![]() |
| | #2841 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | cunoscatorilor de vista dupa ce instalez vista ce programe si codecuri trebuie sa folosesc/sunt amator in domeniu | ||
|
| | #2842 | ||
| le copii de la cineva care are vista pe un cd si vezi si de unde le-ai luat si vei sti unde sa le pui
__________________ ce faci baietii? va simteti bine? | |||
|
| | #2843 | ||
| Tocmai mi-a aparut Vistax64 SP1 pe Windows Update. Sunt la munca, deci nu il bag, dar oricum, heads up. edit. Check the screenshot, mai ales partea cu details. De ce naiba vad pe windows update un BETA la Sp1 ![]() | |||
|
| | #2844 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | tocmai am instalat,si mie acu 40-50 minute aparuse acel service pack am dat install,si sincer nu vad ceva diferenta,sau nu "simt" ceva diferenta | ||
|
| | #2845 | ||
| Am si eu doua intrebari legate de Vista. De fapt sunt doua lucruri foarte enervante pentru mine si vreau sa stiu daca se pot "rezolva" cumva: 1. cum scap de cursorul de tip hand care apare in momentul click-ului pe partitii ? 2. se poate inlocui Start Menu cu cel de tip Windows XP ? (nu cel clasic). | |||
|
| | #2846 | ||
| revin cu o intrebare mai veche ... gadgeturile din bara laterala de unde se pot descarca? am vazut undeva altele decat cele standard, dar pe situl unde ma directioneaza "add more gadget" nu apare nimic... deci apar categoriile and stuff, toate sunt goale...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2847 | ||
|
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Elta 5.1 http://www.speedtest.net/result/279489587.png | |||
|
| | #2848 | ||
| multumesc. eu eram directionat catre varianta in lb romana unde nu apare nimic
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2849 | ||
| Cauta in engleza....
__________________ MSI MegaBook EX610X |AMD Athlon 64 X2 TK-55 1800 FSB 800|2048 Mb DDR2|WXGA Glare 15.4 |ATI Radeon HD2400 128 MB |HDD SATA 160 GB|Vista Home Premium & Office Ultimate 2007 genuine | |||
|
| | #2850 | ||
| O intrebare la care nu am gasit raspunsul cu Search: Cum personalizez Alt-tab ul ?? Adica sa apara 3D Flip sau altele... Multumesc ![]()
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 & (+[___]+) PSP~*![]() Google Chrome - Noul web-browser Google | |||
|
| | #2851 | ||
| Nu cred ca merge. Doar sa iti faci tu singur o scurtatura, pui o scurtatura pe desktop la 3D Flip [code]%windir%System32rundll32.exe dwmapi.dll #105[/code] si ii pui tu o combinatie de taste. Intre %windir% , system32 si rundll32 e backslash Last edited by Jonny Quest; 25-02-2008 at 14:12. Reason: Completare | |||
|
| | #2852 | ||
| How To Activate Flip 3D Task Switching In Vista WinKey+Tab opens the Flip 3d task switcher, then use your mousewheel to scroll through the open programs while continuing to hold down WinKey+Tab. WinKey+CTRL+Tab leaves the the Flip 3d task switcher open after you release the keys, handy for showing off Vista or just keeping an eye on things. Alt+CTRL+Tab to leave the none 3D task switcher open Please Note: You must have Aero enabled for this to work!
|
| | #2853 | ||
| thanks. acum e ok ![]()
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 & (+[___]+) PSP~*![]() Google Chrome - Noul web-browser Google | |||
|
| | #2854 | ||
| salut.poate sunt offtopic da ma gandeam ca nu mai are rost sa fac alt topic si ca voi va descurcati cu ce am eu nevoie. am cumparat un laptop fujitsu siemens si aveam windows vista basic, da merge greu si se tot blocheaza.pot sa pun windows xp?am incercat,dar cand ma pune sa aleg pe ce partitie sa il instaleze nu imi apare niciun hdd si imi spune ca lipseste. ma poate ajuta cineva? multumesc anticipat. | |||
|
| | #2855 | ||
| Quote:
__________________ Leopard 10.5.2 Kalyway , Ubuntu 7.10 , Ubuntu 8.04 ( testing) | |||
|
| | #2856 | ||
| Quote:
schumy89 : Poti Sa ne zici si noua ce model de laptop ai ? Sau ce configuratie ca sa ne facem o idee mai buna | |||
|
| | #2857 | ||
| intre timp mi-a aparut o alta problema cu vista ... pana acum mergea perfect(avea Nod32 ca antivirus) dar intre timp am dat cateva restarturi si am instalat Kaspersky si nero 7 si am dezinstalat nod32... si nu vrea sa se conecteze deloc la net... la conexiune arata ca e disponibila (primesc si trimit pachetele de date) iar la settings ce vad: IPv4 Conectivity: Not connected ( aici am setate ipurile si DNS ) IPv6 Connectivity: Not connected de la ce sa fie oare ? ( intr-un post anterior pe la pagina 100 am vazut ceva asemanator cu Norton si symantec ...) ![]()
|
| | #2858 | ||
| nu mai poti intra pe net nu? desi conexiunea este activa pai ori reinstalezi vista ori dezactivezi DEP.... vezi in pag anterioare, eu asa am rezolvat problema si este ok acum
|
| | #2859 | ||
| am gasit unde se vorbea despre DEP, dar de unde dezctivez mai exact Data execution prevent ( in caz ca este acesta) .. ?? LE: asa ? Run a command prompt as administrator. From the start menu, select "All Programs", then "Accessories" and right-click on the "Command Prompt" shortcut and choose "Run As Administrator". From here you can use the following command to disable Data Execution Prevention (DEP) with the following command: bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff Keeping your command prompt open, run your setup or other process being stopped by DEP. Then, to turn it back on again, do the same and run the following: bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn ![]()
|
| | #2860 | ||
| da, despre asta este vb. nu stiu acum daca merge sa faci asta dupa problema aparuta sau inainte... adica sa nu fii nevoit sa reinstalezi
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|