![]() |
| | #3821 (permalink) | ||
|
nu am nevoie de un soft, am precizat mai sus - ICS-ul merge iar al doilea PC are conexiune la net. problema e ca windows-ul imi detecteaza reteaua cu acest PC ca fiind "unidentified network" (iar asta se intimpla chiar si cind nu am activat ICS-ul).
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #3825 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Practic SP2 aduce in plus si multe din functiile care vor fi introduse in Windows Seven. Oricum bine ca nu dorm baietii de la MS, deja era timpul pentru un service pack, considerand ca de la SP1 incoace au aparut peste 40 de update-uri. Mersi de stire, RicaNeaga.
| ||
|
| | #3828 (permalink) | ||
|
Mda betatestingul pentru Windows Seven incepe in Vista
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #3832 (permalink) | ||
|
Sunt sigur ca s-a mai discutat treaba asta aici, dar mi-e cam greu sa caut in 190 de pagini. Mi-am pus 4GB de RAM, din ce m-am documentat initial am inteles ca XP 32 bit nu ii poate adresa/folosi pe toti, asa ca am trecut la XP 64. Aici constat ca am oarece probleme cu drivere, plus ca o sa vreau sa mai joc cate ceva DirectX10....asa ca ma gandesc sa trec pe Vista SP1 32 bit. Nu am inteles foarte bine daca asta poate adresa toti cei 4 GB de RAM. Am gasit apoi: Physical Address Extension -> Physical Address Extension - PAE Memory and Windows . A mai folosit cineva asta? Daca da, merge si sub XP 32 bit?
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #3833 (permalink) | ||
Poti sa ai tu PAE activat, tot degeaba. Vista si Xp 32bit sunt limitate la 4GB de memorie totala prin kernel, deci tot degeaba (512MB are numai placa ta video). Server 2003/2008 32bit nu au aceasta limitare, merg pana la 32-64 GB de memorie (depinde de versiune). Vista x64 are un suport pentru drivere mai bun, XP x64 nu s-a bucurat de acelasi suport, dezvoltarea driverelor s-a facut pentru Vista x64 in primul rand. | ||
|
| | #3835 (permalink) | ||
|
Merge la fel de bine ca cel pe 32 vorbind de compatibilitati. Eu nu am intalnit ceva sa nu imi mearga pe Vista 64.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3836 (permalink) | ||
Nici eu, inca. Are windows on windows (WoW64). Un emulator care permite rularea oricarei aplicatii 32bit pe un sistem de operare 64bit. Teoretic ar trebui sa ruleze orice aplicatie 32 bit fara probleme, practic inca nu am gasit aplicatie care sa nu mearga (exista si aplicatii care merg mai prost emulate sau au probleme, doar ca jocurile nu intra in categoria asta, orice din 2006 incoace merge ~ la fel de bine pe Vista x64 ca si pe x86). Programe scrise pentru 64bit gen Adobe Photoshop CS4 merg chiar mai bine. Dar jocuri in afara de Crysis nu exista pentru 64 bit din cate stiu. In alta ordine de idei, vezi sa nu instalezi inca Service Pack 2 Beta la Vista, inca are ceva buguri, asteapta pana apare versiunea finala. | ||
|
| | #3837 (permalink) | ||
|
Buna seara dragi colegi forumisti, Am o intrebare, probabil simpla pentru multi dintre voi. Cum scap sa nu-mi mai umple Vista partitia de hard pe care este instalat? Am instalat Vista pe o paritie de 15GB, la un prieten pe 20GB... in cateva zile, o saptamana, paritia indica cum ca e aproape plina. Cum pot scapa de treaba asta? Multumesc
__________________ Canon EOS 40D + grip + Canon 24-105mm f/4 L IS USM + 18-55 din kit + blitz-uri & stuff. | |||
|
| | #3838 (permalink) | ||
| Get Windows Vista: System requirements poti sa mai scoti hibernation si system restore, dar in rest vista cere hdd mare. nu a fost gandit pentru hdd de 20 de giga
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #3839 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru raspuns. Asa cum am spus mai sus, la fel am patit si pe o partitie de 20GB. Dupa ce am terminat de instalat toate programelele avea undeva la 10GB ocupati. In 1-2 sapt a ajuns sa dea eroare ca nu mai are spatiu, desi alte programe nu au fost instalate, am verificat si nu existau temp-uri de la alte programe care stiu ca mai pastreaza arhive (vezi Lightroom, ACDSee, etc)
__________________ Canon EOS 40D + grip + Canon 24-105mm f/4 L IS USM + 18-55 din kit + blitz-uri & stuff. | |||
|
| | #3840 (permalink) | ||
|
cu cat instalezi mai mult cu atat ocupa mai mult, chiar daca dezinstalezi. vezi winsxs. la mine dupa o saptamana de la instalare are 10gb , doar cu programele de baza, vista home
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |