![]() |
| | #2202 (permalink) | ||
|
Asta nu explica de ce procesorul meu totdeauna statea in vista 2-3 minute de la deschidere la 100% si dupa ce inchideam aproximativ orice proces era la 40%.. Nu aveam nici un proces dubios in task manager, scanned in safe mode..etc nimic..pe xp uau merge bine..
__________________ | |||
|
| | #2204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti |
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar intreb totusi: Este vreo diferenta de consum al resurselor intre vista pe 32 si 64 de biti? Pt ca nu stiu pe care sa-l instalez. Vista 64 n-am mai avut pana acuma. X86 l-am mai avut instalat de cateva ori si mi s-a parut ok... | ||
|
| | #2207 (permalink) | ||
|
Am pus si eu Vista 64 ultimate sa vad ce-i de capul lui. De miscat se misca bine, nu zic nu. Dar am o mare problema cu netul. Merg numai siturile care vrea muschii lui si incepe sa ma calce pe nervi. Pe 32 de biti nu trec, pentru asta am XP-ul. Cat despre Aero, e o gluma proasta pe langa Compiz Fusion. Daca reusesc sa dovedesc problema cu netul pana maine, sa zicem ca are o sansa. Altfel nu dau banii pe asa ceva. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Dupa ce am coborat MTU la 1492, merg mai multe site-uri. E un pas inainte.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. Last edited by Doişpe; 09-10-2007 at 10:45.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2208 (permalink) | ||
|
am instalat de o sapt vista 64. merg perfect toate aplicatiile, inclusiv toate siteurile. am 1 GB ram, amd dual 4400+@2500, 8800GTS, raptor 74GB. diferenta de utilizare intre 32 biti si 64 e: la vista 32 sunt ocupati cam 500 MB ram la cel pe 64 cam 650. mentionez ca in ambele cazuri comparatia s-a facut cu toate aplicatiile instalate si winul configurat. postul asta l-am scris de pe IE7 64 biti. concluziile mele ar fi: sistem de operare ff bun si stabil, clar se misca mai repede decat cel pe 32 biti, nici o problema la vreo aplicatie. sfatul meu e sa aveti 2 GB ram totusi. Radiera, ce site nu ti-a mers? intrebare pt cei care mai au vista64: ce aplicatii pe 64 biti mai exista?
__________________ ce faci baietii? va simteti bine? | |||
|
| | #2209 (permalink) | ||
|
Acu merge OK. Dupa ce i-am modificat MTU (se pare ca pe la inceputuri, Vista a avut ceva probleme cu unele routere) si cateva restarturi, si-a dat drumul. Se misca chiar foarte bine Vista 64 pe: E6750, 2Gb RAM, 8800gts. Jocuri nu prea am timp sa mai instalez saptamana asta sa vad cum se misca si alea. Oricum nu ma prea joc, asa ca nu prea imi pasa. Si oricum baza e Sidux 64
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #2210 (permalink) | ||
|
Am postat si eu o belea aci (cea din poze): http://forum.computergames.ro/37498298-post2080.html n-are nimeni remediul? | |||
|
| | #2213 (permalink) | ||
|
| | #2214 (permalink) | ||
| Quote:
Dacă vorbeşti de XP şi DirectX 9c, nu există DirectX 10 pentru XP.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2216 (permalink) | ||
|
stie cineva cum sa mearga un Audigy SE ca in XP? adica cu toate setarile (Surround Mixer,Speaker Settings,etc.) Mi se aud doar 2 canale :|
__________________ Trance isn't just about the beat, it's about the movement of the beat, the sound, the life behind the music you are listening to.Listen to it the wrong way and you'll miss everything. dau invitatii lockerz ! | |||
|
| | #2217 (permalink) | ||
|
Stiu ca o sa radeti la greu, dar mi-e lene sa caut. Merge Vista32 pe un 2500Sempron, Ati9200 cu128mb si 1giga de ram??? Am un prieten caruia i-am pus VistaTransformationPack si ii blockeaza tv-tunneru, ma gandeam sa-i bag originalul. PS. In afara de Mario si Solitaire altceva nu joaca, doar filme.
__________________ ![]() | |||
|
| | #2218 (permalink) | ||
| problema bootare
Am instalat Vista din curiozitate iar acum, dupa scurt timp, vreau sa ma intorc la XP. Buba mare este ca nu mai pot. La prima tentativa de a pune XP-ul nici macar nu vroia sa booteze. Am formatat hdd-ul la un prieten, l-am repartitionat si am incercat din nou dar...surpriza: boota doar Vista. Am pus Vista si am incercat iar cu XP. De data asta a trecut de testul bootarii. Dupa ce si-a formatat partitia si a copiat fisierele de care avea nevoie, inainte de a incepe instalarea propiu-zisa primesc mesaj cu "Fatal Error". Am incercat de mai multe ori dar de fiecare data aparea aceeasi suparatoare eroare. S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema? Care ar fi explicatia? Dar rezolvarea?...mult mai importanta Ce are Vista atat de puternic (si unde) incat sa nu ma lase sa mai pun alt SO?Va multumesc anticipat.
__________________ râzi şi dă mai departe | |||
|
| | #2219 (permalink) | ||
| Quote:
vezi aici. mai da un semn daca nu te descurci. eu le-am instalat si merg f bine. bafta
__________________ ce faci baietii? va simteti bine? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |