Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-10-2007, 11:01   #2181 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Relax. Eu am 4 giga de ram si tot merge hardul vreo 30-40 secunde dupa ce apare desktopul (ultimate 64bit). Dar in timpul asta calculatorul e perfect functional, procu sta la 0%. Orice lucreaza acolo in spate e pe low priority.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 11:47   #2182 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

Quote:
Originally Posted by Johnny View Post
Relax. Eu am 4 giga de ram si tot merge hardul vreo 30-40 secunde dupa ce apare desktopul (ultimate 64bit). Dar in timpul asta calculatorul e perfect functional, procu sta la 0%. Orice lucreaza acolo in spate e pe low priority.
nu ai idee ce procese ar putea face asta....?

punisher is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 11:59   #2183 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

si mie imi ciriie mult dupa ce termina de incarcat tot desktop-ul, HP retail 32bit, E6400, 2G RAM, treaba lui ce face, mie imi place sa aud Raptoru' torcind

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 12:09   #2184 (permalink)
Registered User

vallio's Avatar

nu stiu care e smecheria dar si mie imi facea lafel statea 1 min 2 sa si faca toate cele si programe la start up nu aveam decat steam si antivirus..:|

vallio is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 13:34   #2185 (permalink)
Bă, ce te uiţi ?

omgwtf's Avatar

Faza e ca la mine sta in 50% si mi-e cam frica..

omgwtf is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 18:38   #2186 (permalink)
Registered User

Imi spuneti va rog si mie un programel cu care sa pot controla turatia ventilatorului de pe placa video, in Vista, care sa mearga cu ultima versiune de forceware ? Placa video e Gainward Geforce 7900 GS 512 DDR.
Multumesc.

alinescoo is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 19:14   #2187 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Quote:
Originally Posted by alinescoo View Post
Imi spuneti va rog si mie un programel cu care sa pot controla turatia ventilatorului de pe placa video, in Vista, care sa mearga cu ultima versiune de forceware ? Placa video e Gainward Geforce 7900 GS 512 DDR.
Multumesc.
Rivatuner 2.05

Poza - cum afli ce-ti freaca hdd.

Last edited by Tekken; 17-05-2008 at 10:16..

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 20:18   #2188 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Bad post

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 20:46   #2189 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Deci chiar ma streseaza faza cu tray barul chiar nu are nimeni o idee macar?
Fara sa reinstalez Vista de preferinta.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 21:40   #2190 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

merge frumos vista imi place!

billy boy is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 23:10   #2191 (permalink)
Bă, ce te uiţi ?

omgwtf's Avatar

I h8 vista..procul imi sta ca nebunu in 50% ...zilele trecute era pe la 1-2%..

Old 04-10-2007, 09:38   #2192 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheCrusher View Post
Deci chiar ma streseaza faza cu tray barul chiar nu are nimeni o idee macar?
Fara sa reinstalez Vista de preferinta.
incearca sa dai last good configuration la vista...s-ar putea sa mearga
la bootare apesi f8 si apoi last good configuration

Old 04-10-2007, 10:55   #2193 (permalink)
Registered User

Jin Kazama's Avatar

Quote:
Originally Posted by punisher1 View Post
pai am cpu amd x2 4400 @2600 oc , 2gb ddr2 800 ,hdd sata2 ...
am vazut in task manager la hdd ca sunt niste procese....
spuneti-mi si mie ce procese trebuie oprite ....indexing service? ca hibernate e off...dati-mi niste idei va rog
pai sunt n+1 variante, unde n tinde la infinit.
O varianta ar fi System Restore, sa-l pui sa nu mai monitorizeze partitia cu sistemul sau alte partitii, si eventual sa-i opresti serviciul (nu cred ca afecteaza cu mult la start-up).
alte variante ar mai fi, dupa cum ai spus si tu indexing service (aka Windows Search), sau oprirea altor servicii inutile (in caz ca nu le folosesti) precum "Windows Defender", etc. s-a mai discutat asta, nu ne repetam, s-a dat si acest link http://www.speedyvista.com/ consulta-l.
In Task Scheduler, cu exceptia urmatoarelor sectiuni, am dezactivat tot (in cazul meu):
Bluetooth; CertificateServicesClient; Defrag (doar ManualDefrag din aceasta sectiune este Ready); Tcpip; UPnP. in rest am dat click dreapta pe fiecare si Disable, repet, in cazul meu. Cititi ce scrie la description de la fiecare, poate va tre'
p.s. mi-a placut aia cu "hibernate e off", de parca asta afecta performanta..., din cate stiu hiberfile.sys (sau cum il cheama) este un dummy file pe hdd (sau content-ul ultimului hibernate efectuat) ocupand atat ram cat ai si necesar pe hdd pt. a putea efectual procedura de hibernate, cu alte cuvinte este scris atunci cand intri in modul hibernate si citit cand te "trezesti" din hibernare

Quote:
nu ai idee ce procese ar putea face asta....?
pai ca sa-ti faci o idee deschizi task manager, in tab-ul performance ai butonul Resource Monitor..., din care poti afla Disk activity, fiecare proces ce scrie/citeste de pe hdd si rata de transfer/min. cu care face asta, etc.

Jin Kazama is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2007, 10:59   #2194 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jin Kazama View Post
pai sunt n+1 variante, unde n tinde la infinit.
O varianta ar fi System Restore, sa-l pui sa nu mai monitorizeze partitia cu sistemul sau alte partitii, si eventual sa-i opresti serviciul (nu cred ca afecteaza cu mult la start-up).
alte variante ar mai fi, dupa cum ai spus si tu indexing service (aka Windows Search), sau oprirea altor servicii inutile (in caz ca nu le folosesti) precum "Windows Defender", etc. s-a mai discutat asta, nu ne repetam, s-a dat si acest link http://www.speedyvista.com/ consulta-l.
In Task Scheduler, cu exceptia urmatoarelor sectiuni, am dezactivat tot (in cazul meu):
Bluetooth; CertificateServicesClient; Defrag (doar ManualDefrag din aceasta sectiune este Ready); Tcpip; UPnP. in rest am dat click dreapta pe fiecare si Disable, repet, in cazul meu. Cititi ce scrie la description de la fiecare, poate va tre'
p.s. mi-a placut aia cu "hibernate e off", de parca asta afecta performanta..., din cate stiu hiberfile.sys (sau cum il cheama) este un dummy file pe hdd (sau content-ul ultimului hibernate efectuat) ocupand atat ram cat ai si necesar pe hdd pt. a putea efectual procedura de hibernate, cu alte cuvinte este scris atunci cand intri in modul hibernate si citit cand te "trezesti" din hibernare

pai ca sa-ti faci o idee deschizi task manager, in tab-ul performance ai butonul Resource Monitor..., din care poti afla Disk activity, fiecare proces ce scrie/citeste de pe hdd si rata de transfer/min. cu care face asta, etc.

pai apare de obicei ceva cu svhost...cu reteaua.... si hardul caraie incontinuu...
alta intrebare : a incercat cineva bioshock pe vista ultimate 32biti ? cum ati facut la voi ? la mn nu mere ma trimite pe un site pt online cheking solutions care nu se deschide....

Old 04-10-2007, 16:26   #2195 (permalink)
Registered User

Question Vista pe laptop!

Am un laptop Dell Inspiron 6400 - Core Duo Processor T2050 (1.60 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB), 15.4" Wide Screen WXGA (1280 x 800) TFT Display, 512MB 533MHz DDR2 SDRAM (1x512), 60GB (5,400 rpm) Hard Drive, 8X DVD+/-RW Drive with Software, 65W AC Adapter, 6-cell 53 WHr Li-Ion primary battery, Intel Media Accelerator 950 Graphics Up to 224MB shared graphics memory. Mi-ar merge bine vista pe el??? Sau ce ar trebui sa mai fac? Sa mai iau niste ram???

vladsando is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2007, 17:55   #2196 (permalink)
Registered User

CrashWith's Avatar

Quote:
Originally Posted by vladsando View Post
Am un laptop Dell Inspiron 6400 - Core Duo Processor T2050 (1.60 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB), 15.4" Wide Screen WXGA (1280 x 800) TFT Display, 512MB 533MHz DDR2 SDRAM (1x512), 60GB (5,400 rpm) Hard Drive, 8X DVD+/-RW Drive with Software, 65W AC Adapter, 6-cell 53 WHr Li-Ion primary battery, Intel Media Accelerator 950 Graphics Up to 224MB shared graphics memory. Mi-ar merge bine vista pe el??? Sau ce ar trebui sa mai fac? Sa mai iau niste ram???
ti ai raspuns singur la intrebare .Macar inca un modul 512
Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF.

CrashWith is offline    Send Message via Xfire to CrashWith Reply With Quote
Old 04-10-2007, 20:24   #2197 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Quote:
Originally Posted by vladsando View Post
La ce placă grafică are chiar cu 1GB RAM e păcat de el, WInXP ruzl

FOLDING@HOME

Vivio is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2007, 20:33   #2198 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Quote:
incearca sa dai last good configuration la vista...s-ar putea sa mearga
la bootare apesi f8 si apoi last good configuration
Am rezolvat gamias in ea de problema.De fapt a fost prostia mea intr-un fel.Am tot cautat o solutie sa nu-mi mai apara avertizarea ca nu mai am spatiu pe o partitie (partitie pe care e un fisier de un 1 gb de indexing services pe care nu am reusit sa-l sterg cu nimic) si am bagat o comanda in registry notrayicon ceva ... nu mai stiu exact ce comanda.Faza tare este ca dupa ce am bagat regul respectiv nu am dat restart la calculator ... si asa a trecut vreo 3-4 saptamani si abia acum cateva zile m-am hotarat ca este cazul sa dau si eu un restart si asa a aparut problema cu tray-ul.

Bine ca am rezolvat-o ca eram chitit sa reinstalez Vista.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2007, 21:59   #2199 (permalink)
Registered User

Ca veni vorba, pe XP setarea e HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
tre' sa ai un REG_DWORD NoLowDiskSpaceChecks cu valoarea 1
Deocamdata nu pot testa si pe Vista.

Kunzite is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2007, 01:06   #2200 (permalink)
Bă, ce te uiţi ?

omgwtf's Avatar

Am reinstalat xp pe 64 biti..m-am saturat de problemele care le creaza vista..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules