![]() |
| | #3561 (permalink) | ||
|
Cum se poate scoate limita de conexiuni TCP-IP pe vista ?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3564 (permalink) | ||
|
Se da calcul din profil cu XP instalat (Pe C . Azi am pus Vista Home Premium (pe partitia D si mi s-a schimbat din D: ( parititia unde aveam jocuri si muzica si mai nou Vista) in C: si parititia unde se gasea XP in D:. Cum fac sa pun la loc literele? Vreau sa bootez si de pe XP(doar de back-up) si de pe Vista, dar sa schimb si literele.Sper sa intelegeti.
__________________ Bigb | |||
|
| | #3566 (permalink) | ||
|
Bun si asa Merci frumos. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ma cam chinui sa instalez imprimanta. De vreo 2 ore... Varianta de aici nu merge Am rezolvat. Cu driverul de la XP
__________________ Bigb Last edited by big_bum; 12-10-2008 at 19:59.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3575 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Nu ii va folosi. Ma mir ca ii vede in Win. Atata timp cat e sistem de operare pe 32 de biti, nu iti va folosi cei 4 gb. Sincer nu stiu de ce lumea mai sta pe Vista 32biti, cand pe Vista 64 merg aplicatiile scrise si pt 32 de biti, dar si cele pt 64 de biti. Driverele pt 64 de biti sunt mature (cel putin la componentele des intalnite -mobo, placi video, etc), asa ca nu vad motivul pt care ai rula Vista 32. E drept, unele aplicatii care mai au cod 16 biti, acelea nu vor merge. Dar astea sunt de regula programe vechi, de inainte de 2000. | ||
|
| | #3576 (permalink) | ||
|
Am instalat pe un laptop Hp cu 4GB, Vista. Cum venea fără SP1 am observat că afişa doar 3,25GB, după vedea toată memoria de 4GB. Vista pe 64 mai face unele glume când nici nu aştepţi. Din păcate unele programe profi nu rulează chiar ok pe acestă versiune de SO, başca că programele uzuale foarte puţine le-am văzut să aibă cod de 64biţi. emulare la greu
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #3577 (permalink) | ||
|
Stiti ceva de vreo versiune Win Vista Student? ![]() Aia gratis, fara serial si fara crackuri si alte chestii
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #3580 (permalink) | ||
|
Avira Free Edition 8. Free antivirus - Avira AntiVir. E antivirusul cu cea mai ridicata rata de detectie de pe piata, chiar daca e versiunea free. Nu are protectie deplina antispyware, dar instaland Malwarebyte sau SuperAntispyware care sunt free amandoua, nu mai ai probleme deloc.
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|