![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Odc statistics
Cum fac sa mut si eu statisticile din ODC in Dcc++ Am valori mari de upload si as vrea sa continui de acum cu DCC ul si sa renunt la ODC. M-am uitat si nu am gasit nici un fisier responsabil cu acest lucru .... Ma tem ca sunt scrise in .exe cutabilil ODC ului ..... si ca singura posibilitate sa le scriu si in dcc++ ar fi cu un HEx editor...... Dar sa nu sarim pana acolo ..... Voi ce parere aveti ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Este greu sa salvezi stuff in timp ce executabilul ruleaza. Cred ca producatorii programului nu s-au dedicat in halul asta. Mai uita-te prin xmluri.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
DCPlusPlus.xml este fişierul responsabil. Eu am trecut de la oDC la PeerWeb 0.301 şi e super Am tot iconiţele de la oDC, lista cu ce am de dw şamd
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
cum a spus si vivio, valorile sunt tinute in DCPlusPlus.xml... astea sunt liniile responsabile... Quote:
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Yessss thank you .......Asta este ce cautam . M-am uitat acolo dar cred ca am sarit ca dobitocul peste liniile astea......
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |