![]() |
| | #2741 | ||
| pai si ce driver sai pun ??? | |||
|
| | #2742 | ||
| @Agentul007 Io cred ca tu postezi ca sa te afli in treaba.Ai 200 si ceva de posturi si inca nu sti cum sta treaba pe forumul asta.Prima oara ai zis ca ai luat vista de pe torrent ( warez ) , dupa ai zis ca ai BSOD si ne intrebai de ce (fara ca macar sa dai niste detalii minime) , in sfarsit ai reusit sa ne spui ce eroare apare .Poporul ti-a explicat ca este de la placa de retea , deci concluzia logica : schimba driverul.Acum .. tu intrebi ce driver sa pui.... noi cum sa raspundem daca habar nu avem ce placa de baza ai tu , ce placa de retea ai tu . Daca mai ai probleme incearca asa : Calc : placa de baza , placa de retea etc etc etc Descriere problema : log event viewer sau in functie de caz altceva. Numai in acest caz o sa te putem ajuta corect si coerent. Merci. si ca sa fiu on topic : te duci pe website`ul producatorului placii de baza si cauti acolo ultimul driver avalaible pt placa de retea.Daca nici asa nu merge .. schimb`o. PS : cand mai pui poze pe forum incearca sa le pui la o rezolutie rezonabila. PS 2: Eroarea specificata de tine poate aparea din x motive.( de ex mie imi aparea din cauza unui adaptor bluetooth).Atata timp cat nu putea vedea exact eroarea .. e cam greu sa ne dam cu presupusul. Bafta
__________________ Leopard 10.5.2 Kalyway , Ubuntu 7.10 , Ubuntu 8.04 ( testing) | |||
|
| | #2743 | ||
| astea sunt erorile in event viewer-administration Microsoft-Windows-WMI Dhcp-Client HttpEvent netbt EventLog | |||
|
| | #2744 | ||
| Alea-s numele aplicaţiilor cauzatoare a diverse erori (nu neapărat cea în cauză). Iarăşi nu ne-ajută cu nimic. La vârsta ta ai crede că poţi da un search pe Google după eroarea respectivă din BSOD. Ah, şi tu crezi că se vede ceva în mini-poza aceea ataşată ?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2745 | ||
| scuze de poza ... am zis ca o pune mai mare ![]() sar putea sa fie de placa de retea dupa PCI sa nu se impace... si am mutat netu pe placa de retea dupa placa de retea nu mi-a mai facut nimik pana aku... sa sper ca sa rezolvat ![]() Later mia dat Bsod.... zicea colecting crash dump... ceva de genu de la ce este??? Last edited by Agentul007; 10-02-2008 at 14:00. | |||
|
| | #2746 | ||
| Acel crash dump este un fel de error log realizat în momentul „decesului”. Cu anumite programe (şi anumiţi oameni) le poţi analiza să detectezi ce s-a întâmplat. Te duci în System Properties şi debifezi „Automatically restart” ca-n poza ataşată ca să poţi citi ce scrie în ecranul albastru. Ca variaţie, poţi încerca prin a muta placa de reţea pe alt slot PCI. Zici că ai încercat mai multe plăci de reţea, dar poate le-ai pus pe toate pe acelaşi slot. ![]()
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2747 | ||
| De obicei se deschide cu Win DBG crash-ul.
__________________ Bigb | |||
|
| | #2748 | ||
| asta am facut dar tot mi-a dat bsod ( aia cu colecting crash dump ![]() | |||
|
| | #2749 | ||
| Acuma te duci in :\windows\minidump si il atasezi aici pe ultimul.
__________________ Bigb | |||
|
| | #2750 | ||
| Mda, dar pentru asta întâi trebuie instalat Debugging Tools for Windows. http://support.microsoft.com/kb/315263 Quote:
![]() http://www.google.ro/search?q=mini+dump+debug
|
| | #2751 | ||
| Mie nu poate sa-mi dea nimeni un raspuns?...
__________________ ABIT IP35 | C2D E6750 @3.2Ghz w/Scythe ANDY SAMURAI MASTER | 2x 2GB kit Corsair TWIN2X2048-6400C4DHX @2.1V 4-4-4-12 | BFG 8800GT OC2 (675/1674/1950) | Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB | Western Digital WD5000AAKS 500GB | ASUS DRW-2014L1T | Enermax EG365AX-VE(G) FMA | Antec P150 w/2x Akasa AK-184 L2B & 1x Antec Tricool 120 DBB | Saitek Eclipse II | Logitech MX620 | Linksys WRT54GL v1.1 w/ DD-WRT v24 | Altec Lansing ATP5 | Samsung SyncMaster 940BW | |||
|
| | #2752 | ||
| La Windows Vista mai este nevoie de antivirus? Si in caz afirmativ care ar fi antivirusii care se "inteleg" bine cu Vista?
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #2753 | ||
| Eu merg cu nod32 .. nu am intalnit nicio problema pana acum .
__________________ Leopard 10.5.2 Kalyway , Ubuntu 7.10 , Ubuntu 8.04 ( testing) | |||
|
| | #2754 | ||
| Eu zic ca ii trebuie mai ales daca umbli des pe DC++ , am BitDefender 11 si merge foarte bine cu Vista 32.
__________________ Patru lucruri nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB ES2-8000|HD4850|226BW|WD640AAKS|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #2755 | ||
| eu de 4 ani nu am antivirus si nici 3rd party firewall... depinde cat de bine intelegi internetu si PCu ![]()
__________________ C2D 8400@3.6Ghz, Asus P5B - Deluxe 2GB OCZ DDR800, 2.5TB HDD Evga 8800GT Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #2756 | ||
| Quote:
![]() Depinde si de noroc , dar oricum daca umbli cu DC++ te arzi sigur mai devreme sau mai tarziu.
__________________ Patru lucruri nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB ES2-8000|HD4850|226BW|WD640AAKS|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #2757 | ||
| Quote:
nu exista folderu ala ![]() Later => am observat in everest ca imi arata temperaturile astea...cam ciudate... Valori tensiune: Core procesor 1.35 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.97 V +12 V 12.28 V Baterie VBAT 2.98 V PCI Express 1.54 V DIMM 1.78 V DIMM VTT 0.89 V Last edited by Agentul007; 11-02-2008 at 07:49. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2758 | ||
| Quote:
1. Windows Explorer > Tools >Folder Options > View >Show hidden files and folders se fie check. 2 Alea nu sunt temperaturi .. sunt voltaje... si sunt destul de ok. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]()
__________________ Leopard 10.5.2 Kalyway , Ubuntu 7.10 , Ubuntu 8.04 ( testing) Last edited by Dezinteres; 11-02-2008 at 08:13. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2759 | ||
| [quote=Dezinteres;37990067]1. Windows Explorer > Tools >Folder Options > View >Show hidden files and folders se fie check. 2 Alea nu sunt temperaturi .. sunt voltaje... si sunt destul de ok. -------------------- este show hidden files and folders si nu e nimik ![]() da scuze sunt voltaje... ![]() | |||
|
| | #2760 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 Location: bucuresti | am si yo nevoie de ajutor.cand creez un nou folder nu ma lasa sa-i schimb denumirea,toate sunt new folder.stie cineva????10x | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|