Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-08-2008, 16:14   #3501 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Quote:
Originally Posted by korby View Post
Chiar dacă m-am cam lăsat de hardware în ultimu' timp, mai ţin minte că refresh-u' e irelevant la LCD-uri.

Am un Hyundai V773... CRT de 17". O să văd mai târziu treaba cu driverele. Chiar nu mă gândeam că ar fi nevoie de aşa ceva, mai ales că a mers fără nici o problemă în orice alt sistem de operare.
Forteaza un refresh mai mare din driverul forceware.

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2008, 19:20   #3502 (permalink)
Registered User

alinfls's Avatar

salut
am si eu o problema. am vista instalat iar pe partitia C: (care este de 135 GB) unde este instalat windows'ul imi arata ca mai am doar 75 gb liberi :|... deci 60 gb imi sunt ocupati iar cand mam uitat in C: si am dat properties pe toate folder'ele si fisierele imi arata ca ocupa doar 20 gb... unde sunt restu de 40 GB care sunt folositi????? ce se intampla?

alinfls is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 05:06   #3503 (permalink)
Registered User

Banzay's Avatar

Quote:
Originally Posted by alinfls View Post
salut
am si eu o problema. am vista instalat iar pe partitia C: (care este de 135 GB) unde este instalat windows'ul imi arata ca mai am doar 75 gb liberi :|... deci 60 gb imi sunt ocupati iar cand mam uitat in C: si am dat properties pe toate folder'ele si fisierele imi arata ca ocupa doar 20 gb... unde sunt restu de 40 GB care sunt folositi????? ce se intampla?
Disk cleanup ai dat sa vezi cum stai? Verifica System restore, recycle bin (asa cautam eu vreo 20gb ocupati)
Daca nu cel mai probabil ai vreun virus care se copiaza in veselie.

Banzay is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 13:20   #3504 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Imi poate recomanda cineva un site unde sa aflu ce procese este indicat sa opresc pt ca Vista sa mearga mai "bine"?

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 13:35   #3505 (permalink)
LR
Registered User

vezi > aici <

LR is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 13:53   #3506 (permalink)
Registered User

alinfls's Avatar

am dat disk cleanup iar recycle bin e gol si system restore nu ocupa mult... in legatura cu virusul nu shtiu ce sa... am scanat calculatorul si nimic... este si up to date antivirusul... any other ideas people? plsss? help

alinfls is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 22:08   #3507 (permalink)
Dip
Registered User

vlite si aici cum zice LR si cateva programe de imbunatatit si curatat registrii si iti vei face propriul tiny vista daca intelegi ce vreau sa spun
sau un upgrade la xp

Dip is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2008, 17:17   #3508 (permalink)
Registered User

Maniax's Avatar

ok, am instalat vista 64 si premier pro cs3, problema e cand vreau sa fac un export la WMV imi da eroarea "writer not found" , din cate am citit tre sa registrez encoderu WMV manual, problema e ca habarnam cum se face...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
reinstalat vista si premier pro si totul e ok,...cred ca era de la codecul intermediar cineform...

Last edited by Maniax; 27-08-2008 at 17:17.. Reason: Automerged Doublepost

Maniax is offline    Reply With Quote
Old 31-08-2008, 16:48   #3509 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Am urmatoarea problema cu Vista: cu ceva timp in urma am incercat sa instalez un driver de placa video mai nou, iar la restartarea Vistei se stingea monitorul ca si cand nu mai primea semnal. Avand si Xp instalat, am hotarat sa formatez partitia de Vista si sa o reinstalez complet. Am formatat-o din Xp si aici au inceput problemele: daca incerc sa reinstalez Vista prin boot-are pe de CD, cand ajunge la faza de alegere a partitiei unde sa fie instalata si o selectez pe cea formatata, imi da urmatoarea eroare: "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation". Asta desi partitia are 30GB liberi si este setata ca fiind "Primary/Active". Daca incerc sa rulez instalarea Vistei din XP atunci nu mai da eroarea asta si se instaleaza dar cand ajunge la momentul primei boot-ari in Vista apare exact aceeasi eroare aparuta dupa tentativa de reinstalare a driverului video de care ziceam la inceput, adica se stinge monitorul. Am incercat sa instalez Vista Ultimate si pe 32b si pe 64b si erorile imi apar la amandoua. Nu inteleg cum putea calculatorul sa "tina minte" eroarea cu stinsul monitorului la Vista de vreme ce eu am formatat partitia si am reinstalat Vista cu totul. De asemenea, in trecut am reinstalat de repetate ori Vista (in ambele versiuni) pe aceea partitie fara nici un fel de probleme.

ARSY is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2008, 12:05   #3510 (permalink)
Registered User

MagicOne's Avatar

hi, cum fac sa scot "avertizarea" pt registri cand instalezi o aplicatie?
thx.

MagicOne is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2008, 12:12   #3511 (permalink)
Registered User

PSCS's Avatar

Start / Control Panel / User Accounts / Turn User Accounts On or Off / debiferi Use UAC, OK si apoi restart.

PSCS is online now    Reply With Quote
Old 17-09-2008, 12:17   #3512 (permalink)
Registered User

MagicOne's Avatar

:-* multumesc!

MagicOne is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2008, 13:45   #3513 (permalink)
Registered User

adrianpencu's Avatar

Salut - ma bate si pe mine gandul sa imi cumpar o licenta de Vista. Ce sa iau (o sa folosesc sitemul mai mult pentru office si jocuri). Vreau ca Vista sa il intalez pe un hard extern si sa pastrez instalat si XP-ul (just in case). Avand in vedere ca o sa instalez vista peste xp trebuie sa mai fac ceva special ca sa imi apara optiunea de a alege sistemul de operare sau imi apare implicit?

adrianpencu is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2008, 16:13   #3514 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Home Premium este alegerea optima. Isi pune singur meniul de boot.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2008, 01:32   #3515 (permalink)
Registered User

am si eu o intrebare. nu stiu daca s-a ma pus. daca da va rog sa ma iertati.
La vista voi stati pe contul de built in administrator(dezactivand guest si <name> din control panel) sau pe cont normal?
eu stau doar pe built in admin si nu stiu daca e bine.
thx.

cipry16 is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2008, 11:35   #3516 (permalink)
Registered User

Banzay's Avatar

Quote:
Originally Posted by cipry16 View Post
La vista voi stati pe contul de built in administrator(dezactivand guest si <name> din control panel) sau pe cont normal?
thx.
Si eu am doar 1 cont pe PC (de admin ofc) si nu e nici un pericol atata timp cat ai grija pe ce dai click pe net.

Banzay is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2008, 13:27   #3517 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Home Premium este alegerea optima. Isi pune singur meniul de boot.
Cu conditia ca XP sa fie pe partitia C: iar C: sa fie prima partitie pe HDD altfel nu iti va aparea meniul de boot.

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2008, 13:54   #3518 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

Quote:
Originally Posted by cipry16 View Post
thx.
Uneori se mai produc stricaciuni la datele de configurare a conturilor. DE aceea e indicat sa ai un cont de admin in care intrii daor cand ai probleme si un cont tot cu drepturi depline pe care sa-l folosesti uzual.

Vivio is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2008, 15:37   #3519 (permalink)
Registered User

mihai.alexandru's Avatar

Vreau sa imi iau si eu o licenta de Vista. Vroiam sa va intreb daca merita luata versiunea Ultimate (care am vazut ca e versiunea "completa") sau Home?
Si alte intrebari... A testat cineva un Windows piratat si unul original? Exista diferente? Este mai stabil PC-ul?
Update-urile se fac la fel ca la XP, adik free?(am vazut ca SP1 VIsta se vinde...de aia intreb).

mihai.alexandru is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2008, 15:49   #3520 (permalink)
Registered User

Vivio's Avatar

SP1 e free.
Ideal ar fi sa il iei original, versiunile piratate merg , dar au problemele lor si trebuie sa cauti dupa "rezolvari".

Vivio is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules