![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| remove silence @ begin & end
vreau un soft care sa imi scoata silenceu' ( ) de la inceputul si sfarsitul unei melodii... daca ar stii sa faca la un director intreg... sa ia fiecare melodie in parte ar fi perfect ![]() stiu k winampu are optiunea sa remove silence... dar... nu prea merge... adik uneori merge alteori nu... si vroiam un program sa imi modifice el melodiile... automat....
__________________ U'r surfing on the World Wide Web!!! Enjoy!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 | Salut...daca vrei sa mai insishti cu winampul..o potzi face astfel : cauta plug-inul SqrSoft v.1.75 ai serialul meu aici (//Registered to: Giovanni Serial: 89AEAEDCB893A5A4B3939BA8F0 Type: Personal use /) daca te aranjeaza cu ceva ..shi eu spun ca vei fii cel putzin multzumit..are presetari directe daca nu ,le potzi face tu dupa propriul plac. Sarianta 2 ar fii 'SoundForge' de la Sony...e un soft complex care editeaza mp3's shi nu numai shi potzi scoate shi silenceu' cu el ...dar ai ceva de lucru k sa iei fiecare mp3 in parte ..nu o face automat ... sper sa itzi fie de folos una din 2 ...dar pt. Gap Killer e SqrSoft(care face un Advenced Crossfading destul de frumos daca il presetezi bine prin winamp.) Spor la treaba ! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Mp3Trim face exact ce vrei.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |