Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-03-2008, 11:24   #2881 (permalink)
Registered User

R@Z0R's Avatar

Question

intrebare: pot sa sterg cele 4 foldere (nume cu diverse lit&cifre) ? eu banuiesc ca sunt update-uri downloadate si instalate iar acum imi mananca cam 1gb din partitia cu vista.. le pot sterge ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	scrn1.jpg
Views:	80
Size:	73.5 KB
ID:	315875   Click image for larger version

Name:	scrn2.jpg
Views:	56
Size:	69.6 KB
ID:	315876  

R@Z0R is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2008, 11:28   #2882 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Păi doar tu ştii dacă le poţi şterge: shift-del-enter.

Raven is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2008, 11:41   #2883 (permalink)
Registered User

R@Z0R's Avatar

Question

gata le-am sters imi era frica sa nu cumva sa stric ceva la el ..
acum inca o problema: am instalat un program pt niste aplicatii . eu am nevoie la acest program sa il fac sa execute cand dau click-dreapta pe respectivul fisier/aplicatie si sa selectez comanda lui.. exact ca in screenshot-urile de mai jos .. dar nu vrea mi-l adauge la right-click (am incercat si cu UAC (user account control) dezactivat si degeaba...
Attached Thumbnails

Name:	signbar.jpg
Views:	64
Size:	17.7 KB
ID:	315883   Click image for larger version

Name:	signbar2.jpg
Views:	62
Size:	20.3 KB
ID:	315884  

R@Z0R is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2008, 18:31   #2884 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Cum pot face sa intru, eventual sa le sterg - daca nu trebuiesc - in directoarele in care nu-mi da voie => Access is denied, din Vista, cum ar fi Documents and Settings.

Multumesc.

razvan2007 is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2008, 23:10   #2885 (permalink)
Registered User

Jin Kazama's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Cum pot face sa intru, eventual sa le sterg - daca nu trebuiesc - in directoarele in care nu-mi da voie => Access is denied, din Vista, cum ar fi Documents and Settings.

Multumesc.
in windows vista structura anumitor foldere s-a schimbat, ex.: "C:\Documents and Settings" s-a transformat in "C:\Users"; vechiul "C:\Documents and Settings\All Users" actualul "C:\Users\All Users" este defapt acum "C:\ProgramData"; in structura veche aveam "C:\Documents and Settings\[nume de utilizator]\Local Settings" acum il gasiti in "C:\Users\[nume de utilizator]\AppData\Local" sau old "C:\Documents and Settings\[nume de utilizator]\Application Data" new "C:\Users\[nume de utilizator]\AppData\Roaming", exemplele mai pot continua dar le-am dat doar pe cele mai cunoscute / uzual folosite.
structura de foldere exista, nu este accesibila dar este acolo pt. compatibilitate, dupa parerea mea sunt un soi de link-uri de ntfs, daca incercati din command prompt sa copiati ceva catre un folder din structura veche... o sa constatati ca se copiaza in structura noua

Jin Kazama is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2008, 00:39   #2886 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jin Kazama View Post
in windows vista structura anumitor foldere s-a schimbat, ex.: "Cocuments and Settings" s-a transformat in "C:Users"; vechiul "Cocuments and SettingsAll Users" actualul "C:UsersAll Users" este defapt acum "C:ProgramData"; in structura veche aveam "Cocuments and Settings[nume de utilizator]Local Settings" acum il gasiti in "C:Users[nume de utilizator]AppDataLocal" sau old "Cocuments and Settings[nume de utilizator]Application Data" new "C:Users[nume de utilizator]AppDataRoaming", exemplele mai pot continua dar le-am dat doar pe cele mai cunoscute / uzual folosite.
structura de foldere exista, nu este accesibila dar este acolo pt. compatibilitate, dupa parerea mea sunt un soi de link-uri de ntfs, daca incercati din command prompt sa copiati ceva catre un folder din structura veche... o sa constatati ca se copiaza in structura noua
Am inteles. Deci de fapt Vista este un soi de corcitura unde multe sunt luate din XP si aruncate in noua interfata.
Apropos... Imi lipsesc din explorerul de XP butoanele Copy/Paste/Copy To/Move To/etc. Ai idee cum le pot invia? Ca ma enerveaza noul mod de a gestiona lucrurile. Au complicat lucrurile in loc sa fie mai simplu.

