Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-08-2007, 00:52   #2001 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Dexter[Smurfz] View Post
La 4 sloturi ocupate sunt sanse mari sa aiba probleme cu stabilitatea. Nu toate placile de baza se descurca bine cand au toate sloturile ocupate.

Personal am avut asemenea probleme si pana nu am coborat de la 400 la 333, nu s-a stabilizat. Am intalnit si la munca vreo 2 cazuri in care am incercat sa-i punem pe toate sloturile module ram ( 2 pachete dual-channel ) si nu a mers stabil pana nu l-am lasat in 2 module ocupate.
Ce faza de tot kktul

Pai asa mai bine puneau dracului 6 sloturi ca sa pot sa am 2 gb din 4 dimm-uri.

Eu ce fac acu' ? Ma apuc sa vand astea 2 x 512, pierd la ele din pret ca sa iau 2 x 1gb?
Asa ...nu ma complic.

Chiar asa tare ma leg la cap daca am 4 x 512? care placi fac figuri?

Eu am un Asus P5L 1394....
sau ce 'majoritate' face figuri?

Daca-s 2 3 placi inteleg, dar daca vorbim de "multe" e de tot kktul faza...

dild0 is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 11:08   #2002 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Eu, unul, n-am auzit de aşa ceva în viaţa mea.

Raven is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 14:04   #2003 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Eu va zic ce am patit. poate sunt mai ghinionist eu...Dar vam zis sa stiti ca se poate intampla si asa ceva. Am patit pe un Asus mai vechi pt un Athlon (nu mai stiu indicativul), un Gigabyte 7VT880-L si un Asus P5K Deluxe Wi-Fi. La vremea respectiva ma interesasem de problema si am gasit pe net multe cazuri in care cu 4 sloturi ocupate se ajunge la probleme.

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 25-08-2007, 22:52   #2004 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

90% din cazuri pe asus si scria si in manualul lor lucrul acesta

billy boy is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2007, 00:29   #2005 (permalink)
Banned

Am cumparat azi un Pen drive (usb) de 2 Gb, Kingmax, din alea subtiri/slim (am atasat poza mai jos).

Problema e ca.....e de KKT.

Copii DE PE EL cu 10 mb/s cam (asta sa-nteleg ca se traduce 'citire').

Iar de copiat PE el...ei bine copie cu 500 si ceva de kb/s.
Asta la un film, ca atat am apucat sa copii (probleme cu rabdarea).

Dupa ce am vrut sa mai copii un film...se ducea de la 500 si ceva in 100 si ceva kb/s.

WTF?

Sa ma duc sa-l dau de cap? e asa slaba seria asta de pen drive-uri de la Kingmax?

Sau e vreo maladie cu Vista, de nu se 'pupa'?
http://img169.imageshack.us/img169/5...u007mb6.th.jpg

referitor la faza cu placile si ramul,sa-nteleg ca sunt 'doomed', din moment ce am placa Asus?

Old 26-08-2007, 00:53   #2006 (permalink)
Registered User

CrashWith's Avatar

Ma bate gandul sa-mi mai achizitionez inca 2G ram si sa trec pe vista,merita upgrade-ul,are nevoie vista acum de 4 G,sau sa mai astept?
Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF.

CrashWith is offline    Send Message via Xfire to CrashWith Reply With Quote
Old 26-08-2007, 06:32   #2007 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Daca nu ai de gand sa folosesti versiunea 64 bit ( care personal o detest...si nu cred ca sunt singuru care iti va recomanda sa ramai cu o varianta 32bit ) atunci aia 4 gb sunt inutili pt ca nu vor fi vazuti in totalitate datorita limitarilor OS-urilor pe 32biti . Adica ai sanse mari sa vezi numai 3 gb daca ai noroc...poate chiar 3.5. Oricum Vista se descurca bine si cu 1 gb ram. L-am avut instalat pe 768ram cu un AthlonXP 2600+ si mergea surprinzator de bine.

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 26-08-2007, 10:45   #2008 (permalink)
Registered User

Blade's Avatar

este vreo solutie sa imi functioneze si mie tvout-ul pe o placa video geforce4 mx400?
drivere pt vista nu exista pe site-ul celor de la nvidia..
defapt eu nu vreau drivere ci softul celor de la nvidia ca sa mearga tvoutul

Blade is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2007, 11:06   #2009 (permalink)
Registered User

CrashWith's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dexter[Smurfz] View Post
Daca nu ai de gand sa folosesti versiunea 64 bit ( care personal o detest...si nu cred ca sunt singuru care iti va recomanda sa ramai cu o varianta 32bit ) atunci aia 4 gb sunt inutili pt ca nu vor fi vazuti in totalitate datorita limitarilor OS-urilor pe 32biti . Adica ai sanse mari sa vezi numai 3 gb daca ai noroc...poate chiar 3.5. Oricum Vista se descurca bine si cu 1 gb ram. L-am avut instalat pe 768ram cu un AthlonXP 2600+ si mergea surprinzator de bine.
Nu stiu de ce aveam impresia ca i vede pe toti 4 vista.Stiu ca merge vista si cu 1G,dar eu vreau sa i folosesc pt. jocuri,si aici cred ca se schimba situatia.
Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF.

CrashWith is offline    Send Message via Xfire to CrashWith Reply With Quote
Old 26-08-2007, 11:24   #2010 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Eu zic ca 2gb sunt de ajuns momentan chiar si pt vista. Oricum ram-ul ala care il vezi ocupat...se descarca imediat impreuna cu interfata aero cand intri in joc...asa ca ar trebui sa ai cam aceeasi cantitate de ram disponibila ca in XP

Old 26-08-2007, 11:37   #2011 (permalink)
Grandfather of all Knowledge

C05T1N's Avatar

Quote:
Originally Posted by dild0 View Post
Am cumparat azi un Pen drive (usb) de 2 Gb, Kingmax, din alea subtiri/slim (am atasat poza mai jos).

Problema e ca.....e de KKT.

Copii DE PE EL cu 10 mb/s cam (asta sa-nteleg ca se traduce 'citire').

Iar de copiat PE el...ei bine copie cu 500 si ceva de kb/s.
Asta la un film, ca atat am apucat sa copii (probleme cu rabdarea).

Dupa ce am vrut sa mai copii un film...se ducea de la 500 si ceva in 100 si ceva kb/s.

WTF?

Sa ma duc sa-l dau de cap? e asa slaba seria asta de pen drive-uri de la Kingmax?

Sau e vreo maladie cu Vista, de nu se 'pupa'?
http://img169.imageshack.us/img169/5...u007mb6.th.jpg

referitor la faza cu placile si ramul,sa-nteleg ca sunt 'doomed', din moment ce am placa Asus?
Am o impresie ciudata ca ai lipsit de la orele de romana. Altfel nu imi explic faptul ca nu stii ca forma corecta este "COPIEZ", in loc de "copii".
Nevertheless, din experienta mea, acele stick-uri sunt destul de slabe dpdv al performantei - deh, vrei dimensiuni mici, trebuie sa accepti diferite compromisuri.

C05T1N is offline    Send Message via Google Talk to C05T1N Reply With Quote
Old 26-08-2007, 11:43   #2012 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

copii - Copy

Poate fi şi o problemă de citire de pe hdd.. Fragmentat până peste cap şi destul de plinuţ. Been there..

Old 27-08-2007, 23:41   #2013 (permalink)
Banned

Cost1n niciodata nu o sa inteleg 'grămăticii' astia de duzina care in loc sa ofere unui om un raspuns prompt,la obiect, se leaga de niste greseli de ortografie.

E plin forumul asta frate de agramati/analfabeti si tot soiul de inapti, iar tu legi de sanatatea mea pt ca am scris "copii?".
Te compatimesc mai degraba pe tine, pt gestul tau, decat pe mine, pt incultura sau nestiinta de care dau sau nu dau dovada.

Iar bucata ta de raspuns ontopic e si ea, ca vai de capu' ei.
In primu' rand nu era pt mine stick-ul,deci nu ma judeca din prisma motivelor pt care l-am achizitionat.
In al doilea rand, una e sa fie mai 'slab calitativ', alta e sa copie cu 100 kb/s. Eu cred ca tu ai lipsit la orele de 'hardware'.

Raven, ulterior am observat ca-i o problema de OS. Pt ca pe un XP mergea ok.

Iar cu hdd-ul nu cred c-ar fi probleme, pt ca l-am testat si cu un maxtor si cu un raptor...same shit.

Old 01-09-2007, 21:57   #2014 (permalink)
Registered User

am si eu o intrebare visa intamplat sa vadea crean albastru pe vista pentru ca mie mi-a dat tin sa spuns ca am versiunea din august inregistrata de dell.Nu cred ca este din hdd deoarece si pe windows98 dadea ecran albastru si cand am bagat xp nu mi-a mai dat pe atunci aveam un maxtor de 40gb.Acum am revenit la xp si vad ca nu mi-a mai dat ecran albastru

gameru is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2007, 22:02   #2015 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

^^^^^^^

Quote:
E plin forumul asta frate de agramati/analfabeti si tot soiul de inapti
si gameru, mie nu mi s-a intamplat, dar cica au fost cazuri.

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2007, 22:54   #2016 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

big_bum, nu-mi traduci şi mie ce spune „academicianul” gameru.. ?!

Old 02-09-2007, 01:11   #2017 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Raven View Post
imi cer scuze daca nu am scris corect.Dar ma grabeam

gameru is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2007, 03:45   #2018 (permalink)
Registered User

Stie cineva care a incercat vista pe un sistem similar cum ar putea sa imi ruleze pe un sistem format din: sempron 2500, asus kt880, 1 gb 400 single, nvidia 6200A 128mb, hdd 80 gb ide 8mb buffer? Si inca o intrebare CounterStrike 1.6 ruleaza pe vista ..la fel de bine ca pe xp?

stalker2142 is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2007, 09:56   #2019 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Am rulat Vista pe un Athlon 2600+ , 768 ram ddr400 si un 9550gu. A mers chiar bine

Old 02-09-2007, 12:39   #2020 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raven View Post
Original text:

am si eu o intrebare visa intamplat sa vadea crean albastru pe vista pentru ca mie mi-a dat tin sa spuns ca am versiunea din august inregistrata de dell.Nu cred ca este din hdd deoarece si pe windows98 dadea ecran albastru si cand am bagat xp nu mi-a mai dat pe atunci aveam un maxtor de 40gb.Acum am revenit la xp si vad ca nu mi-a mai dat ecran albastru

Translated text:

am si eu o intrebare vi s-a intamplat sa vadea ecran albastru pe vista pentru ca mie mi-a dat. tin sa spun ca am versiunea din august inregistrata de dell. Nu cred ca este de la hdd deoarece si pe windows98 dadea ecran albastru dar cand am bagat xp nu mi-a mai dat. (pe atunci aveam un maxtor de 40gb). Acum am revenit la xp si vad ca nu mi-a mai dat ecran albastru. Curios este faptul de ce imi da pe Vista.

big_bum is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules