![]() |
| | #2141 (permalink) | ||
| Windows XP, doar pana in iulie 2008
Microsoft Corp. a anuntat ca va mai vinde versiunea de sistem de operare Windows XP pana la sfarsitul lunii iulie 2008 si ca amana cu cinci luni tranzitia catre noul sau sistem de operare, Windows Vista. Cel mai mare producator de software din lume a lansat versiunea Windows Vista in luna ianuarie si planuia sa retraga de pe piata sistemul de oeprare precedent, Windows XP, pana la data de 30 ianuarie 2007. sursa:http://www.9am.ro/rv/c/73636/a deci eu nici moarta nu mi bag Vista, ce o sa faca? o sa imi scoata XP'ul din PC?
__________________ Girl Power! | |||
|
| | #2142 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Dap, o sa vina cu mascatii sa iti bage Vista'n casa. Daca ai cumparat XP, normal ca nu o sa se intample nimic. Daca vrei, poti sa iti instalezi si win 3.1, nu te pune nimeni sa faci upgrade. Dar daca o sa cumperi un calc nou, o sa il poti cumpara doar cu Vista. E simplu .
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #2144 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Daca nu l-ai cumparat? Ce vrei sa insinuezi? ![]() Ok, maine il trimit pe Bill sa iti puna vista. Era vb de ceea ce vor vinde ei din luna respectiva, nu de ce va fi obligat bizonul sa foloseasca. Nu iti place, nu cumperi, simplu.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #2150 (permalink) | ||
| Quote:
2. XP64
__________________ loc de inchiriat | |||
|
| | #2151 (permalink) | ||
|
Trebuie sa ai neaparat placa video compatibila dx10 ca sa poti face setarile in jocuri pt dx10? de ex la company of heroes opposing fronts nu ma lasa sa schimb in setari pe dx10. Mentionez ca placa mea video nu avea actipild dinala care sa ateste compatibilitatea cu dx 10. (sistemul este cel din profil) -------------------- Editare ulterioară -------------------- Edit: Tin minte ca la trecerea de pe Dx 8 la dx 9 placile care suportau dx8 au mers si pe 9 fara probleme Last edited by shadow_deen; 30-09-2007 at 15:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2158 (permalink) | ||
|
Mda... Am inteles. Deci nu suporta. Asta este Acum am alta problema... mi se vede scrisul cam naspa si nu i-am facut nimic. Cred ca cel mai bine ar fii sa pun un screenshot. La setup ul acesta de ex la scrisul ala mic unde imi arata ce fisiere instaleaza se vede ''altfel''. Asta cu setup ul a fost un ex dar asa se vede peste tot si in foldere, oriunde este scrisul un pic mai mic. Si nu se vedea asa, nu am instalad, dezinstalat nimic. Dintr o data sa intamplat.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |