![]() |
| | #721 (permalink) | ||
| Guest |
Ori sunt eu prost.....ori la anumite aspecte cei de la Microsoft au tampit windowsu' asta. Ca sa-mi fac un toolbar care apoi sa-l mut unde vreau eu (Left side, right side, sau in partea de sus) pur si simplu pun shortcut-urile intr-un folder, pun folderu ala undeva (pe C:\ sau unde vreau eu), dau click dreapta pe taskbar, debifez "lock taskbar", apoi toolbars-> new toolbar -> ii arat calea spre folderul care contine shortcut-urile mele, apoi el imi baga implicit toolbaru in taskbar, dar eu il iau (drag & drop) si-l duc pe desktop, apoi il duc unde vreau eu (docking), pe partea stanga a ecranului, pe partea dreapta, sau sus. Apoi ii dau always hide,show text bla bla,depinde cum vreau sa fie. deci asa se facea in WINDWOS XP/2000/2003 etc.. In Vista efectiv cand incerc sa scot din taskbar acel toolbar al meu nu pot.Nu ma lasa sa fac drag&drop pe destop sau nicaieri, efectiv e 'pinned down' (ca sa zic asa). Imi spune cineva cum fac un toolbar? sau au scos baietii o metoda mai 'teava', din 3 click-uri si nu stiu eu | ||
|
| | #724 (permalink) | ||
|
Macar voi,detinatorii de creative Xfi,cu driverii cei noi optimizati special pt. vista,capatati acelasi sunet ca pe XP(5.1,7.1,efecte EAX 5.0,CMSS 3D etc) ,ca ma bate rau gandul sa`mi dau ZS`ul si sa`mi iau Xfi Music,din motiv ca baietii de la creativ cred ca o sa ne lase cu ochii in soare pe noi, umilii detinatori de Audigy`uri si nu o sa ne scoata driveri for vista.
| |||
|
| | #727 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #728 (permalink) | ||
|
mi`am pus si eu Home Premium.. pana acum merge destul de bine cu 512 ram si centrino 1.6.. e foarte bling`bling si are multe chestii si ecrane de confirmare a confirmarii confirmarii si multe lucruri care s`au complicat.. per total imi place, acum sa vedem cat rezista
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #729 (permalink) | ||
|
John Carmack on Vista Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #730 (permalink) | ||
|
Vad ca au bagat baietii Vista Business pe MSDN. Dragut din partea lor. Pacat ca trebuie sa mai astept 3 luni pana ajung acasa, ca nu pun asa ceva pe laptop.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #731 (permalink) | ||
|
windows has detected that you have moved your mouse, would you like to restart for that change to make effect?xD
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #733 (permalink) | ||
|
De ce mama dracului cand intru in Vista, hdd-ul e folosit aproape in continuu? Chiar daca nu fac nimic. Ce servicii mai tre' sa opresc?
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #738 (permalink) | ||
| Oh, you must be the genious of this here outfit. Am 2GB RAM, ffs.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|