Merci mult.

Old 04-03-2008, 01:13   #2887 (permalink)
Registered User

Jin Kazama's Avatar

Quote:
Am inteles. Deci de fapt Vista este un soi de corcitura unde multe sunt luate din XP si aruncate in noua interfata.
nu este chiar asa, depinde ce inseamna "simplu" pt. tine, simplu poate insemna pastreaza vechea structura/forma si modifica pe ici colo sau schimba ~tot (vezi office 2007) si depinde de acomodarea fiecaruia... faci sa nu fatza la o schimbare totala. anumite schimbari in vista sunt binevenit, altele ...

Quote:
Apropos... Imi lipsesc din explorerul de XP butoanele Copy/Paste/Copy To/Move To/etc. Ai idee cum le pot invia? Ca ma enerveaza noul mod de a gestiona lucrurile. Au complicat lucrurile in loc sa fie mai simplu.

Merci mult.
se pare ca nu le mai poti activa (in mod normal), dar sunt sigur ca se pot pune butoane pe bara respectiva cu functionalitatea dorita, zic asta pt. ca daca dai click pe un anumit tip de fisier sau pe un folder observi cum se schimba butoanele de pe bara, open si burn pt. unele, e-mail & share pt. altele sau chiar si print, toate astea se fac din registri, deci... mai sapa si tu
eu de cativa ani buni nu mai folosesc explorerul... in cel mai rau caz pt. un click dreapta send to, sau chiestii f. simple (daca tot sunt cu mouse-ul prin zona) in rest, total commander rulz!

Old 04-03-2008, 02:59   #2888 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Mai am o problema, de data aceasta spinoasa rau de tot.
Este vorba despre "Regional and Language Options" din Vista.
Adica vreau sa-mi pun tastatura in limba romana ca sa pot scrie la nevoie cu diacritice. Insa nu se poate.
Uite LINK. Deci acolo in fereastra de YMSG am apasat, cu limba romana activata, urmatoarele taste:

op[]kl;'\nm,./

Si precum se vede si in poza nu vrea sa bata A, SH si TZ (ba mai mult, bate "?" pe 2 taste una langa cealalta, cand apas pe ":" si pe """. Si nu stiu ce sa-i fac.
Poti sa incerci sa faci ca mine si sa te uiti daca-ti iese experimentul meu?

Multumesc.

Old 04-03-2008, 09:14   #2889 (permalink)
Galagie

n0iz3's Avatar

eu am language bar`ul activat si imi merge fara probleme. un lucru care imi place la regional settings e ca nu mai schimba Y cu Z

n0iz3 is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2008, 09:28   #2890 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Cred că vă va fi mult mai de folos linkul următor: http://www.secarica.ro/html/info_winvista.html
Eu folosesc versiunea de XP de ani de zile.

Old 05-03-2008, 21:05   #2891 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Aveţi cumva idee de cu 6GB pe un DFI, Vista x64 în task manager văd că sunt doar 2GB şi în System Properties apar toţi 6GB.

Pe vista x64 toate softurile se duc în Program files x86, cel puţin cele ordinare (opera utorrent şamd). Să le forţez directorul Program files sau detectează Vista că nu's aplicaţii 64bit pur sânge?

Vivio is online now    Reply With Quote
Old 06-03-2008, 09:19   #2892 (permalink)
Registered User

mi-au ramas pe o partitie(nu cea cu windows) mai multe foldere cu update-uri de la windows xp si acum trecand pe vista tot nu pot sa le sterg.nu inteleg nici dc s-au instalat pe alta partitie decat cea cu win.pls help

cheloo13 is offline    Reply With Quote
Old 06-03-2008, 17:32   #2893 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Pentru a mia oară, Unlocker.

Nu s-au instalat acolo, ci doar sunt fişierele care au constituit update-urile şi nu au fost şterse după instalare. De ce pe altă partiţie decât cea de instalare a sistemului? Nu ştiu, o variantă ar fi lipsa unui anume spaţiu liber pe partiţia sistem, dar poate că nu-i cazul la tine.

Old 06-03-2008, 21:53   #2894 (permalink)
Registered User

[quote=Raven;38082024]Pentru a mia oară, Unlocker.

am incercat tot nu merge,"you need permission to perform this action".
a cui a lui tata windows?:-)
Attached Thumbnails

Name:	Untitled.jpg
Views:	65
Size:	96.3 KB
ID:	317656  

Old 07-03-2008, 02:02   #2895 (permalink)
Registered User

Jin Kazama's Avatar

[quote=cheloo13;38082964]
Quote:
Originally Posted by Raven View Post
Pentru a mia oară, Unlocker.

am incercat tot nu merge,"you need permission to perform this action".
a cui a lui tata windows?:-)
daca nu ai drepturi... inseamna ca nu ai drepturi
daca nu poti sa-ti dai drepturi... inseamna ca nu esti tu owneru' acelor foldere/fisiere ci SYSTEM-ul
take ownership
click dreapta pe folder, properties, security, advanced, owner, edit, click pe owneru' care tre' (userul tau sau administrators... daca esti in acest grup) bifa pe replace owner..., apply, ok ok ok ok
acum poti sa-ti dai drepturi
btw, presupun ca ai dat un chkdsk E: /X /F (apoi restart daca iti cere) ai incercat, nu ?

Old 07-03-2008, 10:04   #2896 (permalink)
Registered User

snapilica2003's Avatar

Sau click dreapta -> Run as Administrator
ABIT IP35 | C2D E6750 @3.2Ghz w/Scythe ANDY SAMURAI MASTER | 2x 2GB kit Corsair TWIN2X2048-6400C4DHX @2.1V 4-4-4-12 | BFG 8800GT OC2 (675/1674/1950) | Western Digital Raptor WD360ADFD 36GB | Western Digital WD5000AAKS 500GB | ASUS DRW-2014L1T | Enermax EG365AX-VE(G) FMA | Antec P150 w/2x Akasa AK-184 L2B & 1x Antec Tricool 120 DBB | Saitek Eclipse II | Logitech MX620 | Linksys WRT54GL v1.1 w/ DD-WRT v24 | Altec Lansing ATP5 | Samsung SyncMaster 940BW

snapilica2003 is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2008, 22:40   #2897 (permalink)
Registered User

[quote=Jin Kazama;38083635]
Quote:
Originally Posted by cheloo13 View Post

daca nu ai drepturi... inseamna ca nu ai drepturi
daca nu poti sa-ti dai drepturi... inseamna ca nu esti tu owneru' acelor foldere/fisiere ci SYSTEM-ul
take ownership
click dreapta pe folder, properties, security, advanced, owner, edit, click pe owneru' care tre' (userul tau sau administrators... daca esti in acest grup) bifa pe replace owner..., apply, ok ok ok ok
acum poti sa-ti dai drepturi
btw, presupun ca ai dat un chkdsk E: /X /F (apoi restart daca iti cere) ai incercat, nu ?
10x!!!a mers asa cum ai zis.

Old 07-03-2008, 23:17   #2898 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Pune repede soluţia la fişierul magic cu soluţii. Ai mai învăţat ceva pe ziua de azi!

Old 17-03-2008, 13:18   #2899 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Aveti idee cand apare ServicePack 1 disponibil prin autoupdate? (banuiesc ca e gratis si nu trebuie licenta separata).

Bafta!

Andy_ACS is offline    Reply With Quote
Old 17-03-2008, 14:55   #2900 (permalink)
Registered User

sparxxx's Avatar

Vista SP1 to hit Windows Update Tuesday, reports say:

http://www.neowin.net/news/main/08/0...ay-reports-say

Ramane de vazut...

sparxxx is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules