![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| un dictionar de termeni tehnici ?
mai bine zis, un site care sa aiba un astfel de dictionar (in romana!) cunoasteti? sau, ma rog, sa explice pe intelesul tuturor ce inseamna cutare cuvant din domeniul informaticii. nu cred ca as fi doar eu interesat de asa ceva, sunt(em) destui care mai au inca multe expresii/cuvinte de invatat.
__________________ Timpul costa bani. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| www.dictionare.com poate fi util uneori si pentru termeni tehnici
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Solutia cea mai buna a fost data mai sus...... Nu incerca sa ii traduci in romana..... o sa iasa ceva INGROZITOR>..... Mai bine ii inveti in engleza asa cum sunt ei si folosesti define:cuvant ptr a afla intelesul lor.... Pls nu ROmaniza expresiile ce trebuie sa ramana asa cum sunt.
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu exista un astfel de dictionar pe internetul romanesc, desi ar fi intr-adevar extrem de util. Pentru orice termen tehnic provenit din engleza trebuie sa existe un echivalent in limba romana.
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |