![]() |
| | #2902 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #2903 (permalink) | ||
|
Eu tocmai am bagat vista ultimate. E cat de cat frumusel, am reusit sa-l adaptez la usurinta din xp. Ma enerveaza ca nu mai ai aceasi mobilitate ca in xp, de exemplu nu puteam sa-mi asez cum vreau elementele din fereastra, ma refer la cele de genu' barii cu "file, edit...", si ca nu puteam inchide favorite links din my computer. Inca o chestie quick lauch bar de lang start nu mai e asa bine facut, daca ii dau unlock sa-mi asez cum vreau iconitele de acolo si dau inapoi block nu e precis cate iconite imi afiseaza direct si cat imi ascunde in sageata.
| |||
|
| | #2905 (permalink) | ||
|
Ba nu este valabil si la xp, mie unul cel putin ii dau unlock si prelungesc quick launch bar cat sa-mi arate ce iconite vreau eu si restu sa le bage in sageata de prelungire de la quick launch, iar cand dau lock sa le afiseze exact pe cele pe care le-am lasat, insa la vista ii dau lock si ultima s-ar putea sa o ascunda.
| |||
|
| | #2906 (permalink) | ||
| Quote:
Deci la fel si pe XP si pe Vista. Ii dai cu potriveala.
__________________ | |||
|
| | #2908 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2910 (permalink) | ||
|
Si sa lansat SP1 oficial..http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en
__________________ Toshiba Satellite A210-1AO AMD Turion64 X2 TL-60 2.0GHz | 3 GB DDR2 |ATI Mobility Radeon HD2600 @ 512 MB dedicati |15.4 inch WXGA | HDD 200 GB | Windows Vista Ultimate|
| |||
|
| | #2913 (permalink) | ||
| Si sa inteleg ca din cauza asta nu dormi....ce toata lumea s-a nascut cu tastatura in mana ca tine...
__________________ Toshiba Satellite A210-1AO AMD Turion64 X2 TL-60 2.0GHz | 3 GB DDR2 |ATI Mobility Radeon HD2600 @ 512 MB dedicati |15.4 inch WXGA | HDD 200 GB | Windows Vista Ultimate|
| |||
|
| | #2914 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #2915 (permalink) | ||
| Quote:
..am la ce sa ma gandesc in seara asta....sa-mi aduc aminte de ce am facut la scoala acu 15 ani .
| |||
|
| | #2916 (permalink) | ||
|
Îmi asum un mare risc să presupun că nu te-ai oprit brusc din a vorbi şi scrie româneşte imediat după ce-ai făcut şcoala, nu? Oare atunci cum scriai/ vorbeai sau ce intra pe-o ureche ieşea după clopoţel pe cealaltă ?
|
| | #2918 (permalink) | ||
|
ai cumva vista in alta limba decat engleza..?ca deocamdata este disponibil doar pt limba engleza.. Pt Raven mai bine ai risca sa-ti vezi de ciorba ta ..stii cum sta treaba cu musca'n ciorba...
| |||
|
| | #2920 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|