![]() |
| | #3788 (permalink) | ||
| edut Pune HDD să fie primul device bootabil în BIOS. Am mai întâlnit problema asta la un winXP nebunatic
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #3789 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
salutare! am si eu o problema!am cautat pe aici,dar am gasit de prin 2005 si nu e ceea ce vreau sa aflu!poate ma ajutati careva! am un calculator de 1an de zile,aceeasi configuratie!am avut si xp si vista!a mers fara probl! acum am vista ,pana acu 2zile a mers fara probl! am zis sa instalez sp1,l-am instalat!am instalat in locul lu kaspersky outpost si am observat ca dupa un timp neregulat se face ecranul albastru si scrie ceva de genul driver irql not less or equal! nu-mi dau seama de la ce! mi-e greu sa cred ca de la sp1,sau de la antivirus!driverul de video e ultimul,cel pt placa de sunet si retea sunt de pe cd! dc am gresit postu imi cer scuze,da poate are cineva o idee,ca vad ca se discuta de vista!multumesc! | ||
|
| | #3790 (permalink) | ||
|
Hello. Am o problema de cand am trecut de la Windows Xp la Windows Vista. E cazul unor seriale HD (1GB) care vazute pe monitorul calculatorului nu au probleme insa odata ce am trecut pe Tv-Out (s-video) imaginea se intretaie (nu se sacadeaza filmul ci e posibil ca la unele secvente mai alerte ca unele imagini sa fie decalate). In afara de faptul ca am trecut pe Windows Vista si am trecut pe Catalyst 8.10 nu s-a modificat nimic. Pe 1024x768 cat e rezolutia TV-ului vad ca am refresh de 25Hz, nu am verificat pe XP ce refresh rate aveam intrucat nu aveam probleme. Pareri cu privire la sursa problemei? Codec-urile zic ca sunt excluse intrucat pe monitor totul e ok. Driverele, fiind mai noi nu cred ca ar genera probleme, mai ales ca versiunile sunt apropiate (8.8->8.10). Astept parerile voastre. Thx!
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #3792 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Quote:
Cum momentan nu am globul de cristal la mine sa ghicesc care a fost exact eroarea, du-te aici : Al 2lea click pe My Computer -> Manage -> Event Viewer si cauta eroarea acolo si posteaza un screenshot. Si intre timp poti sa verifici memoriile cu memtest . | ||
|
| | #3793 (permalink) | ||
am facut testu pt memorie si nu a aparut nici o eroare! in event viewer nu gasesc.... unde ar treb sa ma uit? la summary of administrative events sau la log summary? n-am gasit nimic...nu vad unde ar putea scrie ceva despre aceasta eroare! si inca ceva! cateodata se blocheaza dintr-o data!devine stana de piatra! si asta am observat k se intampla la cateva minute dupa ce deschid odc,sau apexdc! ma gandesc ca poate fi de la temperaturi,la procesor mai mult de 55de grade n-am vazut sa treaca!dar odc folosesc de cand ma stiu! ....o idee ceva? Last edited by catalyn83; 15-11-2008 at 23:23.. | ||
|
| | #3798 (permalink) | ||
la driver m-am gandit si eu dar...cred ca e si vreun virus!pt ca acu juma de ora outpostul care l-am instalat a gasit un virus fakealert! cred ca l-am delete,cel putin asa a zis outpost!la video am ultimu driver,ieri l-am bagat,la retea l-am instalat luna trecuta pe ultimu... | ||
|
| | #3799 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #3800 (permalink) | ||
deci ....windowsul asta l-am instalat pe 23-09! n-am mai mentionat ca a mai facut decateva ori ecran albastru,dar n-am bagat de seama pt ca era rar!dar acum uitandu-ma la ce v-am arata si voua..s-au strans ceva erori,in ultimele 2zile...5erori si am stat cu calculatorul deschis aproximativ 14ore! uitandu-ma la prima eroare...aceasta a fost pe 25-10,deci dupa o luna!in decursul timpului am instalat diverse programe,dar nu multe,cele uzuale,ceva jocuri...astea ultimele si cam atat! pana acu cateva zile aveam kaspersky 8 si nu aveam sp1! dupa am instalat outpost si am bagat sp1! cam astea au fost schimbarile majore!dar si inainte au fost erori,dar nu asa multe!au fost pe 2-11,4-11 si dupa pe 14-11! deci nu stiu ce sa cred...am schimbat memoriile intre ele,cele de 2x512 cu cele de 2x1....am observat ca sunt calde...destul de calde!le-am adus latentele la cele stas si am pus voltajul pe 2V in loc de 2,05V! acum il mai sacai sa vad dc mai face ceva.... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |