![]() |
| | #2083 (permalink) | ||
| http://forums.creative.com/creativel...ssage.id=24260 CD cu diverele si aplicatiile pt Vista, acum il dau jos si va zic cum merge pe Audigy 2 ZS.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2084 (permalink) | ||
|
Nu mai pot edita , a reusit instalare si merge perfect mai jos e un printscreen.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2085 (permalink) | ||
|
Eu am instalat driverele de pe site-ul creative si nu se aude bine. Adica se aude infundat (ceva de genul efectului de bathroom). O sa iau driverele de care ati zis mai sus, poate cu alea merge. Ciudat e ca in Lost Planet sunetul de aude OK, dar in Counter Strike Source, Winamp, sunetul e infundat. Instalez si va spun daca am rezolvat. Daca a mai patit cineva asa si are o rezolvare, poate scrie aici.
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #2086 (permalink) | ||
|
Am ales la foldere "Use windows Classic folder" problema este ca inainte aveam un fel de status bar in care puteam spre exemplu sa dau "stelute" la melodii, poze sau alte fisiere.Faza ciudata este ca acum Vista-ul chiar se misca mai bine, dar mi-ar fi fost de folos acea bara.Am vreo posibilitate sa pun din nou acea bara fara sa mai folosesc optiunea "Show preview and filters" din Folders Option?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2087 (permalink) | ||
|
Am o problema care se pare ca a aparut dupa ultimele updateuri instalate (care nu sunt cele mai recente, nu mai updatasem de multa vreme), daca are cineva vreo idee i-as fi profund recunoscator. Problema sta in felul urmator: nu mi se mai incarca anumite siteuri din extern, printre care msn.com, sun.com (care ma intereseaza cel mai mult). Daca dau ping pe un site enuntat, tot ce vad e timed out si atat. De la internet (RDS fiberlink) nu are cum sa fie, pentru ca tocmai inainte sa dau restart eram pe java.sun.com, iar celorlalti din bloc le merg oricum siteurile acestea. | |||
|
| | #2088 (permalink) | ||
|
ANALORD, eu sunt de parere sa-ti arunci un ochi in fisierul hosts din "C:\Windows\System32\drivers\etc\" ar trebui sa ai decat intrarile astea (sau daca ai mai pus tu ceva): 127.0.0.1 localhost ::1 localhost poate ti-a facut vre-un program vre-o gluma ![]() timed out am si eu pe cele 2 site-uri cand dau ping dar le pot accesa
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #2089 (permalink) | ||
|
a fost primul lucru verificat, am doar localhost si o adresa adaugata de mine acum 2 luni pt ca avea probleme cu domeniile... adica nimic schimbat imi aduc aminte ca am mai citit pe la inceputul verii pe un forum extern ca cineva a mai avut problema asta (cu tot ce tine de microsoft, msn) si singura solutie gasita acolo era reinstalarea | |||
|
| | #2091 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #2093 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #2098 (permalink) | ||
|
Am incercat niste casti pe pcul unui prieten care are xp si au mers...pe vista le conectez nimic, ma duc in control panel cica sunt activate, deactivez speakers, aceiasi chestie..acum cand le conectez imi zice speakers are not plugged in la status..help? :| P.S. Am descoperit ca doar pe intrarile din fata merg, oare de ce?
__________________ | |||
|
| | #2100 (permalink) | ||
|
Sa fac ceva pe vista...nu are nimeni o solutie la problema mea? :| -------------------- Editare ulterioară -------------------- gata s-a rezolvat...a trebuit sa schimb jackurile, disable la niste deviceuri..
__________________ Last edited by omgwtf; 25-09-2007 at 05:48.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |