![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
astazi mi-a venit ideea sa caut un soft care sa comprime paginile web,adica pozele,textele dintr-o pagina astfel incat aceasta sa se incarce mai repede.stiu ca exista un astfel de soft pt dial-up dat pt LAN nu am gasit iar cel pt dial-up nu merge pt LAN.am cautat pe google dar am ramas pagubas.ma poate ajuta cineva?
__________________ BURN YOUR RUBBER,NOT YOUR SOUL!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pozele degeaba incerci sa le comprimi, ca sunt comprimate deja. O sa obtii ceva gen 99% sau chiar 101%. Acuma poate vorbesc in necunostinta de cauza, pentru ca nu stiu cum functiona ala pe dial-up, dar ca idee daca site-ul nu-ti trimite comprimat textul, nu ai ce face.
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cauti ceva in genul Google WebAccelerator? Uite aici un thread despre asta: http://www.computergames.ro/forum/sh...le+accelerator Citeste insa tot ce s-a scris aici, ca sa intelegi ce face. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
linie la net am,si chiar f buna pt 300.000/luna 384Kbps garantat si 768Kbps maxim,fara limita de trafic sau sa-mi scada viteza dupa nush cati GB,dar vreau softu asta pt un prieten care are linie slaba.am si spus ca daca nu e asa ceva as dori macar un soft pt optimizat pachetele
__________________ BURN YOUR RUBBER,NOT YOUR SOUL!!! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Conexiunea o poti optimiza cu Cablenut dar nu te astepta la minuni! http://www.cablenut.com/
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Quote:
Dacă nu are, singura soluţie e să nu te conectezi direct la site-uri, ci la proxy-uri care fac ele compresia pentru tine. Şmecheriile gen ClickNet funcţionează pentru că intervine ISP-ul şi face ori cache ori compresie pentru tine. Oricum, bine că există compresia asta. Ştiţi cît are o pagină de CG cu tot ce are pe ea, comprimată? Vreo 100K. Ce-ar fi fost fără...
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Se pare ca nu stiam acest lucru elementar ca in relatia server-browser site-urile sunt deja comprimate. ![]() Cat despre tagurile html, sunt sigur ca isi au rolul lor in lizibilitate, dar as fi preferat un <t> in loc de <table>. Iar tot la capitolul asta, as fi preferat un {a href="orice" | orice} decat un <a href="orice">orice</a>. Dar deja exagerez. E bine si cum e acum. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
E inutil să "comprimi" prin prescurtare şi să pierzi lizibilitate, cînd există compresie şi obţine rezultate mult mai bune decît orice ai putea face prin prescurtare. Compresia protocoalelor la un nivel mai de jos se practică de foarte multă vreme.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |