![]() |
| | #3022 (permalink) | ||
|
Mi-am bagat VISTA de vreo 2 zile si merge perfect inafara de o MICA problema.... Se aude 5.1 doar in jocuri (fara subwoofer de fapt), in winamp si filme se aude stereo. am ultimele drivere bagate. In Sounds e setat pe 5.1. Nu stiu ce sa ii mai fac. Exista vreo setare ceva pe undeva sau vreun fix... ?????? ![]() ![]() | |||
|
| | #3025 (permalink) | ||
|
daca ai placa de sunet creative intrii la eax console si selectezi cmss,daca nu deschide winamp,intra la optiuni-output,selecteaza nullsoft directsound output,configure,bifeaza prima casuta si vezi daca la speaker setup scrie 5.1 sau stereo
__________________ 0767.26.78.23 - fara bip fara add pe mess | |||
|
| | #3027 (permalink) | ||
| Quote:
Pai 5.1 NUMAI IN FILME auzi si in unele jocuri. Muzica se va auzi STEREO.
__________________ | |||
|
| | #3029 (permalink) | ||
| Quote:
Deci un sistem 5.1 asa trebuie sa s-auda: 5.1 in filme si 2.0 (eventual 2.1) pe muzica. Boxa de centru numai pe filme iti aduce detaliile in fata, in rest ea amuteste. Ce ai patit tu in TDU este de la drivere sau cel mai probabil din joc si suportul lui imatur. Insa uita-te pe site-urile greilor in home theatre si ai sa vezi ca este perfect normal, repet, sa ai muvi pe 5.1 si muzica pe 2.0/2.1.
__________________ | |||
|
| | #3030 (permalink) | ||
|
Ha ha, diferenta dintre muzica 2.0 si 4.1 de pe o sursa stereo e ca de la pamant la cer. Dublarea imaginii stereo in boxele din spate aduce o "umplere" a atmosferei si pariez ca triplarea ei pe un sitem 7.1 conduce la un orgasm acustic. De fapt asta e un plus pentru Vista si Realtek. Felul in care acel speaker fill iti poate schimba starea emotionala.
__________________ Accepta infrangerea in casa ta ca pe o veche prietena si fa-o geloasa cand noua ta amica numita succes te saruta cu dragoste si adoratie. | |||
|
| | #3031 (permalink) | ||
| Quote:
Trist este ca habar n-ai insa iti dai cu presupusul. Orgasme acustice numai tu poti avea, pe 4.1/7.1, insa muzica TOT STEREO SE ASCULTA de cei neorgasmici si acest lucru nu ai sa-l schimbi tu si cu orgasmurile tale acustice. In film, efectele dau bine pe 5.1/7.1/100.x, asa cum muzica da bine stereo, nu vacarmic aka 3 x stereo. LE Orice speakerfill si orice slider si setare in plus asupra materialului sonor original dauneaza grav sanatatii, aaa... pardon, auditiei .
__________________ | |||
|
| | #3032 (permalink) | ||
|
pai tocmai asta e probl.. eu nu am 5.1 nicaieri doar cand dau la speaker setup imi arata ca e 5.1 si daca dau click pe boxe se aude fiecare cum trebuie inclusiv wooferul. In GOM Player tot pe 5.1 e setat si degeaba .In rest doar front lef si front right se aud .. VREAU SA MI SE AUDA SI SUBWOOFERUL.... | |||
|
| | #3033 (permalink) | ||
|
Trebuie sa faci in asa fel incit (si driverul sunetului sa-ti permita acest lucru) sa tai (trece jos crossover) LFE-ul (low frequency effect) si sa le trimiti subului. Insa marea ta problema se numeste Windows Vista. Sau iti poti cumpara o placa de sunet discreta. O alta cale de compromis ar fi sa incerci sa gidili putin filtrele din ffdshow.
__________________ | |||
|
| | #3034 (permalink) | ||
|
pomi.. fa asa: 1. start-> la search scrie creative audio center -> intra in el... apasa pe primul patrat (SPEAKERS) pune 5.1 si apasa pe Bass Settings.. bifeaza Enable Bass Redirection, eventual si boost. Pe urma da back, si intra in al 3-lea patrat (CMSS 3D). Bifeaza ENABLE CMSS 3D si selecteaza Stereo Surround. Atat .. la mine merge ok asa..
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #3036 (permalink) | ||
|
Desi am instalat pe curat Windows Vista Business x64, nu imi apare la Windows Update Service Pack 1. A gasit vreo 50 de update-uri de securitate si optionale, le-am aplicat, dar tot nu apare Service Pack 1. Mai trebuie instalat ceva ? Am facut si actualizarea la Microsoft Update si tot nu apare.
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #3039 (permalink) | ||
|
Slipstreamul la Vista este scarbos, nu se compara cu ce era la XP. Mai bine iei un ISO care include SP1 si-l folosesti cu numarul tau serial.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #3040 (permalink) | ||
|
PigBrother, daca iau de pe torrente un Windows Vista Business cu SP1 integrat, si folosesc serialul meu de la Windows care e original, oare va functiona ? Eu am varianta retail si nu stiu daca va merge serialul la orice varianta. Plus ca 99% din ce e pe torrente vine deja cu serialul inclus si activat .
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|