![]() |
| | #2522 (permalink) | ||
|
Daca ai SB Live! 24 instaleaza driverele de pe site-ul Creative, daca ai SB Live! 5.1 ia ultimele drivere KX si vezi link-ul pe care ti l-am dat. Am vazut si eu driverele alea, dar nici pana acum n-am reusit sa aflu ce e cu ele, din moment ce pe site la Creative nu apar. Tot ce am aflat e ca multe lume se plange de ele, cel putin la placile X-Fi dezactiveaza o gramada de facilitati in Windows XP. Nu mai am SB Live!, dar driverele alea mai mult ca sigur NU SUNT pentru placa asta de sunet, nu inteleg de ce s-au instalat. Quote:
| |||
|
| | #2527 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 |
Windows Vista no.1 in topul celor mai mari Tech Disappointments pe 2007, conform PC World: http://www.pcworld.com/article/id,14...s/article.html Desi se lauda cu 100 de mil. de licente vandute in aproape un an, procentual sta mult mai prost decat primul an de vanzari de XP. | ||
|
| | #2529 (permalink) | ||
|
Adevarul e ca dupa cele morti subite, aparent fara vreo explicatie logica, instalarea actuala de Vista se misca OK si am si ajuns sa o configurez cam cum imi place. Momentan doar obisnuinta ma mai tine in XP. Ah, ma rog, si zgomotul ventilatorului de pe procesor, care se-nvarte mai tare in Vista.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2531 (permalink) | ||
| Quote:
. Aici care e? UAC? un DX un pic regandit? hehe ![]() P.S.: N-am folosit niciodata 98, doar 95OSR2, si, pe motiv de conjuctura (mi-e lene sa-l scot), acum am vista. | |||
|
| | #2534 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 | Quote:
| ||
|
| | #2535 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Never odd or even. | |||
|
| | #2536 (permalink) | ||
|
Exista, l-am instalat de curiozitate, am ras copios, am cautat nedumerit iconul de Regional Settings (dracu mai stia cum se cheama, noroc cu iconul) si am trecut la engleza inapoi. Oribila experienta. SH, eu zic sa te uiti mai atent ce are in plus, daca tot zici ca-l folosesti. ![]() Fenix, daca ai memorie suficienta, n-ai nevoie de super hardware, sa fim seriosi. Barton 3000+, 1.5GB ram si Seagate 7200.10, oprit cateva balarii de servicii (d-alde Tablet PC, Defender and co) si merge ca focul.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #2537 (permalink) | ||
| Quote:
Si NU are nimic semnificativ tehnic sau din orice alt punct de vedere, sa poti sa zici ca e ca tranzitia de la 98 la XP. Sa fim seriosi | |||
|
| | #2538 (permalink) | ||
|
eu dadusem peste asta.. si acolo am vazut decat xp, de`aia am intrebat. http://www.microsoft.com/industry/pu...px?regid=_all_ nu e pentru mine, eu oricum nu inteleg nimic daca e in romana si ma uit tot dupa iconite.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #2539 (permalink) | ||
|
Sunt al dracu de serios. Daca tu nu vezi Superfetchul in actiune, probabil ca l-ai oprit. ![]() Cand vad ca Firefox pleaca in 2 secunde in loc de 10, ca pe XP, "cred" ca merge. Oricum, Vista este bazat pe kernelul de 2003 R2, deci ESTE o diferenta fata de vechitura de XP.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #2540 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |