![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Sistemul cere 8 gb dar instalat ocupa ~5gb fara tweaks (care or sa existe sigur), in beta 2 nu au implementat inca sistemul de fisiere nou, 90% din inovatie fata de XP este partea grafica. PE sistemul din semnatura merge fara greatza, cu skin si setari "best appearence", myth busted. am si un filmulet facut dar are cam 7 mb si nu pot sa-l atasez aici.
| |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Tocmai ce am terminat de sters Windows-ul Vista 5308 de pe laptop-ul din semnatura. Merge groaznic, se blocheaza non-stop, si in schimb imi da conflict de hardware cand incerc sa instalez un Card-Bus Netgear Wi-Fi. Cel mai interesant mi s-a parut implementarea Media Centerul-ului, care din pacate nu am putut sa il probez in totalitate din lipsa conexiunii la internet.
__________________ Acer Aspire 5514 EWLM .Intel Celeron M380, Intel Media Graphics 900, 60 Gb Hdd, 1 GB Ram Kingston, DVD DL Philips, Built in digital and analog TV Tuner, Wi-Fi PCMCIA Card(a,b,g) | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
4 ore la install? Foarte exagerat. Pe sistemul meu vechi (Sempron 2600, SkA, Dfi nforce 2, 1 gb ram . HDD 80 Gb Ata100, Asus DVD-RW 1608) am instalat Vista B1 in 1 ora. Cronometrat de cand a boot-at DvD-ul pana a intrat in Win. Conteaza F mult si unitatea optica. Nu se compara o tranta de dvd-rom (no-name, sau nu) cu un DVD-Rom/RW de calitate care sa citeasca bine DVD-urile. Si in plus mai conteaza si brand-ul DVD-ului. Exista diferente de citire de la DVD la DVD. Eu am instalat Vista de pe un DVD-RW de 4x, deci o viteza mai mica de citire decat un DVD-R. Nu stiu pe ce sistem dureaza 4 ore instalarea (unul de acum 3 ani poate). A durat instalarea 1 ora, dar nu mergea bine in win. Reactiona greu. Cred ca o sa il mai probez inca o data pe sistemul din semnatura, sa vad diferentele. @ Ice Shark - nu vad semnatura... Salutari.
__________________ Intel Core 2 Duo E6750 @ 2,66 Ghz, Asus P5K MB, 2 GB DDR2 800 Dual Channel Ocz Platinum, Akasa Zen Chasis, Fortron Blue Storm 500W PS, XFX Nvidia 8800 GTS 640 Mb, 320 bit, Seagate 320 GB Sata2 16 MB NCQ, WD 320 Gb, 16MB Buffer S-ata 2, WD Raptor 36 Gb 10.000 RPM, 16 Mb Buffer S-ata2, DVD-RW Asus Lightscribe 1814BLT, Samsung 225BW 22" Wide, Leadtek PVR 2000, ALtec Lansing FX 4021 | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Pai si mie mi-a durat cam 2 ore si ceva. Oricum nu se merita nici macar probat.
__________________ Acer Aspire 5514 EWLM .Intel Celeron M380, Intel Media Graphics 900, 60 Gb Hdd, 1 GB Ram Kingston, DVD DL Philips, Built in digital and analog TV Tuner, Wi-Fi PCMCIA Card(a,b,g) | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Am gresit si am instalat iar Vista . de data asta am incercat beta 2 ultima versiune pe care o lauda toti in articole dar nici un utilizator pe forumuri. Pe langa faptul ca la fel ca si la beta 1 daca folosesciesirea DVI a placii video monitorul intra in safe mode si se stinge am facut si monumentala greseala sa instalez pe prima partitie a unui HDD de 200 GB pe a carui partitie secundara am date folositoare . Se pare ca Vista . a facut ceva modificari in MBR (?) HDD-ului si acum din motive neelucidate nu mai pot sa reinstalez nici un windows pe prima partitie, mai mult chiar daca este master HDDul nu mai pot nici macar sa fac BOT cu nici un fel de disk BOt-abil , nici macar cu Hiren's . In concluzie , NU INSTALATI VISTA PE HDD-URILE curente ci doar pe un HDD de test . Destul de logic de altfel . | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
pai pana la urma am facut rost de un hdd de 20 am instalat win xp pe el si am reusit sa reformatez cu pqmagic . all ok . Acum ca fapt divers si amuzant am am alta duda . In toata zapaceala cu partitii si hdd-uri am sters partitiile dupa un HDD de 80 plin ochi si acum ma chinuiesc sa le refac . lol . belea de belea .
| |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Can your PC run Vista?
Stirea a aparut de dimineata pe Neowin.net dar a fost scoasa intre timp. Eu o postez aici oricum, poate erau inca informatii confidentiale? Quote:
Vedeti si: Get Ready for Windows Vista | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Am gasit acuma o chestie foarte interesanta : http://www.ntfs.com/winfs_basics.htm Sa aiba legatura cu Windows Vista ? Microsoft chiar a amanat lansarea noului si fascinantului sau produs pana in Ianuarie, numai si numai pentru teste ? oh ! oh ! Dar celelalte sisteme de operare, actuale, ce ocupa 5 GB, ce ziceti ? Nu vad care-i problema ca un nou sistem de operare sa ocupe >2 GB. Saltul de la cei 30 MB a Win 95-ului, la 200 MB Win 98, spre cei 700 MB a Win. 2000 , ajungand la cel de 1.4 GB numit si XP, ca sa dam de cei >2GB a Win. Vista. Eu nu vad ca o problema chestia spatiului ocupat de sistemul de operare, pentru ca orice ati zice, omul tot are nevoie de spatiu, si cum preturile la hdd-uri s-a mai ieftinit ca de cat, nu poti sta in cei 40 GB pe care ii ai de cand ti-ai luat calulatorul. Nu-mi ziceti ca nu aveti cel putin 2 hdd-uri care functioneaza acuma!
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! Last edited by gismo; 22-05-2006 at 01:23.. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Eu am 1X80 si 1X160GB, spatiul nu mi se pare o problema.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Au fost schimbari majore de la B1 la B2 ,dar oricum mai trebuie facute imbunatatiri. Am instalat toate drivere si au mers ok. Placa audio merge, tunerul, imprimanta, in schimb la placa video imi cam face fitze, driverul pt vista de pe site-ul nvidia nefiind bun, dand eroare (blue screen) tot timpul. Are niste aplicatii incluse f misto (Movie maker-o versiune mai noua, MS DVD Creator, Fax etc). Merge bine pe sistemul meu chiar cu tema Aero. In schimb aplicatiile nu prea merg instalate, avand instalat doar Winampul, FireFox, Apicatia Winfast PVR. Nero, Antivirus si alte programe nu au mers instalate.
__________________ Intel Core 2 Duo E6750 @ 2,66 Ghz, Asus P5K MB, 2 GB DDR2 800 Dual Channel Ocz Platinum, Akasa Zen Chasis, Fortron Blue Storm 500W PS, XFX Nvidia 8800 GTS 640 Mb, 320 bit, Seagate 320 GB Sata2 16 MB NCQ, WD 320 Gb, 16MB Buffer S-ata 2, WD Raptor 36 Gb 10.000 RPM, 16 Mb Buffer S-ata2, DVD-RW Asus Lightscribe 1814BLT, Samsung 225BW 22" Wide, Leadtek PVR 2000, ALtec Lansing FX 4021 | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 | Gates Says 80% Chance Windows Vista Will Ship By January 2007 Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |