![]() |
| | #2861 (permalink) | ||
|
Nu merge... O sa reinstalez cred...
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #2862 (permalink) | ||
|
da, asa e. Ai grija dupa instalare sa faci chestia cu DEP. Altfel dupa ceva timp iar o sa ai aceeasi problema...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2863 (permalink) | ||
|
Ok. Bine ca mi-ai amintit mersi
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #2865 (permalink) | ||
| Quote:
dell ispiron.in fine,cautand pe net am aflat. exista in bios ceva optiune ce trebuie dezactivata, EIST . mai exista un windows xp ceva mai special,dar cred ca are doar drivere pentru hdd. multumesc mult.acuma merge. | |||
|
| | #2866 (permalink) | ||
|
inca ceva .. de ce se misca vista asa prost dupa un timp cat sta degeaba sa instaleaza un program..? de exemplu dupa 10 min de stat degeaba nici nu pot sa mai intru in my computer .. sau incercand sa instalez SP1 ramanea la 50% (treaceau acele 10-15 min si gata ) BTW in XP merge Perfect ... de le ca este ?
|
| | #2867 (permalink) | ||
|
Incearca alte kituri... apoi upgrade BIOS (cine stie), poate ceva mai mult ram. Pentru cei cu 2GB mi se pare mandatara dezactivarea Superfetch. Quote:
__________________ declaratia de avere... | |||
|
| | #2870 (permalink) | ||
|
A explicat cineva mai sus de ce este asa mic, dar vad ca memoriile tale sunt cu mult peste ale mele. Nu poti sa compari Kingston 667Mhz cu ce ai tu Adata Extreme 800, si ai un scor mai mic la vista, acum nu stiu cat conteaza asta in aplicatii sau jocuri scorul respectiv, dar la ce mamorii ai trebuia sa iti dea maxim 5.9
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2872 (permalink) | ||
|
5.9 este maxim cat da Vista. La AMD controlerul de memorie este intergrat in CPU pe cand la Intel nu si deaia zicea cineva mai sus ca nu a luat scor maxim la memorii. Dar am vazut scoruri cu accelasi memorii la unu ii arata 5.9 si la altul 4.7 , cel cu 5.9 are Intel core 2 Duo. Deci in cazul asta nu merge varianta cu controlerul de memorie.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #2874 (permalink) | ||
| Quote:
...Pentru a nu mai avea probleme cu scorul, care oricum este o aberatie, VEZI AICI.
__________________ | |||
|
| | #2880 (permalink) | ||
|
Am o problema in care v-as ruga sa ma ajutati ca sa-i dau de capat. Vista Home Premium instalat pe laptop, by default (ca pe desktop trebuie sa fiu nebun sa mi-l pun Simptom: deschid un director in care am de exemplu 20 de fisiere .mp3 => apas pe o tasta/litera, de exmplu "T" (prima litera a cuvantului care formeaza titlul melodiei/fisierului). In mod normal, ar trebui ca acel fisier sa se insereze, nu? Ei bine, la mine, pe Vista, nu mai face asta (desi am mai intrebat pe cineva care are instalat Vista si la el nu face asa, ci este cum ar trebui sa fie). Cand apas "T"-ul il apuca search-uitul si in directorul cu pricina incepe sa-mi apara o groaza de directoare si fisiere care incep cu litera "T". Cum pot remedia bazaconia asta enervanta? Mentionez ca am dezactivat serviciul de indexare si alte bazaconii de prin Vista care mananca destule resurse. Multumesc. LE Am rezolvat. La Search => When typing into list view: - Automatically type into the Search Box - Select the typed item in the view (se va bifa aceasta optiune).
__________________ Last edited by R/\ZV/\N; 03-03-2008 at 00:57.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |