaptate la internet (toti cei de la studiourile foto care descarca aparate foto pe CD-uri au; vei vedea ca pe acelasi CD iti pun pozele "crude", dar si , in alt dosar, cele micsorate) Eu stiu de Jasc Photo Album, dar mai sunt multe altele. Am un CD pe care mi-au descarcat ca mai sus, daca te intereseaza, ma uit si-ti spun luni cu ce, daca se poate vedea. Program care sa mareasca n-am auzit. PS Daca nu ai feed-back cum ti-ai dorit, muta-ti thread-ul la foto, ca baietii aia le au, si sunt si saritori.
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
In Irfan View este usor: Il deschizi, File> Batch Conversion/Rename iar acolo, selectezi ce poze vrei, bifezi casuta de Set Advanced Option, setezi si optiunile alea avansate, apesi Start, si in cateva momente ai multe poze redimensionate.
__________________ Vom şti tot iar ce nu vom şti vom afla! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ma tot batea la cap, insistent, un prieten ca Irfanview e meserias, dar nu l-am incercat, de lene. Prost am fost!
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Timisoara |
Multumesc
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |