![]() |
| | #3382 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Am o "mica" problema. Am instalat Vista Ultimate x64 de doua zile si undele pagini nu se mai incarca (de ex. nu mai pot sa intru in Webcare/Webshop la Orange) fie ca incerc cu IE7, FFox 3 sau Safari 3.1.2. Imi apare numele paginii sus in bara (Orange Romania - Webshop, etc) si acolo ramane. Am incercat cu un livecd Ubuntu si PuppyLinux, si merge pagina fara probleme (pe FFox si SeaMonkey). Internet prin pppoe RDS. Orice idee e bineventia | ||
|
| | #3384 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Quote:
Cat despre faza cu pustiule si parerea ta, pentru mine esti un pusti (strict din punct de vedere al cunostintelor tehnice, nu al varstei, poti sa ai si 50ani), cand o sa vii cu argumente tehnice/teste etc. , care sa iti demonstreze aberatiile, atunci poate o sa fi altceva, momentan esti doar un troll. Pana atunci sala de net si CS-ul te asteapta, iar parerea ta valoreaza cat o ceapa degerata. Si inca zaz ca unii nu au observat, threadul se numeste Windows Vista nu Windows Vista vs XP , daca vreti un astfel de thread aveti butonul de "create new thread". Quote:
Last edited by Soulstorm; 06-07-2008 at 18:20.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #3385 (permalink) | ||
Nu e de la UAC. L-am dezactivat si tot nu merge. Dar nu-mi blocheaza doar site-uri securizate, mai exact nu pot sa intru nici pe thepiratebay.org, postimage.org, yves-rocher.com/ro, etc. Setarile actuale: firewallul din Win + Windows Defender, fara antivirus, UAC disabled si la Internet Options e dezactivat Protected Mode si Security Level e pus pe Medium. Vista Ultimate x64 SP1 (ca am uitat sa mentionez) | ||
|
| | #3387 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Ba se poate, dar trebuie luate măsuri de forţă care nu-s practice din diverse motive. Un exemplu este UAC, pe care utilizatorii îl etichetează ca "enervant", îl dezactivează şi rezultă că degeaba există. Şi acelaşi lucru e valabil pentru orice chestie care nu e folosită, oricît de mişto ar fi. Alt exemplu este opţiunea "noexec" pentru partiţii, în Linux. Dacă ar fi activată pentru /tmp şi /home (cred că bănuiţi ce-s directoarele astea chiar dacă nu vă pricepeţi la Linux), ciuciu exploit-uri, că nu mai poate rula nici un executabil de pe ele. Asta e posibil pt. că în general toate programele pe Linux sînt în locuri unde utilizatorul n-are drept să umble în mod direct (deci nici un eventual exploit). Sigur, se poate face un spam sau alte măgării, dacă exploit-ul găseşte ce-i trebuie în system (un sendmail, un wget etc.) Dar problema e că nici nu se ajunge aici, pentru că marea majoritate a instalărilor desktop se fac pe o singură partiţie, deci n-ai partiţii separate /home şi /tmp pe care să faci asta. Şi nici nu poţi să-i impui omului aşa ceva. Şi uite aşa e o luptă între comoditate şi securitate. Am vrea să ne fie protejate calculatoarele dar să nu ne deranjăm absolut deloc pt. asta. Aşa că morala e că ne merităm soarta cu situaţia din momentul ăsta cu securitatea.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #3391 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | mex - Scapa de windows defender si incearca SpyBot S&D, la fel si la firewall, Comodo sau Outpost merg foarte bine pe Vista (eu am Outpost). Cu toate ca ma indoiesc ca asta sa fie problema, poti incerca. Mai poti sa resintalezi driverele de la placa de retea (cu ultimele versiuni ale producatorului, bineinteles). La mine merg si WebShop si WebCare, vezi atasament. Si instaleazaentru numele lui dumnezeu un antivirus, Noh/Kaspersky/AVG, sunt o gramada de optiuni, unele chiar free. Si un virus poate cauza astfel de probleme. | ||
|
| | #3392 (permalink) | ||
Ok...se pare ca sunt eu mai cu ghinion cand vine vorba de Vista. Am oprit Windows Defender+Firewall -> am instalat Spybot -> restart -> am instalat Comodo -> restart -> am instalat NOD32 -> restart -> scanat cu Spybot si NOD..all clean. Nici urma de ceva, si tot la fel face cu paginile | ||
|
| | #3393 (permalink) | ||
|
mex, am patit si eu acelasi lucru. Incearca solutia asta: http://www.annoyances.org/exec/show/article04-107 http://www.kitz.co.uk/adsl/vistaMTU.htm Eu m-am enervat si am sters Vista, asa ca nu stiu daca functioneaza. | |||
|
| | #3395 (permalink) | ||
|
Am vista home basic de 4 luni. Imi merge k in prima zi..il forjez la greu si imi merge impecabil.Nu am nici un fel de antivirus, dar am activat wd-defender. Sa bag un antivirus..este posibil sa am ceva virusi?
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #3398 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
Mai adaug pe lista de pagini ce nu merg gamespot.com si m-audio.com. Deci nu pot sa spun ca am problema asta doar la pagini securizate/trackere/etc, se pare ca e aleator ![]() Mai incerc pana pe seara si daca nu o rezolv, recurg la aceeasi solutie ca si tine | ||
|
| | #3399 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #3400 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Brasov |
mex , dezinstaleaza orice antivirus ai sau firewall inclusiv Windows Defender , dai restart apoi dezactiveaza DEP (deschizi command promt si scrii : bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff ) dai restart apoi nu cred ca o sa mai ai probleme ... reinstaleaza ce antivirus sau firewall vrei sa folosesti.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |