![]() |
| | #2341 (permalink) | ||
|
Se intampla ceva foarte ciudat, nu mai am meniul de schimbare al rezolutiei monitorului ... adica am un meniu dar nu e cel pe care il stiu ...
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2342 (permalink) | ||
| Quote:
.PS:Pentru cei care au asa ceva. | |||
|
| | #2343 (permalink) | ||
| Ms mult pandelicu, am gasit ce cautam, dar, daca stii cumva sau cineva, bara de taskbar cum o pot skimba, fara style xp.
__________________ DualCore X2 4400+<>Gigabyte G-Power Lite Cooler <>Mb M2A-VM Asus<>Power Color ATI Radeon X800 Series256/256<>Kingmax 1x2Gb 800Mhz+2x1Gb OCZ Gold 800Mhz<>WD 300Gb SATA<>Asus Drw-2014L1T<>LC Power 550W<>Raidmax Smilodon<>DELL P1130<>Logitech Z-5500 | |||
|
| | #2344 (permalink) | ||
|
pls help desperate am o mare problema la instalarea office am incercat mai multe kituri si am vazut ca pana la urma nu e kitul de vina imaginea o montez cu daemon pt vista 32 biti mereu dupa ce aleg ce sa instalez alea alea cand incepe instalarea imi apare asa ceva ca in poza atasata. si pe alt calc tot cu vista la fel mia facut. tre montata imaginea cu altceva? ii dau mereu calea dar tot asa apare, orice ar fi, oricare kit | |||
|
| | #2346 (permalink) | ||
| Quote:
Vad ca ai laptop. A venit cumva cu Office preinstalat ? Incearca sa scapi de ala intai... | |||
|
| | #2348 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2350 (permalink) | ||
|
Acolo se vorbeşte de WinXP, căci noi ştim că Vista e un S.O. impenetrabil
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #2351 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2356 (permalink) | ||
| Quote:
Din 4GB imi vede 3.3GB, stiu ca atat poate sa vada Windows-ul XP/Vista pe 32biti, dar traiam cu impresia ca poate vedea 3.5GB
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #2357 (permalink) | ||
|
deci: daca tu ai putea pune /PAE /3GB ti`ai face praf sistemu. /3GB e pentru servere de exchange. Da user modeului inca 1 GB si kernel memory space ramane la 1 GB. La asta e poate adauga si /userva=3030 (dar deja o dau prea departe) Orice faci nu o sa scoti 4 GB dintr`un 32 bit... deci nu te chinui. Doar din 64Bit. 32Bitzi se descurca numai cu 4 GB de virtual memory space. astia 4GB se mai impart cu placa grafica si niste memory spaces prealocate. pe scurt: cat iti arata atata poti avea
__________________ C2D E8400@3.4Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 5TB HDD Evga 285GTX - Superclocked Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #2358 (permalink) | ||
| Quote:
. Ma rog, pot sa traiesc si asa
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #2360 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | sal
salut baieti,am 2 giga de ram....daca-mi pun 4 o sa se simta diferenta in vista?multumesc.Nu stiu daca s-a mai postat inainte vreo intrebare de genu,daca da srry ca n-am avut timp sa citesc
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |