![]() |
| | #2601 (permalink) | ||
|
cand vad ca lumea instaleaza spyware`u ala de divx mor. eu nu folosesc 10000 de playere si codec packs ca sa ma uit la absolut tot. asta se instaleaza la mine: XviD-1.1.2-01112006.exe CoreAVC.Professional.Edition.v1.6 ac3filter_1_46.exe vsfilter.2.37_nt.exe - pentru subtitrari quicktimealt220.exe - pt mov`uri toate filmele sunt deschise cu MPC (media player classic)
__________________ C2D E8400@3.6Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 2.5TB HDD Evga 8800GT Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #2602 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ tel. 0745 458 062 | |||
|
| | #2606 (permalink) | ||
|
A incercat cineva Oracle XE pe Vista? Sunt tare curios cum se misca (daca se misca).. In rest, am trecut de la Enterpise pe 64 bit la ultimate x86. Imi place foarte mult cum se misca varianta pe 64 de biti, dar nu pot trece peste problema cu driver signing enforcement (irelevanta pentru majoritatea utilizatorilor). Sper ca MS sa renunte la porcaria asta.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #2607 (permalink) | ||
|
am primit la cumpararea laptopului si cd cu vista home premium. Intrebarea mea este pot folosi acest kit si pe alt calculator cu aceeasi licenta? nu vreau sa il am si pe laptop pt ca pe el o sa bag xp. dar daca vreau sa vand laptopul spre ex pot oprii dvd-ul si sa folosesc vista pe alt calc? cu tot cu licenta? sau dvd-ul mere numai cu acest laptop? | |||
|
| | #2609 (permalink) | ||
|
si asta in ce consta? trebuie sa platesc din nou? sau cum? e aiurea rau de tot. oricum cand am reinstalat prima data vista pe laptop si am bagat codul de pw spatele laptopului tot mia expirat. asa ca am dat tel la microsoft, leam dat un cod de 48 de caractere parca, miau dat ei unul tot de 48 de caractere sa il intorduc si sa licentiat. e dobitocenie. am home premium si nu il pot baga pe ce calc vreau eu. | |||
|
| | #2610 (permalink) | ||
|
Stie cineva motivul pentru care imi sacadeaza GomPlayer (ultima varianta finala, nu beta) in Windows Vista Sistemul este cel din semnatura, banuiesc ca indeplineste toate criteriile pentru a rula filme HD. Cu toate acestea toate filmele HD720p sunt sacadate. Setarile la instalare le-am pus pe normal si nu pe high quality. Pe VLC Media Player nu am probleme, merg bine toate
__________________ Properfucked, before ze germans get there | |||
|
| | #2611 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2612 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2613 (permalink) | ||
| Quote:
MS DE RASPUNS ANYWAY. trecand cu greu... ca sa nu umplu forumul MSR, DAA DAA... Last edited by shyck; 22-01-2008 at 16:24.. | |||
|
| | #2614 (permalink) | ||
|
Înseamnă că te treci singur într-o anumită categorie. Te las să ghiceşti singur care este aceasta şi care-i importanţa întregii situaţii. Deşi nu te văd răspunzându-ţi la problemă.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2615 (permalink) | ||
|
Stie cineva cum fac vista sa accepte o conexiune RDS? Am sunat la RDS, mi s-a dat o adresa de la MS, unde se explica cum sa creezi o cheie in registri, dar locatia nu era cea descrisa de MS. Am editat pina la urma cheia, dar degeaba: masina nu vede conexiunea. Astept o parere (sfat) avizata, altfel trebuie sa renunt la Vista. Un kkt, daca tii seama ca trebuie sa renunt la o licenta, ca MS a facut o platforma mai proasta decit celelalte anterioare (de la win3.11 si pina la xp toate au vazut conexiunea rds...).
| |||
|
| | #2616 (permalink) | ||
|
Mi se intampla o chestie enervanta , filmele le deschideam cu gomplayer, acum cateva zile cand am vrut sa ma uit la un film mi l-a deschis cu playerul de la Creative , m-am dus la propretis si am schimbat din creative in gomplayer, a luat-o normal , dupa un restart a revenit iar la creative..si iar a trebuit sa modific pt gomplayer. La default programs este setat gomplayer..ce drac sa ii fac sa ramana setarea si dupa restart..?
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2617 (permalink) | ||
|
Am doua hard diskuri. Samsung 500Gb pe care am instalat Windows Vista, iar al doilea Seagate 320Gb pe care am doar date. Partitionarea pe Seagate am facut-o cu programul Disk Management din Vista. Acolo mi-a creat partitiile de tipul NTFS Dynamic, care pentru stocare de fisiere functioneaza bine. Acum vreau sa bag Windows XP pe hardul Seagate iar programul de instalare nu ma lasa sa accesez partitiile dinamice ![]() Puteti sa-mi recomandati vreun program de partitionare si management al partitiilor pentru Vista cu care sa pot face active partitiile fara a pierde datele de pe ele?...mi-e cam incomod sa le formatez, se pot converti si fara a pierde datele de pe ele?
__________________ Properfucked, before ze germans get there | |||
|
| | #2619 (permalink) | ||
|
Vista SP1 final va fi online (WU) de maine. Enjoy razvaldinho10 - din dinamic in BASIC nu poti trece.. doar invers. Ca si regula.. un HDD care o sa aibe un OS fa`l basic disk. Nu castigi mare lucru cu dynamic. Deci in cazul tau nu ai ce sa fac decat sa treci datele pe altul. Raven - nice answer ala cu OEM`u...asa iubesc cand lumea da vina pe MS cand sunt ignorati de OEM partners... macar de ar stii un pic de background.
__________________ C2D E8400@3.6Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 2.5TB HDD Evga 8800GT Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|