![]() |
| | #2125 (permalink) | ||
|
omgwtf: Pentru ca in mare aceasi situatie a fost si cu XP... La inceput, inainte de SP1, toata lumea il injura. Acum toata lumea il foloseste...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #2126 (permalink) | ||
|
eu am vista pe 64 bit, original si nu am avut probleme decat ca dupa ceva timp imi bloca accesul la interet si implicit nici un program care foloseste internetul nu mai mergea ( ie, messenger, update uri, .... ). problema se rezolva in felul urmator: este vb de programul DEP or NoExecute Protection . acesta opreste accesul la internet cand vrea el ....sau crede ca accesul la net este ceva rau pt vista. DEP se opreste in felul urmator: 1. Click Start 2. Click All Programs 3. Click Accessories 4. Right Click on Command Prompt 5. Left click on Run as Administrator 6. Click the Allow button if it asks you for permission 7. Type or copy and paste this into the command prompt window: bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff sper sa ajute si pe altii care au vista si ie crapa ...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2127 (permalink) | ||
|
xd bit disable? Cam pe ce lume traiesti? Ca sa nu mai spun ca si XP are suport pentru xd bit, care e un feature al procesorului ![]() Ia si citeste ![]() http://www.updatexp.com/data-execution-prevention.html -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
. Si ce exact ce crezi tu ca face crackul, in afara de a fenta sistemul WGA sau cum se mai numeste? Schimba kernel & stuff?
__________________ loc de inchiriat Last edited by SteakHunter; 27-09-2007 at 12:02.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2128 (permalink) | ||
|
eu am pus acea rezolvare a problemei pt ca alta nu este, iar cei ce au avut acea problema nu trebuiau decat sa reinstaleze vista. traiesc pe terra ca si tine ia si citeste http://www.tech-recipes.com/rx/1261/...lorer_crashing ideea este ca m am lovit de acea problema pe un laptop hp pavilion dv9500 si am gasit rezolvarea
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2129 (permalink) | ||
|
Imi poate spune cineva un site dedicat pt vista, mai exact pt a vedea exact ce servicii pot sa opresc? Am vazut un link pe aici cand am citit forumul de pe la pagina 50 pana la final dar azi nu mai reusesc sa il gasesc. Si cum se rezolva problema cu Hdd ul? merge cam non stop. Multumesc anticipat. Am inteles ca se poate seta hdd ul din bios(cred) sa mearga pe un mod mai eficent. Are cineva idee? Specificatiile sistemului le vedeti la profilul public daca ajuta la ceva. | |||
|
| | #2130 (permalink) | ||
|
shadow uita-te pe aici http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm Eu dupa asta mi-am configurat Vista-ul si nu am nicio problema.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2133 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
eu sunt destul de incantat de cum arata si dezamagit de problemele pe care le are, dar ma intereseaza daca vista va fi cum a fost milenium - porcaria aia de "me" sau este un sistem de viitor care se va maturiza la fel cum a facut xp-ul. Ma aflu in pozitia de a achizitiona un soft in viitorul apropiat si nu as vrea sa achizitionez un soft cu viitor incet, versiune intermediara catre altceva...vreau un sistem de operare care sa stiu ca il voi folosi urmatori 5 ani de ex....are cineva idee care este viitorul lui vista...as dori macar pareri avizate sau link-uri catre date concrete, nu pareri personale... multumesc...
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #2134 (permalink) | ||
|
omgwtf: "We're targeting releasing SP1 to manufacturing in the first quarter of 2008, but as always, we’re first and foremost focused on delivering a high-quality release, so we'll determine the exact release date of SP1 after we have reached that quality bar." http://windowsvistablog.com/blogs/wi...ck-1-beta.aspx
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #2136 (permalink) | ||
|
La mine iara a dat Vista cu mucii in fasole. Ii trebuie sa dezarhiveze un joc de 5 GB peste 10 minute. La instalare imi da eroare zice ca am fisier corupt. In NFS MW imi sacadeaza...In XP nu. Trec pe XP si incerc acolo acceasi manevra..surpriza , il dezarhiveaza rapid si merge si instalarea pana la capat fara eroare....
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2139 (permalink) | ||
|
Pana la urma o mers mic de la sine , dar doar 1 zi. Pentru ca surpriza , dupa o inceput problemele, nu mai merge imaginea pe TV tunner acuma si numai reset-ul il mai opreste, si se pare ca nici mic nu mai misca. Am pus drivere mai vechi , am reistalat toate driverele de la TV tunner si de l Creative si nimic nou. Nu mai merge TV tunner-ul si nici mic. Mie imi trebuia mic pentru WOW cand intram in Kara si acum ca fac Voice service. Daca pun XP 64 voi avea alte probleme sunt 100% sigur. Macar in Vista nu am avut parte de ecrane albastre ca in XP dupa 30 min de la instalare. Imi trebuie 64 biti ca am 4GB RAM si nu pot sa ii arunc. Problema cea mai mare se pare ca ramane cu driverele de la CREATIVE si poate dee la Nvidia la unele jocuri (gen Fifa08 care abia imi merge cu 7-8 FPS-uri in meniuri de imi vine sa sparg tot dupa 3-4 meciuri).
__________________ CPU Intel Core2Quad Q9550 2,83GHz (E0),Cooler Scythe Andy Samurai Master ,Mainboard Asus Maximus Formula , Memory A-DATA 4x2048 800MHz , Storage WD 250GBKS, Seagate 1TB, Samsung 320GB, WD 500GB, Asus DVD-RW, LG DVD-RW ,Graphics Card Gainward 4870 GS 775/4000MHz , Sound Card Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic,Display Samsung SyncMaster 2333SW 23 inch , Ideazon Laser mouse,SteelSeries Merc Stealth Keyboard Case Enermax Blue Viper CS-718-B, OS Windows 7 Ultimate | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |