![]() |
| | #1 | ||
| Windows Vista Am si eu o mica intrebare... Care a auzit ceva de windows vista??? Cica a aparut versiunea BETA 1 si o sa tot urmeze.... Stiti ceva legat de asta??? Daca da... va rog eu mult sa "ma anuntati si pe mine"... un mail pe adresa buzdugan_tiberiu@yahoo.com ar fi de ajuns... Mersi mult... ![]() | |||
|
| | #2 | ||
| man, la noi Evul Mediu a trecut de mult. S-a discutat despre chestia asta "fabuloasa"... daca dadeai search gaseai destule. si "cica" gasesti pe site-ul microsoft despre asta... ia uite aici ce zice: http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x2GB Corsair Twin2x 6400C4DHX| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #4 | ||
| Quote:
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #5 | ||
| Da, beta 2 cere minim 8 giga si ceva spatiu pe hdd altfel nu se instaleaza ![]() | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Vara viitoare se va lansa Windows Vista ![]() | ||
|
| | #7 | ||
| who cares...? XP e mai bun, n-am de gand sa irosesc 8 GB pe un win care nu-i altceva decat un XP mai colorat + cateva service packuri... ![]()
|
| | #8 | ||
| check this: http://www.pro-networks.org/forum/viewstory.php?t=63331 MISTIK: asa se zicea si cand a fost lansat XP-ul, remember? Dupa ce o sa vezi screenshoatele sau instalat la cineva pe calculator o sa "irosesti" si 16 GB ca sa-l instalezi...![]() | |||
|
| | #9 | ||
| Astia de la Microsoft cred ca s-au damblagit rau de au nevoie de atata spatiu pentru un Win. Doar nu mi-au cumparat ei hardu!
__________________ Tots units fem força! | |||
|
| | #10 | ||
| De ce pui pe altii sa munceasca ptr tine ? Poti si tu sa cauti foarte bine la microsoft pe site ..... sau chiar pe google... fara nici un fel de efort. Lasa eventual si un numar de telefon si te si sunam cand apare ![]()
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #12 | ||
| eu am o singura problema cu Vista asta: exista de cativa ani OS X-ul, care arata extraordinar, are un desktop search excelent, ruleaza pe 64 biti etc. vizual, impresia mea e ca Vista e un fel de varianta saraca a OS X-ului. ca facilitati, probabil va oferi cam ce ofera si OS X-ul in prezent. numai ca toata scremeala asta de sistem de operare APARE PESTE 1 AN!! de parca ne-ar oferi cine stie ce bijuterie tehnologica... (oricum, eu m-am decis: o sa folosesc OS X 86 pentru tot ce inseamna lucru, mail, internet, filme, muzica si windows-ul pentru rarele momente in care o sa ma joc)
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #13 | ||
| Quote:
o porcarie curata, amice. o sa ne ia dracii asteptand un disk defrag... sau o instalare. Vista e un windows mai "aratos", de fapt e XP cu service pack 3 (o sa apara si asta, dar dupa ce se lanseaza Vista). Bottom line, nu prea cred ca se merita... daca mai cere si minim 1 GB RAM ca sa mearga si 2 GB recomandat, pe un procesor de cel putin 2Ghz... inseamna ca se adreseaza doar celor cu porsche (sau celor cu DC++) ![]() Anyways, nu ma intereseaza, nu-s nici macar curios. I like my things simple and functional, no thanks...
|
| | #14 | ||
| 8 giga? Mon Dieu! Pentru o statie de lucru...? Mi se pare ca nici o distributie mare-mare de linux nu ocupa atata... Stiu ca aveam la un moment dat Suse 9.2, si nu umpluse nici 5 G cam cu toate pachetele selectate... Ca sa nu spun ca mergea mai bine decat Wingozul cu care impartea hardul... ![]()
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #15 | ||
| 8 giga .. wooow . ce va mirati atata ? Windows Vista este pentru sistemele care apar incapand de anul viitor . Si cum deja acum 200 de gb pentru un hdd este standard si deja sa depasit pragul de 400 gb pe un hdd nu este nici o scofala ca cere 8 gb . | |||
|
| | #16 | ||
| Problema e ce draq face el cu atata spatiu? La ce naiba ii trebe atata spatiu?
__________________ Tots units fem força! | |||
|
| | #17 | ||
| de ce? ca sa arate frumos. de exemplu am luat un "face lift" pt XP, adica sa-i schimb interfata cu cea a lui VISTA, nu ca mi-ar fi placut vreun pic... si ocupa 400MB... wtf? that's just crazy shit! probabil ca au mai adaugat 1-2 giga de drivere... si in rest... fisiere inutile... BTW, mai adauga si media player? ca parca era scandal mare intre lumea playerelor media si asta free de la MS.
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului | Quote:
8 GB suna aberant ... da` daca ne gandim de la 260 Mb cat are 98se la 1.2 GB cat avea XP cand o aparut ... parca nu e asa mare ... oricum mai e pana la anu ... si mai e si mai mult pana o sa se merite sa iti bagi Vista
__________________ | ||
|
| | #19 | ||
| eBE, la 8G ocupati de un sistem de operare (desi tot nu'mi vine sa cred...), ar face bine sa'mi citeasca gandurile sau macar gesturile. Asta pe langa facutul cafelei si un sex oral in lipsa unei alternative... ![]() Nu mi se pare nici un motiv de lauda sau de admiratie pt. un OS faptul ca imi ocupa atata spatiu... Chiar daca ar ocupa si jumatate din spatiul asta, tot e enorm, pentru stiu ca stie sa faca un Windows intr'o instalare normala de desktop... Sau chiar de server... Chestia asta imi aduce aminte de tancul ala facut de germani la sfarsitul WW2, Maus parca ii zicea, care a fost construit in ideea de ultimate weapon a celui de'al 3'lea Reich (primtre multe altele...), un mamul de 150 de tone care n'a mai apucat sa vada frontul...
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #20 | ||
| "nitel mai colorat ca XP-ul" ignorantilor. Cititi si voi de WinFX, Managed Code, Avalon etc
__________________ -> Visul este real atata timp cat dureaza. Diferenta o realizezi la trezire. N-ai putea spune acelasi lucru si despre Viata ? -> Wake up ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|