![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | http://www.apcstart.com/site/dwarne/...-based-install Inside Vista’s new image-based install Vista’s installation process is dramatically different to any previous version of Windows: rather than being an ‘installer’, the install DVD is actually a preinstalled copy of Windows that simply gets decompressed onto your PC. kwel | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti | Quote:
?asa cum capacitatile de hdd cresc, cresc si programele (desigur si OS). Pai ma gandeam eu acu vreo 3-4 ani ca vor fi jocuri de cativa giga..? si in viitor va fi la fel (probabil filmele vor avea un bitrate mult mai mare, desigur si calitate pe masura.. ca o sa ne permitem :S ).. asta un pic off-topic pai la un hdd de vreo 40 gb.. zic si eu ca e, oarecum, mult.. PS: Ne vom obisnui | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 | January 30 Launch for Vista; Pricing Revealed # Windows Vista Home Basic, $199/$99.95 # Windows Vista Home Premium, $239/$159 # Windows Vista Business, $299/$199 # Windows Vista Ultimate, $399/$259 In alta ordine de idei: Windows Vista Build 5536 Downloadable for the First 100k | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Oameni buni, am urmatoarea problema: am instala de D:, a expirat, si acum nu mai pot sterge 5 gb de fisiere (au securitatea lu' peste ca atribut si ...). CUM FAC sa le sterg fara sa formatez ?
__________________ Gigabyte 965P-DS4 v3.3, E4300@ 3.0 GHz, 1 GB Ram 160GB(8MB) + 80 GB + 80 GB 7200 RPM disks, LG GSA-H20L BFG 8800 GTS 320MB OC2, Samsung 797DF 17" | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Am avut versiunea aia 5536 pre-RC1 instalata cateva zile. Mergea foarte bine, culmea, se miscau aplicatiile mai repede decat in Windows XP, suportul pentru drivere era bun, mi-a mers tot. Interfata grafica mi-a placut la nebunie si se misca fluid & stuff. Insa am avut doua probleme care m-au facut sa renunt la el repede: 1. Nu mergea instalat D-Tools, desi pe site-ul oficial, Vista este suporatat ca sistem de operare 2. Din motive necunoscute... imi murea netul si ICS-ul, si de obicei se intampla dupa ce ramanea in idle mult timp (adica eu ma duceam la munca si cand ma intorceam seara mai mergea doar mircu' si utorrentul, restul... piua) P.S: In seara asta m-am intors la XP si astept RC1, si sincer... dupa cateva zile cu Vista... Windows XP-ul acum mi se pare ca arata inforator
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Salutare. Daca am un build 5536 si vreau sa pun rc1. Ce trebuie sa fac. Pot actualiza buildul 5536 sau trebuie sa-l scot si sa reinstalez rc1. Daca se poate actualiza se va reseta si nr de zile necesare pana la activare? Apropo poate fi activat? Multumesc!
| ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 |
Ma bate gandul sa incerc si eu zilele astea RC1, dar un singur lucru ma retine. Iubitul meu firewall Agnitum Outpost are un feature de care nu ma pot desparti (vezi attachment). Cum pe vista nu merge instalat agnitum din cauza kernelului megaprotejat, este vreo modalitate sa fac cu firewalul din vista ce fac cu agnitum in poza? Vrea sa blochez niste situri cu un click si sa poate fi deblocate tot la fel de repede.
| ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
recomand la toata lumea sa incerce versiuni BETA de vista,dar doar pe un hdd separat.este cel mai simplu si nu trebuie sa reinstalati windows-ul vechi daca nu va convine cum ruleaza sistemul dvs vista. am incercat os-ul pe: p4 2.4c 2 gb ram hdd 160 gb 2mb cache 6800 ultra os-ul merge perfect,nu vad diferenta dintre xp si vista,numai ca vista arata MULT mai bine si e mai functional. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
Pai ai un sistem foarte bun de aia. Chiar daca procul nu e cine stie ce ai multa memorie, ai placa video. Parerea mea e ca iti trebuie peste 1 gb ca sa poti rula vista ultimate cu toate eye candy-urile activate si sa nu simti nici o diferenta fata de xp. Dar nu mi-a raspuns nimeni. Cum actualizez de la 5536 la rc1. Il sterg pe cel vechi si pe urma il instalez pe cel nou. Sau pot face update?
| ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
A aparut RC1. Am incercat aseara sa fac un upgrade de la XP la RC1, aveam cam 14GB disponibili si cand a ajuns la ultimul pas (finalizing upgrade) s-a intepenit cam pe la 80 si ceva % din progresul instalarii... Nu mai caraia nici HDD-ul, nimic... dupa vreo juma de ora de asteptare, s-a terminat filmul pe ProTV asa ca i-am dat un reset, a revenit la XP si gata. Macar nu mi-a stricat nimic... A mai incercat cineva un upgrade? A mers? Cati GB tb sa ai liberi? Vista a tot veirficat compatibilitati (m-a pus sa dezinstalez Alchool-ul) da' n-a zis nimic de spatiu... Si inca ceva... am inteles ca daca pui RC1 nu o sa mai mearga instalata versiunea finala? RC-ul cand expira, ca banuiesc ca n-o sa mearga forever? | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Hmmm, de unde ai RC1? Ce e la ei vad ca e "en_vista_beta2_August2006EDW_build5536_x86_dvd.iso ISO-9660 DVD Image" Tot beta 2 (Windows Vista Ultimate Beta 2 - lol)
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
. Il am si eu de sambata dar inca nu l-am incercat .vista_5600.16384.060829-2230_x64fre_client-LR1CxFRE_EN_DVD.iso vista_5536.16385.060821-1900_vista_rc1_x86fre_client-lr1cfre_en_dvd.iso
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | Last edited by LR; 04-09-2006 at 12:34.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|