![]() |
| | #1981 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Quote:
Cum am rezolvat problema: Am gasit folderul C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository unde sunt toate inf-urile sys-uri si alte fisiere pt drivere. La conectarea camerei i-am dat sa-si caute driverul in folderul asta si acolo si-a gasit driverul. La schimbarea USB-ului trebuie urmata aceeasi procedura. Tot nu invata singur calea de unde sa-si ia driverul | ||
|
| | #1982 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | vista - drivere nvidia
Am instalat vista, driverele pt componente, programele, toate cele ... pana cand am ajuns la cele pt placa video, dau install la ultima versiune .. se face naspa imaginea, adica apareau niste dungi, ca si cum ar fi fost sters scrisu, imaginea ... oricum, nu prea se poate intelege mare lucru pe acolo. Dau uninstall, revine imaginea calumea, incerc alte drivere si ... aceeasi chestie, doar ca dupa uninstall nu si-a mai revenit Ceva pareri / solutii are cineva ?
| ||
|
| | #1987 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1989 (permalink) | ||
|
eu folosesc sleep-ul in loc de shutdown, mi se pare mai comod sa intru in desktop in 5 secunde, dar habar n-am cati W consuma, are cineva idee? stiu ca doar RAM-ul ramane activ in pc.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #1990 (permalink) | ||
|
Deja incepe sa ma calce pe nervi.Tot se schimba tema singura din Aero in Classic.Am sters tema classic din folderul de theme dar degeaba.Alta solutie?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1992 (permalink) | ||
|
Se schimba singura fara motiv.Imi da balonul ala cu memorie insuficienta cica.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 22-08-2007 at 13:00.. | |||
|
| | #1994 (permalink) | ||
|
Se simte doar daca ai 512 MB RAM si un stick rapid (ceapa aia de certificat ReadyBoost nu ajunge). Daca ai un giga, deja e frectie.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #1996 (permalink) | ||
| Quote:
![]() http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2000 (permalink) | ||
|
La 4 sloturi ocupate sunt sanse mari sa aiba probleme cu stabilitatea. Nu toate placile de baza se descurca bine cand au toate sloturile ocupate. Personal am avut asemenea probleme si pana nu am coborat de la 400 la 333, nu s-a stabilizat. Am intalnit si la munca vreo 2 cazuri in care am incercat sa-i punem pe toate sloturile module ram ( 2 pachete dual-channel ) si nu a mers stabil pana nu l-am lasat in 2 module ocupate. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|