![]() |
| | #2561 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля |
So, PigBro', preferi un OS mai lent pentru cateva features absolut minore ? Sau pentru features precum User Account Controls pe care multi le-ar fi dorit sa nu existe de la bun inceput ? E clar ca nu ai vazut aplicatii sa ruleze mai rapid in Vista, pentru ca ele merg consecvent mai lent decat in XP Si nu e e vorba doar de jocuri, ci de softuri de randare, media encoding, office, arhivare, etc. Culmea e ca si la viteza bruta in networking Vista pierde in fata XP-ului. Singurul atu pe care il vad eu este un search mai bun, insa doar pentru atat, fata de cat de bloatware si de lent e per total, nu as migra vreodata.
| ||
|
| | #2564 (permalink) | ||
|
Incepe sa ma irite din ce in ce mai mult Vista asta, se misca ca ochii mortului. Pentium Dual Core 1,7MHz si 2Gb memorie pe un Toshiba Stelitte A200. ce naiba ii mai trebuie? LE: Raven am postat eu aiurea, am corectat acum
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 09-01-2008 at 21:02.. | |||
|
| | #2568 (permalink) | ||
|
De exemplu KB 938979 si KB 938194, care au fost doua hotfixuri mari, special create pentru incompatibilitati si performante. N-am actiuni la MS si nici spaga nu-mi dau (marlanii). N-am nici un interes sa mananc rahat inutil, l-am vazut evoluand din prima zi pana astazi.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #2570 (permalink) | ||
|
revin cu language pack-ul. tocmai a ajuns la mine laptopul pentru care ma interesa si am observat ca are home basic. stie cineva daca merge instalat language pack`ul de romana ? pe site scrie ca e doar pentru business si ultimate si am citit undeva ca nu ar merge (intre timp eu astept sa se downloadeze). exista vreun patch, ceva ? am vazut ca e un hotfix pentru cazul in care nu functioneaza bine update`ul, dar mai multe informatii nu am gasit.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #2571 (permalink) | ||
| Da, există P4 la 1.7Mhz. A fost prima frecvenţă de P4, parcă. Bine, că Pentium M e altfel clock-at. Nu intru în detalii. Anyway, nu există Pentium 4 Dual Core. Prima generaţie de dual core a fost Pentium D.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2573 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: земля | Quote:
. Oricum, cronologic, primele P4 desktop au fost la 1.4 si 1.5GHz, urmate chiar de unul la 1.3GHz (adica 1300MHz). Apoi, e drept ca primul dual-core Intel a fost Pentium D, dar era bazat tot pe jalnica arhitectura NetBurst, ca si P4.
| ||
|
| | #2576 (permalink) | ||
|
Mi-am bagat si eu astazi in sfarsit Vista Ultimate. Dar am niste nelamuriri. Este normal sa imi arate CPU Meter din Sidebar aproape instantaneu dupa ce deschid calculatorul ca este consumata 20% din memorie ( am 4gb) . Desi acolo scrie 20% cand deschid task manager imi apar intre 700 - 1000 de mb consumati cand am opera ,!y mess si nod32. Este normal?? Si procesorul sta cam in 8-12%... Edit: Cam ce procese sunt inutile si pot fi oprite fara repercusiuni ??
__________________ Nu intentionez sa merg pe varfuri prin viata doar pentru a ajunge in siguranta la moarte... Last edited by c0s; 11-01-2008 at 14:21.. Reason: edit: graba mare... | |||
|
| | #2578 (permalink) | ||
|
am cautat si nu am gasit o solutie buna. Folosesc un sistem Logitech X-530 cu audio incorporat si nu vrea nici in winamp nici in bsplayer nici in Windows media player sa se auda 5.1. Vreo solutie ? am incercat si cu driverele de pe situl gigabyte pt vista si tot degeba.
__________________ Nu intentionez sa merg pe varfuri prin viata doar pentru a ajunge in siguranta la moarte... | |||
|
| | #2579 (permalink) | ||
|
In legatura cu ram-ul : nu te panica. Cand alte programe / jocuri or sa aiba nevoie, el o sa-ti elibereze memoria aia care pare ocupata acu. Din cate stiu el isi rezerva de la inceput o bucata de memorie, care oricum va fi eliberata daca este necesar. In legatura cu winamp, incearca ultima versiune 5.51 . Retin sa fi citit ca are suport 5.1. Dar oricum daca ai mp3 codat stereo...cum vrei tu sa-ti scoata 5.1 "real" ? In cel mai bun caz o sa ai un 2x stereo fara centru | |||
|
| | #2580 (permalink) | ||
|
cu winampu ai dreptate. Pe Xp cu bsplayer filmele mergeau fara probleme 5.1 . Chestia ciudata e ca atunci cand testez boxele cu aplicatia de la realtek , merg toata fara probleme...
__________________ Nu intentionez sa merg pe varfuri prin viata doar pentru a ajunge in siguranta la moarte... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |