![]() |
| | #3621 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #3622 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Vista 32Bit Service Pack 1 are PAE activat, dar e limitat prin kernel la 4GB de memorie ram totala, inclusiv memoria placii video, audio (Crative Xfi) etc. Iti arata 4GB la sistem properties, dar in task-manager tot 3,3-3,5GB vei vedea si atata va folosi. Quote:
. Oricum ma amuza faptul ca am ambele OS-uri instalate (32bit&64bit) si nu exista nici o diferenta de performanta momentan intre cele 2, si nici de stabilitate, ambele is rock-solid. Dar na, poate Vista X64 o fi mai rapid in CS si mess. Last edited by Soulstorm; 19-10-2008 at 22:21.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #3623 (permalink) | ||
| Quote:
Si la urma urmei un utilizator normal nu CS si mess foloseste? Quote:
Si la cine zicea ca XP'ul ala era instalat de un an, toate testele au fost facute pe instalari "pe curat" ale fiecarui sistem. Acu daca fac si eu teste o sa ziceti ca pun screenshoturi false?
__________________ ma lasati odata cu regulile voastre de semnatura??? 0722 977 927, 0771 566 055 atat ajunge. acu e bine? | |||
|
| | #3624 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | YouGamers - News - Crysis 32 vs 64 bit - the real story? - Altii zic altceva. Cat despre os-urile pe 64 biti, eu zic sa te documentezi, sa afli de fapt unde sunt ele mai rapide si in care circumstante. Uite ceva de citit : A Closer Look at Windows Vista, Part III: 32-Bit vs. 64-Bit Windows - Developer Zone - National Instruments Iar la faza cu memoria..la fel, depinde de aplicatie, in general frecventa e mai importanta decat latenta, putine aplicatii beneficiaza de latentele mai stranse (si nu ma refer la bench-uri aici). | ||
|
| | #3625 (permalink) | ||
|
foarte interesant articolul al 2 lea. unii cred ca 64 inseamna si performanta in plus, dar nu e asa. avantaje sunt , dar pentru utilizatorul obisnuit nu prea. cei care au nevoie de mai mult de 4gb ram/procesor nu joaca crysis sau stau pe mess.
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #3626 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Azi o sa vreau si eu sa trec la Vista x64 si o sa va spun parerile mele. Acum am xp-ul x64. Configuratia este E8400, 4Gb ram, 8800GTS 512Mb, 2,5Tb. Am un singur joc (company of heroes), in rest il folosesc pt codare audio/video si destul de rar acad si orcad. Am trecut prin aproape toate so-urile de la M (am plecat de la ms-dos ).Din ce am vazut pina acum, multi au dreptate la fazele cu functioanrea mai lenta, utilizarea de mai mai multe resurse. Chiar ieri mi-a adus cineva un laptop hp nou cu vista home ed preinstalat si am fost putin dezamagit de felul in care se misca (nu am apucat sa ii vad config hw). Am mai vazut ceva dubios, la initializare m-a obligat sa-i pun un user name si un pass?! De ce? La xp daca vroiai puneai daca nu nu. Chestia asta cu conturile si pass-urile m-a enervat tot timpul. Multi o sa spuneti ca sunt bune, da sunt, dar cand mai ai inca 100 de conturi pe diverse site-uri incepi sa ai pb. Asta a fost numai la prima vedere, restul in zilele urmatoare. @PigBrother daca ne referim la acelasi lucru vezi ca sunt cateva (f putine) aplicatii care folosesc mai mult de 2Gb. Aplicatia raporteaza win-ului si win-ul ii aloca necesarul. ![]() Pt cei care vor un antivirus. Eu folosesc avira. E micut, foloseste ceva mai putine resurse decat alti antivirusi si din ce am vazut prin diverse teste are un procent f mare de detectie. Eu l-am prins acum ceva timp la oferta si am luat lic pe 2 ani. | ||
|
| | #3627 (permalink) | ||
|
avira chiar foloseste destul de multe resurse comparativ cu altii. vezi mai atent ce scrie in task manager. consuma peste 100-120 mb la vista la mine nu pun nici un user si parola.
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #3628 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3629 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
@ tkaiw - In task manager la mine, avira consuma intre 45 si 60Mb. Win xp x64, avira premium. @ SpEEdY - asta s-a intamplat pe laptopul de mai sus si optiunea de next nu era selectabila. A devenit doar dupa ce am introdus user si pass. | ||
|
| | #3633 (permalink) | ||
|
Mmm, fara 4GT OS-ul aloca 2GB pentru userspace si 2GB pentru systemspace, nu cred ca merge. ![]() 4-Gigabyte Tuning (Windows)
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #3634 (permalink) | ||
| Quote:
*Avira versiunea freeware. | |||
|
| | #3635 (permalink) | ||
|
Pe scurt, mi s-a prapadit Vistau'. Adica, nu mai pot accesa control panel>unnistall a program, nu mai pot deschide GOM Player, Daemon Tools, pozele nu le mai vede si de cate ori incerc sa accesez vreun program imi da o eroare, care zice la inceput ".../windows/system32/****.dll". Formatare, sau vreo solutie mai buna? A, si nu merge system restore. :'( le: asa arata si eroarea....
__________________ ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |