![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Am nevoie de documentatie pt. Fruityloops
Sal all! Ma pasioneaza mult Fruityloops si as avea nevoie de niste tutoriale/documentatie in legatura cu functii mai avansate. Aveti asa ceva, sau stiti un link de unde pot sa downloadez?
__________________ myOutlet Last edited by mike; 12-10-2005 at 15:00.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Vezi in cutia in care a venit softul. Dupa cum vezi, banii aia nu ii dai degeaba. Din semnatura ta constat ca cu un mic downgrade ai putea sa strangi f. repede 2-300 USD ca sa-ti cumperi tot ce-ti trebuie. .. asta daca esti cu adevarat pasionat.
__________________ Just your regular bofh. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ceva nu este corect aici ... Un prieten de-al meu a avut o remarca offtopic ..... a fost imediat sanctionat. Nu am spus in nici o clipa ca as dori documente "ILEGALE", dar atata timp cat pt Photoshop exista tone de tutoriale, explicate pas cu pas, nu vad de ce nu ar fi si pt Fruityloops .Cred ca mai bine ceream un referat ... gaseam mai rapid ... si "ilegal"! AIWA, CLOSE THE THREAD PLEASE!
__________________ myOutlet | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ce voiam sa spun e ca sacrificand 2-300 USD obtii _oficial_ softul ala, cu un pachet sanatos de pluginuri si efecte pe langa, si sunt convins ca o sa primesti si o groaza de documentatie, ca sa nu mai vorbesc de suport de la producator. Si m-am luat de sistemul tau pentru ca mi se mai intampla sa inteleg un copchil sarac care vrea si el sa invete cum e cu prelucrarea de sunet (sau orice altceva) si ar vrea sa vada cum se lucreaza cu niste scule mai calumea. Dar a) nu cred ca te dau 200 de para afara din casa daca zici ca esti asa pasionat de asta; b) intre "dati-mi si mie FL" si "invatati-ma si pe mine sa fac chestii avansate cu FL" e o diferenta care nu poate fi trecuta cu vederea. http://tinyurl.com/aqkhl - sacrificand unul din cele 3 hdd-uri te apropii de Producer Edition, fara sa-ti galgaie efectele @moderators: nu inteleg de ce s-a redeschis threadul
__________________ Just your regular bofh. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |