Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-04-2008, 22:11   #3021 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Eh, bine ca am lamurit-o si pasta

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 14-04-2008, 16:54   #3022 (permalink)
Registered User

pomi's Avatar

Mi-am bagat VISTA de vreo 2 zile si merge perfect inafara de o MICA problema.... Se aude 5.1 doar in jocuri (fara subwoofer de fapt), in winamp si filme se aude stereo. am ultimele drivere bagate. In Sounds e setat pe 5.1. Nu stiu ce sa ii mai fac. Exista vreo setare ceva pe undeva sau vreun fix... ??????

pomi is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 17:56   #3023 (permalink)
Registered User

_-livio-_'s Avatar

cauta redirect center/subwoofer sau ceva de genul,sau reverse daca ai un driver de la producator,cu drivere de la vista nu prea mai stiu.

_-livio-_ is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 18:11   #3024 (permalink)
Registered User

pomi's Avatar

am gasit swap center/subwoofer control dar tot stereo se aude. Mi se aude 5.1 doar cand dau test la configure speakers. in rest nimik ...doar stereo.

Old 14-04-2008, 18:23   #3025 (permalink)
Registered User

_-livio-_'s Avatar

daca ai placa de sunet creative intrii la eax console si selectezi cmss,daca nu deschide winamp,intra la optiuni-output,selecteaza nullsoft directsound output,configure,bifeaza prima casuta si vezi daca la speaker setup scrie 5.1 sau stereo

_-livio-_ is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 18:55   #3026 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Vista nu mai are DirectSound, deci acolo poate sa fie scris si 11.1

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 19:16   #3027 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by pomi View Post
Mi-am bagat VISTA de vreo 2 zile si merge perfect inafara de o MICA problema.... Se aude 5.1 doar in jocuri (fara subwoofer de fapt), in winamp si filme se aude stereo. am ultimele drivere bagate. In Sounds e setat pe 5.1. Nu stiu ce sa ii mai fac. Exista vreo setare ceva pe undeva sau vreun fix... ??????
Si tu ai vrea sa auzi 5.1 all the way?
Pai 5.1 NUMAI IN FILME auzi si in unele jocuri. Muzica se va auzi STEREO.

razvan2007 is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 19:53   #3028 (permalink)
Registered User

pomi's Avatar

razvane nu se aude ca in xp in toate boxele si in woofer .. se aude doar in stanga si dreapta, zici ca am 2 boxe de 10 watti asa se aude... asta e problema.... si ca un alt exemplu in Test Drive Unlimited mi se aude doar pe central....

Old 14-04-2008, 20:51   #3029 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by pomi View Post
razvane nu se aude ca in xp in toate boxele si in woofer .. se aude doar in stanga si dreapta, zici ca am 2 boxe de 10 watti asa se aude... asta e problema.... si ca un alt exemplu in Test Drive Unlimited mi se aude doar pe central....
Pai in XP spatele oricum nu-ti era stereo, deci ce folos?...
Deci un sistem 5.1 asa trebuie sa s-auda: 5.1 in filme si 2.0 (eventual 2.1) pe muzica.
Boxa de centru numai pe filme iti aduce detaliile in fata, in rest ea amuteste.
Ce ai patit tu in TDU este de la drivere sau cel mai probabil din joc si suportul lui imatur. Insa uita-te pe site-urile greilor in home theatre si ai sa vezi ca este perfect normal, repet, sa ai muvi pe 5.1 si muzica pe 2.0/2.1.

Old 14-04-2008, 21:18   #3030 (permalink)
Registered User

RedGuard's Avatar

Ha ha, diferenta dintre muzica 2.0 si 4.1 de pe o sursa stereo e ca de la pamant la cer. Dublarea imaginii stereo in boxele din spate aduce o "umplere" a atmosferei si pariez ca triplarea ei pe un sitem 7.1 conduce la un orgasm acustic. De fapt asta e un plus pentru Vista si Realtek. Felul in care acel speaker fill iti poate schimba starea emotionala.

RedGuard is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2008, 21:27   #3031 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by RedGuard View Post
Ha ha, diferenta dintre muzica 2.0 si 4.1 de pe o sursa stereo e ca de la pamant la cer. Dublarea imaginii stereo in boxele din spate aduce o "umplere" a atmosferei si pariez ca triplarea ei pe un sitem 7.1 conduce la un orgasm acustic. De fapt asta e un plus pentru Vista si Realtek. Felul in care acel speaker fill iti poate schimba starea emotionala.
Ai voie sa nu mai spui atatea tampenii.
Trist este ca habar n-ai insa iti dai cu presupusul.
Orgasme acustice numai tu poti avea, pe 4.1/7.1, insa muzica TOT STEREO SE ASCULTA de cei neorgasmici si acest lucru nu ai sa-l schimbi tu si cu orgasmurile tale acustice.
In film, efectele dau bine pe 5.1/7.1/100.x, asa cum muzica da bine stereo, nu vacarmic aka 3 x stereo.

LE

Orice speakerfill si orice slider si setare in plus asupra materialului sonor original dauneaza grav sanatatii, aaa... pardon, auditiei .

Old 14-04-2008, 22:15   #3032 (permalink)
Registered User

pomi's Avatar

pai tocmai asta e probl.. eu nu am 5.1 nicaieri doar cand dau la speaker setup imi arata ca e 5.1 si daca dau click pe boxe se aude fiecare cum trebuie inclusiv wooferul. In GOM Player tot pe 5.1 e setat si degeaba .In rest doar front lef si front right se aud .. VREAU SA MI SE AUDA SI SUBWOOFERUL....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	speaker setup.jpg
Views:	46
Size:	71.1 KB
ID:	333762   Click image for larger version

Name:	gom.jpg
Views:	42
Size:	115.5 KB
ID:	333763  

Old 14-04-2008, 23:07   #3033 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Trebuie sa faci in asa fel incit (si driverul sunetului sa-ti permita acest lucru) sa tai (trece jos crossover) LFE-ul (low frequency effect) si sa le trimiti subului. Insa marea ta problema se numeste Windows Vista. Sau iti poti cumpara o placa de sunet discreta.
O alta cale de compromis ar fi sa incerci sa gidili putin filtrele din ffdshow.

Old 14-04-2008, 23:37   #3034 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

pomi.. fa asa:
1. start-> la search scrie creative audio center -> intra in el... apasa pe primul patrat (SPEAKERS) pune 5.1 si apasa pe Bass Settings.. bifeaza Enable Bass Redirection, eventual si boost. Pe urma da back, si intra in al 3-lea patrat (CMSS 3D). Bifeaza ENABLE CMSS 3D si selecteaza Stereo Surround. Atat .. la mine merge ok asa..
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"]

Fallen is offline    Send Message via Google Talk to Fallen Reply With Quote
Old 15-04-2008, 01:29   #3035 (permalink)
Registered User

pomi's Avatar

pe mine ma enerveaza ca se aude fiecare boxa in parte doar cand dau testu' ala, in rest .....

Old 17-04-2008, 00:49   #3036 (permalink)
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

Desi am instalat pe curat Windows Vista Business x64, nu imi apare la Windows Update Service Pack 1. A gasit vreo 50 de update-uri de securitate si optionale, le-am aplicat, dar tot nu apare Service Pack 1. Mai trebuie instalat ceva ? Am facut si actualizarea la Microsoft Update si tot nu apare.

OClaudiu is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 06:14   #3037 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Nu ai putut sa-l iei direct de la M$ si sa faci un slipstream la DVD?

Vivio is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 09:58   #3038 (permalink)
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

Cu ce soft fac slipstream la SP1 ? Ca nLite nu suporta Vista, iar vLite era inca in varianta beta.

Old 17-04-2008, 10:06   #3039 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Slipstreamul la Vista este scarbos, nu se compara cu ce era la XP. Mai bine iei un ISO care include SP1 si-l folosesti cu numarul tau serial.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 10:34   #3040 (permalink)
Nothing Else Matters

OClaudiu's Avatar

PigBrother, daca iau de pe torrente un Windows Vista Business cu SP1 integrat, si folosesc serialul meu de la Windows care e original, oare va functiona ? Eu am varianta retail si nu stiu daca va merge serialul la orice varianta. Plus ca 99% din ce e pe torrente vine deja cu serialul inclus si activat .

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules