![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Putin ajutor, va rog.
Ieri am instalat si eu Trainz Simulator 2006, bun si facut am jucat vreo 30 de minute si nu mi-a placut, l-am dezinstalat si nu mi-a mai revenit spatiul alocat de el innapoi, jocul instalat ocupa 3 gb, iar acum nu-i mai am dupa dezinstalare, vreo idee cineva? am dat si cu scandisk si degeaba.
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Empty Recycle Bin
__________________ Dau invitatii de lume buna pe Locărz. Doar pentru cunoscatori bazati cu multa ambitie! Pret bun, calitate garantata, nu va pica saitul niciodata. Pentru urgente sunati cu incredere la 0666 892 10 13. Oferta e doar pentru ambitiosi dinamici si plini de cunostinte. Exclus fraieri, care ati citit degeaba, de fraieri ce sunteti, adica. Gen. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nicidecum, nu are nici o legatura ca am dat uninstal, si chiar cand sterg obisnuiesc cu shift+delete ... si a mai patit cineva si mi-a zis ca a ster un film si ia revenit spatiul, dar este irelevanta optiunea asta deoarece intre timp am mai sters un kit de joc am mai copiat altul asa ca, si mi-a mai zis sa fac cu PM da nu stiu la ce sa ma uit in el ...
|
| | #9 (permalink) | ||
|
se pare ca era activat system restore, am dat restore l-am sters fara sa-i dau uninstal si am recuperat spatiul, huh da cu restore asta e belea mare ca-ti pune toate folderele la loc chiar daca tu le-ai sters(ti le pune goale bineinteles) si trebuie sa te uiti pe tot hdd unde ai facut modificari, sa le stergi din nou, am rezolvat mersi de sfaturi se poate inchide.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
readuc la viata acest topic deoarece iar am patit-o, azi dupa ce am terminat un joc, m-am uitat neintentionat la partitie cat mai am spatiu, mai aveam 4 gb, am tinut mouseul pe folderul jocului si avea 3.59gb, am dat uninstal din start/programs, si dupa iar m-am dus la partitie si acum aveam 5.19 liberi, nu stiu ce sa mai fac am facut "numaratoarea" la spatiu si-mi ies vreo 8 gb lipsa, mentionez ca am un windows normal doar cu cele necesare instalate, am un HDD de 160 Maxtor, impartit in 4 partitii, una de 7 gb cea cu sistemul, si 3 de 48, si spatiul ramas lipsa in urma partitionarii din cate stiu e normal sa fie asa ... pls help ce sa-i fac ? nu pot formata partitia deoarce ar fi crima ca am toate kiturile de jocuri and stuff ... (prima poza stiiti ce e, iar a 2-a arata ce am pe partitie si cat ocupa), va multumesc.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Eu iti recomand sa faci o defragmentare a tuturor partiilor. Asa am facut si eu cu niste filme si nu-mi iesea la socoteala spatiul. Am facut defragmentarea si am mai facut rost de vreo 4gb. Acum daca nu poti sa recuperezi din spatiu nici asa eu iti recomand sa cauti un driver de maxtor sau un programel care sa-ti curete hard disk-ul de "aplicatiile inexistente" si sa-ti faca rost de spatiu.. iti recomand sa cauti acest program pe softpedia. eu ti-am gasit programul hard drive mechanic 1.0 dar nu stiu cum va functiona acesta pentru ca eu nu am avut nevoie de el pana acum.
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Dar Kaspersky are optiunea de curatare a hard-ului?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |