![]() |
| | #2881 (permalink) | ||
|
intrebare: pot sa sterg cele 4 foldere (nume cu diverse lit&cifre) ? eu banuiesc ca sunt update-uri downloadate si instalate iar acum imi mananca cam 1gb din partitia cu vista.. le pot sterge ?
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() "My favorite Ferrari is my next one ! " | |||
|
| | #2883 (permalink) | ||
|
gata le-am sters imi era frica sa nu cumva sa stric ceva la el .. acum inca o problema: am instalat un program pt niste aplicatii . eu am nevoie la acest program sa il fac sa execute cand dau click-dreapta pe respectivul fisier/aplicatie si sa selectez comanda lui.. exact ca in screenshot-urile de mai jos .. dar nu vrea mi-l adauge la right-click (am incercat si cu UAC (user account control) dezactivat si degeaba...
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() "My favorite Ferrari is my next one ! " | |||
|
| | #2885 (permalink) | ||
| Quote:
structura de foldere exista, nu este accesibila dar este acolo pt. compatibilitate, dupa parerea mea sunt un soi de link-uri de ntfs, daca incercati din command prompt sa copiati ceva catre un folder din structura veche... o sa constatati ca se copiaza in structura noua
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #2886 (permalink) | ||
| Quote:
Apropos... Imi lipsesc din explorerul de XP butoanele Copy/Paste/Copy To/Move To/etc. Ai idee cum le pot invia? Ca ma enerveaza noul mod de a gestiona lucrurile. Au complicat lucrurile in loc sa fie mai simplu. Merci mult.
__________________ | |||
|
| | #2887 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
![]() eu de cativa ani buni nu mai folosesc explorerul... in cel mai rau caz pt. un click dreapta send to, sau chiestii f. simple (daca tot sunt cu mouse-ul prin zona) in rest, total commander rulz!
|
| | #2888 (permalink) | ||
|
Mai am o problema, de data aceasta spinoasa rau de tot. Este vorba despre "Regional and Language Options" din Vista. Adica vreau sa-mi pun tastatura in limba romana ca sa pot scrie la nevoie cu diacritice. Insa nu se poate. Uite LINK. Deci acolo in fereastra de YMSG am apasat, cu limba romana activata, urmatoarele taste: op[]kl;'\nm,./ Si precum se vede si in poza nu vrea sa bata A, SH si TZ (ba mai mult, bate "?" pe 2 taste una langa cealalta, cand apas pe ":" si pe """. Si nu stiu ce sa-i fac. Poti sa incerci sa faci ca mine si sa te uiti daca-ti iese experimentul meu? Multumesc.
__________________ | |||
|
| | #2889 (permalink) | ||
|
eu am language bar`ul activat si imi merge fara probleme. un lucru care imi place la regional settings e ca nu mai schimba Y cu Z
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #2890 (permalink) | ||
|
Cred că vă va fi mult mai de folos linkul următor: http://www.secarica.ro/html/info_winvista.html Eu folosesc versiunea de XP de ani de zile.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2891 (permalink) | ||
|
Aveţi cumva idee de cu 6GB pe un DFI, Vista x64 în task manager văd că sunt doar 2GB şi în System Properties apar toţi 6GB. Pe vista x64 toate softurile se duc în Program files x86, cel puţin cele ordinare (opera utorrent şamd). Să le forţez directorul Program files sau detectează Vista că nu's aplicaţii 64bit pur sânge?
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #2892 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 Location: bucuresti |
mi-au ramas pe o partitie(nu cea cu windows) mai multe foldere cu update-uri de la windows xp si acum trecand pe vista tot nu pot sa le sterg.nu inteleg nici dc s-au instalat pe alta partitie decat cea cu win.pls help
| ||
|
| | #2893 (permalink) | ||
|
Pentru a mia oară, Unlocker. Nu s-au instalat acolo, ci doar sunt fişierele care au constituit update-urile şi nu au fost şterse după instalare. De ce pe altă partiţie decât cea de instalare a sistemului? Nu ştiu, o variantă ar fi lipsa unui anume spaţiu liber pe partiţia sistem, dar poate că nu-i cazul la tine.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2895 (permalink) | ||
|
[quote=cheloo13;38082964] Quote:
![]() daca nu poti sa-ti dai drepturi... inseamna ca nu esti tu owneru' acelor foldere/fisiere ci SYSTEM-ul take ownership click dreapta pe folder, properties, security, advanced, owner, edit, click pe owneru' care tre' (userul tau sau administrators... daca esti in acest grup) bifa pe replace owner..., apply, ok ok ok ok acum poti sa-ti dai drepturi btw, presupun ca ai dat un chkdsk E: /X /F (apoi restart daca iti cere) ai incercat, nu ?
|
| | #2896 (permalink) | ||
|
Sau click dreapta -> Run as Administrator
__________________ ABIT IP35 | C2D E6750 @3.2Ghz w/Scythe ANDY SAMURAI MASTER | 2x 2GB kit Corsair TWIN2X2048-6400C4DHX @2.1V 4-4-4-12 | BFG 8800GT OC2 (675/1674/1950) | Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB | Western Digital WD5000AAKS 500GB | ASUS DRW-2014L1T | Enermax EG365AX-VE(G) FMA | Antec P150 w/2x Akasa AK-184 L2B & 1x Antec Tricool 120 DBB | Saitek Eclipse II | Logitech MX620 | Linksys WRT54GL v1.1 w/ DD-WRT v24 | Altec Lansing ATP5 | Samsung SyncMaster 940BW | |||
|
| | #2897 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 Location: bucuresti |
[quote=Jin Kazama;38083635] Quote:
| ||
|
| | #2900 (permalink) | ||
|
Vista SP1 to hit Windows Update Tuesday, reports say: http://www.neowin.net/news/main/08/0...ay-reports-say Ramane de vazut...
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|