![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | A instalat cineva Windows pe 64 biti ? Sau ati auzit pe cineva daca a facut-o, e versiunea finala ? Cum se misca, mai bine ca Windows XP SP 2 ? Am Athlon 64 b 3000+, Placa ASUS K8N-E DELUXE, HDD 160 GB SATA, Placa video ASUS RADEON 9600XT (500/600), 1 GB DDR | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Se misca mai bine, dar o sa ai ceva surprize.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu la aia ma refeream.
|
| | #7 (permalink) | ||
|
am si io kitul, dar ma abtin sa il instalez..driveri exista??..adica daca ma apuc sa instalez windowsul asta, mai merg programele precedente pe el??..cine a incercat poate da cu sfatul..un photoshop, corel, eventual un joculet, mai merg, sau diverii de placa video??
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Quote:
Poti sa dai ceva detalii, ce surprize pot aparea ? L-ai testat mai mult timp ? Apropo, driverele merg si cele pt. Win XP pe 32 bits ? Logic nu ar trebui sa mearga si se gasesc, cred eu, si comasate. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Offtopic: E enervant fontul pe care l-ai ales. Ontopic: Nu merg driverele pe 32 biti si e posibil sa ai crash-uri la unele aplicatii (de exemplu eu am avut la Office 2k3) si daca nu merg bine aplicatiile facute de M$, nu stiu cum s-or comporta alte aplicatii facute de terti.
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
rune: O sa vezi ca nu o sa poti rula decat programe care sunt facute sa suporte 64biti. Eu unul nu am nici un program de genul asta acasa... PS: Data viitoare cand o sa scri colorat sa nu te astepti sa iti raspund.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Bulshit..... Merge absolut orice program ..... chiar si cele pe 8 biti .....CU cateva exceptii foarte mici Cum ar fi AVP si orice program de montat cd uri ...... In rest imi merge totul de un an ....... brici fara nici o problema Si indiferent ca programul e pe 32 sau 64 de biti oricum merge mai repede in windows 64bit... Uimirea mare o sa o ai la timpul de boot care o sa fie infim .... Drivere ...... iara mult bushit orice producator are pe site ( daca sti unde sa cauti) si varianta pe 64 bit a driverilor ( iar sunt 1-2 exceptii dar minore) Asa ca nu mai sta in frica si instaleaza l odata.
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
panda nu merge pe 64biti.kasperky merge cu bube. firewall nu mai stiu ce am incercat dar nu mergea...zone-alarm parca. am dat un mil pe un audigy ca sa aflu ca nu au scos softu pe 64 de biti inca. tot asa si avermedia, no 64 bit software, no mysql iar daca imi aduc aminte nici macar acdsee nu mergea. uite cum am nimerit eu de 2 sau 3 ori mai multe exceptii ca tine...si astea in doar de 12 ori mai putin timp de folosinta ca tine
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
am vrut sa instalez WIn64 , si cand ajung la alegerea partitiei imi vede o singura partitie ce are dimensiunea celor 4 partitii la un loc ...cum sa rezolv problema asta? ( nu vreau sa-mi pierd informatiile de pe calc) Aveam o partitie libera pt Win64 si vroiam sa-l instalez acolo ...
__________________ Keep It Real ![]() | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ajutor.... nu ma aude nimeni ? ![]() .... de cand vreau si eu sa pun win xp 64 biti si acum apare problema asta... are vreo legatura oare cu hdd-ul, ca e s-ata? ... sau ce sa aiba? (pe una din celelalte 3 partitii mai am Winxp obisnuit... sa conteze asta....) Si cand am inst Linux se vedeau toate 4, acu de ce se vad ca un tot? Singura optiune pe care o am acolo e sa sterg partitia aia mare (care le contine pe toate 4) si sa instalez Win64....asta insa inseamna sa sterg tot ce am incalculator..... heeelp
__________________ Keep It Real ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |