![]() |
| | #3142 (permalink) | ||
| Quote:
Ce te face sa crezi ca folosesc un webcam sau ma crezi ca fac ceea ce faci tu in fiecare zi,messenger si webcam pt toate t...ele din lista ta,daca vroiai sa iti raspund cu un multumesc calduros trebuia sa raspunzi la fel.Stiam ce face folderul,si se poate sterge daca dai ownership la folder,si ziceam ca eu nu am nevoie de back-up la drivere sau la ce mai face el,sa iti scriu in limbaj de mess ca sa intelegi? PS. Am nevoie de un profesor care sa ma invete sa citesc ca is analfabet si nu stiu decat vreo 4 litere,va rog ajutati-ma pt ca vreau sa imi raspunda cineva cand pun o intrebare.
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #3143 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Infernal, oamenii ti-au raspuns si frumos ce se intampla cu WinSXS. Dupa care probabil s-au plictisit de aceeasi intrebare. La un google search gasesti tone de detalii. Uite aici o explicatie mai complexa: http://www.davidlenihan.com/2007/07/winsxs.html . In concluzie, e recomandat sa nu-l stergi. Mai bine instalezi Vista de la zero cu SP1 integrat... Eu unul nu l-am sters. Mai am 800GB Free space... cred ca-mi ajunge | ||
|
| | #3144 (permalink) | ||
|
Mersi frumos monky,eh la mine hdd-ul e de tot 160GB , trebuie sa ma limitez cu spatiul .LE: Am citit articolul respectiv, se pare ca folderul WinSXS e de o importanta majora in Windows Vista,este exact cum ai sterge in Xp tot ce ai in System 32,inca o data mersi mult pentru articolul dat,m-a facut sa inteleg ce e cu adevarat defapt WinSXS,ce am gasit cautand pe google erau niste topicuri cu prezumtii,nimic concret
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #3145 (permalink) | ||
|
Infernal... am fost mai dur pt ca iti raspunsesem mai sus cu un post... WinSxS. Mie lene sa traduc The winsxs directory contains all versions of a binary that are available on the system, and the current "winner" will be hard linked into the system32 directory. So you start out with the RTM version of foo.dll in the winsxs directory, linked into the system32 directory. Then you download KB123456 from Windows Update that contains an updated version of foo.dll, and that also goes into the winsxs directory. If you install KB123456, then the foo.dll in system32 is linked to the new version of foo.dll in winsxs. If you uninstall KB123456, the foo.dll in system32 goes back to being linked to the RTM foo.dll in the winsxs directory.
__________________ C2D E8400@3.4Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 5TB HDD Evga 285GTX - Superclocked Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #3146 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema, nu chiar asa de enervanta, pentru ca pot sa o ocolesc dar totusi, e ciudat. Am vista ultimate si am incercat sa dau sharing pe el. Problema e ca nu prea pot, la toate search`urile mele pe google am primit raspunsul ca : go to folder properties, sharing, bla bla. Problema e ca eu nu am tag-ul de sharing, iar butonul de share din bara de sus ( langa organize, properties,etc, cum am vazut la alte calculatoare cu vista) imi lipseste. Normal, in ultima instanta copiez invers, dar ma enerveaza ca nu`i dau de capat. Idei ?
| |||
|
| | #3147 (permalink) | ||
|
Intai te duci in Network and sharing center si faci setarile cam asa sau in functie de preferinte(imaginea 1) apoi dai share la folderul care vrei (imaginea 2)
|
| | #3148 (permalink) | ||
|
Salut. Am un laptop toshiba cu procesor celeron 1.73GHZ, 2GB ram DDR2, video intel965, e un sistem relativ bun pt. vista, ar trebui sa "duca" fara probleme daca nu am AERO activat. Problema e ca imi merge f. greu. SYSTEM IDLE PROCESS imi ocupa 90% din procesor permanent, chiar si cand nu e in idle sistemul si asta face ca totul sa mearga greu, inclusiv sa "scrolez" o pagina de internet, indiferent de browser, FF 3 beta, sau IE7. Ce pot sa fac sa mearga mai bine? AM dezavtivat windows AERO, crezand ca o sa maerga mai bine, dar merge la fel. In general, in aplicatiile pe care le rulez, am cam 1 - 1,2 GB ram ocupati, nu e problema de memorie, ci de procesor. Ce pot face? Mersi in avans.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3149 (permalink) | ||
|
Offtopic: InFerbal, de unde ai thema aia la Vista ?
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #3153 (permalink) | ||
|
Bimm3r mai ai pana sa ajungi tatal meu . M-ai facut sa rad ![]() - deci IDLE daca stiai engleza inseamna cat mai ai liber - si ce nu trebuia sa stii este ca Vista face caching la greu... programele cel mai des utilizate sunt cachuite in MEM. Asta inseamna ca pe un system cu 4GB de ram si nu numai toti vor fi ocupati cu programe. Asta ca sa se miste totul mia repede. Laptopul tau nu este cine stie ce si de aia se misca mai greut. Poate si din cauza celor MULTE programe instalate.
__________________ C2D E8400@3.4Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 5TB HDD Evga 285GTX - Superclocked Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #3155 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #3157 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3158 (permalink) | ||
|
Aveti cumva "skipping / popping" la sunet? La mine face la fel si cu Audigy si cu placa integrata, am cpu spikeuri random la 30-70% si se intampla tot timpul cand ascult muzica, ma joc, ma uit la un film, etc... Sunetul este problema, face skip sau scoate niste pocnituri si CPU-ul sare in usage anormal pt o secunda dupa care isi revine. Numai pe Vista am problema asta si n-am gasit nimic pe net.
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #3159 (permalink) | ||
| SK_Kane si mie imi face asa...si nici eu nu imi dau seama de la ce este, cat am stat pe XP nu a facut niciodata.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #3160 (permalink) | ||
|
Am cautat si am gasit doua "solutii" dar niciuna buna in cazul meu. Disable la enhancements din sound / speakers / properties si reinstalarea driverelor SATA (intel inf utility cred) ale placii de baza. Back to XP 4 me
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |