![]() |
| | #2942 (permalink) | ||
|
vista de la RC2, no issues in afara de driverele la un controller raid no name... aveti grija ca de la SP1 incolo numai signed drivers can be used... adica no more chinezarii. si no more coreTemp.exe
__________________ C2D E8400@3.6Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 2.5TB HDD Evga 8800GT Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #2944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Am si eu o mica problema in vista. Ruleaza perfect in aplicatiile pe care le folosesc ...dar in Counter Strike (restul jocurilor merg bine) am ceva probleme in sensul ca..dupa vreo 30-40 sec de joc mi se blocheaza imaginea 2-3 secunde si apoi revine la normal..si tot asa..aproximativ la acest interval mi se blocheaza. Tin sa mentionez ca doar in jocul asta am patit asa ceva. Am schimbat vreo 3 drivere video am schimbat ramii am instalat SP1 si tot la fel. Sistemul meu : placa de baza Gigabyte GA-M57SLI-S4 ; proc :amd x2 4000+ , 3x1GB ddr2 800 Kingmax, placa video GF7300GT asus 128ddr3 128biti, hard 2x160 samsung (raid stripe). In xp nu am nici o problema si merge perfect. Am ramas in lipsa de idei si sper sa gasesc aici niste raspunsuri. Va multumesc | ||
|
| | #2948 (permalink) | ||
|
de instalat poti sa le instalezi.. dar daca sunt folosite o sa iti dea disable la ele... testat practic nu am facut inca, dar asa a venit cu documentatia
__________________ C2D E8400@3.6Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 2.5TB HDD Evga 8800GT Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #2953 (permalink) | ||
|
Vorbim tot de TrueImage? Daca da, apasa pe Schedule backup creation... si Wizzardul te ghideaza mai departe. Raven: Nu l-am folosit niciodata, ca nu am atata spatiu pe disc incat sa ma complic cu Try & Decide. Mai mult decat atat, am dezactivat complet serviciul...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2955 (permalink) | ||
|
eu folosesc ghost image ... am facut imagine la partitia de windows si ocupa 9 GB ...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #2956 (permalink) | ||
|
De ce naiba nu folositi Full System Backup din Vista? Tot ce veti avea nevoie pentru restore va fi DVD-ul, de pe care bootezi. Si functioneaza foarte bine, l-am testat cand incercam diverse versiuni beta si RC de SP1.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #2957 (permalink) | ||
| http://www.romanialibera.ro/a121016/...ste-vista.html ![]() nu stiu unde era mai bine. pe threadul cu XP sau pe asta cu Vista.
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #2960 (permalink) | ||
|
vreau sa cumpar o licenta de Vista si efectiv ma deprima pretul cerut de Microsoft. pot sa ma scot mai ieftin decat platind o licenta OEM sau una de upgrade? OEM-ul e accesibil ca pret, dar ma incomodeaza restrictiile ulterioare. astia de la microsoft chiar nu vor sa descurajeze pirateria .
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|