![]() |
| | #2541 (permalink) | ||
|
Well, gandurile le pastrez pentru mine, imi ajunge focul. ![]() Acum vorbind serios, in afara de performanta execrabila in jocuri (eh, bine ca am XBOX360), nu am nimic de marait. Nu mi-a crapat, nu mi-a dat balarii, nu s-a blocat (doar de cateva ori, cand testam SP1 beta). Nu ca XP ar fi mers altfel, dar sa nu zicem ca e prost atunci cand nu e. Bineinteles, putem folosi destule atribute, cum ar fi intarziat, scump, neatractiv pentru upgrade and so on. Depinde de fiecare. Dar eu nu regret banii dati pe licentele de Ultimate.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #2542 (permalink) | ||
|
Meh, nici eu nu regret banii (0.00EUR) dati pe licenta de Business, dar nu vad pentru ce as face upgrade la Ultimate .
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2543 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 | Quote:
Si mie-mi pleaca firefoxul in cca 2 secunde pe XP, so... . Si nu, n-am dezactivat nimic, am vrut sa fiu sigur ca nu pierd ceva din "teh vista experience".LE: Ai dat bani pe Vista? Il am de la MSDN si tot regret banii dati pe disc. Pe de alta parte... ya, 2003 sau XP as cumpara. Si NT4, de fapt, dar nu se mai poate ![]() Bottom line: am un sistem nu tocmai slab si vista merge cam ca xp-ul, dar pe motiv de mici probleme cu interfata si de feature-uri care nu merg, nu mi se pare ca-si merita banii. | ||
|
| | #2544 (permalink) | ||
| Si kernelul din XP este ala din 2000 cu "niste chestii", si ala din 2000 este ala din NT 4 cu "niste chestii" si tot asa. Cute but wrong.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #2545 (permalink) | ||
|
baieti stop arguing... Vista are kernelu luat de la 0. Featureurile din 2003 au fost rescrise pt Longhorn si Vista. Kernelul e nou pentru ca am incercat sa lucram pe 2003 si sa implementam WinFS (new filesystem) si nu a functionat. Windows 7 din 2010 are la baza kernelul vista.
__________________ C2D E8400@3.6Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 2.5TB HDD Evga 8800GT Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #2546 (permalink) | ||
![]() Intre 2000 si XP, insa... ![]() Q, sa intelegem ca mai nou nu dau test de gramatica aia de la MS la angajare? Also, dam un diff pe binarele esentiale, s-o punem de o surpriza? Ce zici, te bagi? | ||
|
| | #2549 (permalink) | ||
|
Stukov, aplicatii care sa mearga mai repede pe Vista, nu cred, nu am remarcat diferente in sensul asta. Alea care merg doar pe Vista... nu s-a sinucis nimeni inca pe calea asta. ![]() La ce nu as renunta: indexing (care nu se compara cu cel din XP, nici ca resurse, nici ca integrare - da, poti pune Windows Desktop Search 3 dar nu e aceeasi mamaliga), task switchingul mult mai fluent intre aplicatii chiar in conditii de load (mult mai vizibil pe un dual-core), rutinele si prioritizarea cu management I/O care mi-au permis sa ma joc Flatout 2 si sa descopar ca nevasta-mea copiase un DVD prin LAN de la mine fara sa simt (nu am curaj sa ma gandesc ce insemna asta pe XP) si alte detalii de genul asta. Basca biligongutele aditionale diverse, prea multe ca sa le enumar.
|
| | #2550 (permalink) | ||
| ||
|
| | #2553 (permalink) | ||
|
Intrebare: daca cumpar o licenta de windows vista business/ultimate RETAIL de pe net, de exemplu de pe amazon.com sau chiar de la microsoft, e Valida ? sau trebuie sa o cumpar neaparat din RO ? nu de alta da ies mult mai ieftin daca o cumpar de pe NET
__________________ tel. 0745 458 062 | |||
|
| | #2560 (permalink) | ||
|
Probabil luna asta sau in februarie, in caz ca nu pica meteoritu'.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|