![]() |
| | #3501 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #3502 (permalink) | ||
|
salut am si eu o problema. am vista instalat iar pe partitia C: (care este de 135 GB) unde este instalat windows'ul imi arata ca mai am doar 75 gb liberi :|... deci 60 gb imi sunt ocupati iar cand mam uitat in C: si am dat properties pe toate folder'ele si fisierele imi arata ca ocupa doar 20 gb... unde sunt restu de 40 GB care sunt folositi????? ce se intampla? | |||
|
| | #3503 (permalink) | ||
| Quote:
Daca nu cel mai probabil ai vreun virus care se copiaza in veselie.
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #3508 (permalink) | ||
|
ok, am instalat vista 64 si premier pro cs3, problema e cand vreau sa fac un export la WMV imi da eroarea "writer not found" , din cate am citit tre sa registrez encoderu WMV manual, problema e ca habarnam cum se face... -------------------- Editare ulterioară -------------------- reinstalat vista si premier pro si totul e ok,...cred ca era de la codecul intermediar cineform...
__________________ tel. 0745 458 062 Last edited by Maniax; 27-08-2008 at 17:17.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3509 (permalink) | ||
|
Am urmatoarea problema cu Vista: cu ceva timp in urma am incercat sa instalez un driver de placa video mai nou, iar la restartarea Vistei se stingea monitorul ca si cand nu mai primea semnal. Avand si Xp instalat, am hotarat sa formatez partitia de Vista si sa o reinstalez complet. Am formatat-o din Xp si aici au inceput problemele: daca incerc sa reinstalez Vista prin boot-are pe de CD, cand ajunge la faza de alegere a partitiei unde sa fie instalata si o selectez pe cea formatata, imi da urmatoarea eroare: "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation". Asta desi partitia are 30GB liberi si este setata ca fiind "Primary/Active". Daca incerc sa rulez instalarea Vistei din XP atunci nu mai da eroarea asta si se instaleaza dar cand ajunge la momentul primei boot-ari in Vista apare exact aceeasi eroare aparuta dupa tentativa de reinstalare a driverului video de care ziceam la inceput, adica se stinge monitorul. Am incercat sa instalez Vista Ultimate si pe 32b si pe 64b si erorile imi apar la amandoua. Nu inteleg cum putea calculatorul sa "tina minte" eroarea cu stinsul monitorului la Vista de vreme ce eu am formatat partitia si am reinstalat Vista cu totul. De asemenea, in trecut am reinstalat de repetate ori Vista (in ambele versiuni) pe aceea partitie fara nici un fel de probleme.
| |||
|
| | #3513 (permalink) | ||
|
Salut - ma bate si pe mine gandul sa imi cumpar o licenta de Vista. Ce sa iau (o sa folosesc sitemul mai mult pentru office si jocuri). Vreau ca Vista sa il intalez pe un hard extern si sa pastrez instalat si XP-ul (just in case). Avand in vedere ca o sa instalez vista peste xp trebuie sa mai fac ceva special ca sa imi apara optiunea de a alege sistemul de operare sau imi apare implicit?
| |||
|
| | #3515 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
am si eu o intrebare. nu stiu daca s-a ma pus. daca da va rog sa ma iertati. La vista voi stati pe contul de built in administrator(dezactivand guest si <name> din control panel) sau pe cont normal? eu stau doar pe built in admin si nu stiu daca e bine. thx. | ||
|
| | #3517 (permalink) | ||
| Cu conditia ca XP sa fie pe partitia C: iar C: sa fie prima partitie pe HDD altfel nu iti va aparea meniul de boot.
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #3519 (permalink) | ||
|
Vreau sa imi iau si eu o licenta de Vista. Vroiam sa va intreb daca merita luata versiunea Ultimate (care am vazut ca e versiunea "completa") sau Home? Si alte intrebari... A testat cineva un Windows piratat si unul original? Exista diferente? Este mai stabil PC-ul? Update-urile se fac la fel ca la XP, adik free?(am vazut ca SP1 VIsta se vinde...de aia intreb).
__________________ E 6550 | Gigabyte GA-P35-DS3R | 2 x 1 GB A-data Vitesta Extreme 800+ | 2 x 80 GB WD Velociraptor Raid 0 + Seagate 500 Gb ST3500320AS | Gecube 3870 | AntecTruepower 420W | Q.Bell 19" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|