![]() |
| | #2187 (permalink) | ||
| Quote:
Poza - cum afli ce-ti freaca hdd.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. Last edited by Tekken; 17-05-2008 at 10:16.. | |||
|
| | #2193 (permalink) | ||
| Quote:
O varianta ar fi System Restore, sa-l pui sa nu mai monitorizeze partitia cu sistemul sau alte partitii, si eventual sa-i opresti serviciul (nu cred ca afecteaza cu mult la start-up). alte variante ar mai fi, dupa cum ai spus si tu indexing service (aka Windows Search), sau oprirea altor servicii inutile (in caz ca nu le folosesti) precum "Windows Defender", etc. s-a mai discutat asta, nu ne repetam, s-a dat si acest link http://www.speedyvista.com/ consulta-l. In Task Scheduler, cu exceptia urmatoarelor sectiuni, am dezactivat tot (in cazul meu): Bluetooth; CertificateServicesClient; Defrag (doar ManualDefrag din aceasta sectiune este Ready); Tcpip; UPnP. in rest am dat click dreapta pe fiecare si Disable, repet, in cazul meu. Cititi ce scrie la description de la fiecare, poate va tre' ![]() p.s. mi-a placut aia cu "hibernate e off", de parca asta afecta performanta..., din cate stiu hiberfile.sys (sau cum il cheama) este un dummy file pe hdd (sau content-ul ultimului hibernate efectuat) ocupand atat ram cat ai si necesar pe hdd pt. a putea efectual procedura de hibernate, cu alte cuvinte este scris atunci cand intri in modul hibernate si citit cand te "trezesti" din hibernare ![]() pai ca sa-ti faci o idee deschizi task manager, in tab-ul performance ai butonul Resource Monitor..., din care poti afla Disk activity, fiecare proces ce scrie/citeste de pe hdd si rata de transfer/min. cu care face asta, etc.
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #2194 (permalink) | ||
| Quote:
pai apare de obicei ceva cu svhost...cu reteaua.... si hardul caraie incontinuu... alta intrebare : a incercat cineva bioshock pe vista ultimate 32biti ? cum ati facut la voi ? la mn nu mere ma trimite pe un site pt online cheking solutions care nu se deschide.... | |||
|
| | #2195 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Am un laptop Dell Inspiron 6400 - Core Duo Processor T2050 (1.60 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB), 15.4" Wide Screen WXGA (1280 x 800) TFT Display, 512MB 533MHz DDR2 SDRAM (1x512), 60GB (5,400 rpm) Hard Drive, 8X DVD+/-RW Drive with Software, 65W AC Adapter, 6-cell 53 WHr Li-Ion primary battery, Intel Media Accelerator 950 Graphics Up to 224MB shared graphics memory. Mi-ar merge bine vista pe el??? Sau ce ar trebui sa mai fac? Sa mai iau niste ram???
| ||
|
| | #2196 (permalink) | ||
| Quote:
.Macar inca un modul 512
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #2197 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #2198 (permalink) | ||
| Quote:
Bine ca am rezolvat-o ca eram chitit sa reinstalez Vista.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2199 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
Ca veni vorba, pe XP setarea e HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer tre' sa ai un REG_DWORD NoLowDiskSpaceChecks cu valoarea 1 Deocamdata nu pot testa si pe Vista.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |