![]() |
| | #4061 (permalink) | ||
|
Ce anume trebuia sa dezactivez in VIsta pentru a nu mai pierde spatiu in draci? Abia de 2 sapt max am instalat vista si 20 gb s-au dus pe apa sambetei. LE: System Restore era ... dar dupa ce il dezactivez spatiul ocupat de Restore poin se elibereaza?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #4062 (permalink) | ||
| Quote:
. Tine de Sys"WOW" - la cat e de popular te mai miri ca creste? ^^ Daca nu instalezi nimic, nu ar trebui sa creasca, se hraneste cu orice aplicatie instalata recent.
| |||
|
| | #4064 (permalink) | ||
| Vista SP1 vs SP2. Sporuri de performanta inexistente. In alta ordine de idei, salut eliminarea limitei de conexiuni simultane, ce putea incetini aplicatii precum utorrent sau apexdc++.
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | |||
|
| | #4065 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2009 |
am si eu o mica problema cu laptopu care are vista instalat. daca las cablu de alimentare si cablu de net in el dupa ce-l inchid se deschide singur iar .am umblat in bios la setari,am dat diseble la wake-up-uri si tot degeaba....pe unde ar mai trebui sa umblu?
| ||
|
| | #4067 (permalink) | ||
|
Mai are cineva o problema cu iconul de retea dupa startup? mai exact arata ca e deconectat cam un minut si in timpul asta nu pot sa deschid nimic care tine de UAC (core temp, msconfig, services.msc etc) dar pot sa deschid my computer si alte foldere in general. Am citit pe net ca ar fi vorba de serviciul Workstation, i am dat disable, iconurile in taskbar imi apar mult mai repede dar aceeasi problema cu iconul de retea. E destul de frustrant sa mai astept inca un minut pana sa ma conectez la net cand pc-ul nu are nici o problema de performanta in event viewer. Am observat lucrul asta pe mai multe calculatoare cu Vista 32 sau 64bit si cu diverse programe AV. | |||
|
| | #4068 (permalink) | ||
|
Asa e,numai ca nu este doar pe vista,si pe xp ai aceeasi intarziere.Vinovatul este placa de retea care "negociaza" cu reteaua.Fa asa: -clic dreapta pe "televizoare" - clic pe network and sharing center -clic pe manage network connection -acolo o sa ai reteaua ta,cu denumirea pe care ai dat-o,si "local area connections" - debifezi TCPIP 4 si 6,pentru vista,si n-o sa mai ai intarziere -------------------- Editare ulterioară -------------------- la "local area connections",cu clic dreapta,gasesti tcpip4 si 6 -------------------- Editare ulterioară -------------------- [QUOTE=TheCrpentru a nu mai pierde spatiu in draci? Abia de 2 sapt max am instalat vista si 20 gb s-au dus pe apa sambetei. LE: System Restore era ... dar dupa ce il dezactivez spatiul ocupat de Restore poin se elibereaza?[/QUOTE] Ai optiunea ,ca si la XP, sa stergi toate punctele de restaurare,mai putin ultimul....Si as zice sa nu dezactivezi de tot system restore,redu doar din spatiul alocat,asta daca chiar nu ai spatiu suficient.Eu, inainte de a trece la usher;39714868]Ce anume trebuia sa dezactivez in VIsta Vista,am repartitionat hdd-ul,facand "c" de 50 gb.
__________________ CPU E8400-3000mhz,zerotherm fz120,GA 965P-S3,4x2gb ram-1066 mhz-corsair 5-5-5-15,W0103RE ThermalTake ToughPower 600W,WD 250gb,Samsung 22", wide-screen,9600GT,gigabyte,silent pipe Last edited by vladulet; 06-06-2009 at 18:47.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4072 (permalink) | ||
| Am scos cablul de retea si am dat disable la placa de retea. Tot exista acel lag de un minut. Nu stiu cum sa monitorizez ce se intampla in acel minut. Process explorer si event viewer nu ma ajuta. Am facut un boot log si singurul driver care nu s a incarcat este ndproxy.sys. Poate are vreo legatura.
| |||
|
| | #4074 (permalink) | ||
|
Tin sa precizez ca am stabilit un record cu acest Windows(Vista SP2) pe laptop,a rulat timp de 8 zile si cateva ore, fara sa ii dau restart fara al pune in stand-by si cel mai important fara absolut nici o eroare,am utilizat calculatorul timp de 5-6 ore pe zi,cu toate cele ,jucat,filme,muzica,internet,editari poze,am instalat ,dezinstalat programe..si toata astea fara nici o eroare,abia azi l-am inchis ca am zis ca este indeajuns pentru laptop,ca Windowsul sigur mai mergea,deci cine zice ca Vista nu este stabil,ori nu stie sa il foloseasca,ori are drivere problematice instalate,sau alte motive
__________________ Notebook HP Pavilion DV5 1144 Intel T9400 (2x2,53ghz 6MB L2 cache) Nvidia 9600 GT(512Mb) 4GB DDR2 RAM 320GB HDD Windows Vista Ultimate 32bit Geniune | |||
|
| | #4079 (permalink) | ||
|
ce servicii spuneti ca ar trebui oprite pentru un so (vista sp2 home premium) mai slim pe un laptop? mentionez ca persoana respectiva nu prea are nevoie de functia search, deci o sa-i opresc indexarea... in afara de asta? vreau totusi sa nu faca pe urma fite din cauza opririi acestora... mersi anticipat! LE: asta spunea nero pe un alt thread... Quote:
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |