![]() |
| | #822 (permalink) | ||
|
daca schimbi placa de baza si procesorul licenta OEM nu mai este valabila . Singurele schimbari aceptate sunt cele de service si se refera la aceelasi model . Inine daca pe factura nu este specificat modelul placii de baza si procesorul poti sa reactulizezi inregistrarea online dupa schimbare de maxim 3 ori. Quote:
2. pentru fiecare computer, alti bani, alta distractie, alta licenta 2. | |||
|
| | #823 (permalink) | ||
|
Cris, poti sa cumperi variante de upgrade de la Windows XP Pro la Windows Vista Business, pe care apoi sa-l upgradezi la Ultimate via Anytime Upgrade. Atentie ca variantele de upgrade au nevoie in principiu de XP Pro deja instalat si activat la instalare (exista si un workaround, dar...). Variantele OEM si Retail pot fi instalate pe un singur calculator. However, exista in momentul de fata o promotie care iti permite sa cumperi la un pret mult redus 2 licente de Home Premium pentru fiecare copie de Vista Ultimate retail pe care o achizitionezi. Cele 2 copii se pot instala tot de pe discul Vista Ultimate, dupa ce cumperi online cheile de activare. Regulile de schimbare a configuratiilor OEM sunt ca Microsoft in principiu considera ca licenta e legata de placa de baza, iar daca aceasta moare, moare si licenta ta impreuna cu ea. However, exact aceleasi conditii sunt valabile in momentul de fata pentru licentele Windows XP OEM si pana acum nu am auzit de nimeni caruia sa-i fie refuzata re-activarea, eventual in urma unui telefon la serviciul Clienti. Evident, nu e o garantie ca Microsoft nu-si va schimba in viitor aceasta politica.
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #825 (permalink) | ||
|
Amyd, din cite stiu varianta retail permite multiple instalari si chiar pe calculatoare diferite. You may uninstall the software and install it on another device for your use. You may not do so to share this license between devices http://windowsvistablog.com/blogs/wi...ing-terms.aspx Ce imi e mie neclara e licenta OEM. Mai astept. Poate apar si pachete retail la noi. intre timp pentru cei interesati NVIDIA has released beta driver v100.59 for Windows Vista that enable beta SLI technology on GeForce 8800 GPUs. The drivers are available in 32-bit and 64-bit versions.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #826 (permalink) | ||
|
am si eu o mare rugaminte.Unde pot gasi si eu driver(32biti) pt creative xfi extreme music pt vista home basic?Am incercat la creative si i-mi da o mare eroare.Mersi.
__________________ No slots Available....-->F**K slots buy original Last edited by d3Cib3l; 02-02-2007 at 00:51.. | |||
|
| | #827 (permalink) | ||
|
alege north america - us - soundblaster - xfi - modelul si ar trebui sa te lase sa tragi niste drivere aparute pe 28 decembrie Creative Sound Blaster X-Fi series Vista Driver 2.13.0001
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #828 (permalink) | ||
|
eu am o nelamurire in privinta pretului. pe amazon.com, o licenta Vista Home Premium (varianta Full Version, nu Upgrade) costa in jurul a 230 de dolari. partea proasta e urmatoarea, nu vrea sa trimita in tara unde eu locuiesc, asadar am incercat si pe amazon.co.uk (care trimite si la mine), dar surpriza, aici costa 230 de lire. sa inteleg ca pretul variaza in functie de continent? adevarat, ca pe alte site-uri europene nu am verificat pretul. alta nedumerire: avand diverse probleme de activare din cauza licentei Windows Xp OEM (am tot schimbat componente), vreau sa merg pe varianta retail. ei bine, la varianta retail, daca schimb calculatorul, nu o sa am probleme la activare. corect?
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #830 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
In afara de faptul ca OEM costa mai putin si vine la pachet cu componenta hardware, care ar mai fi diferentele fata de varianta retail? Thx pentru info.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #831 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
OEM nu vine exact la pachet cu componenta hardware, mai precis e spus ca varianta OEM se "lipeste" de prima placa de baza pe care o instalezi si ramane legata de ea pe vecie (teoretic). Restul diferentelor sunt relativ minore, in principal faptul ca nu ai voie sa o revinzi decat impreuna cu componenta hardware, pe cand varianta retail se poate vinde (o singura data). Also, varianta Retail include 90 de zile de suport tehnic, varianta OEM nu, sau mai precis trebuie sa-ti acorzi singur suport tehnic, in calitate de System Builder. Ah, si evident ce spuneam mai sus, si anume ca variantele OEM sunt 32-bit sau 64-bit, trebuie sa te decizi de la inceput pe care o vrei, pe cand cele Retail vin cu ambele variante pe DVD si poti sa te decizi la instalare.
__________________ Now is the winter of our discount tent. | ||||
|
| | #832 (permalink) | ||
| Prostie
Zicetzi-mi si mie cum ar merge mai exact vista pe 1gb ram? Dar mai in detaliu adik cam cate aplicatii ar merge in acelasi timp inainte sa se ocupe memoria. Am vazut teste si pe tomshardware si zic ca joacele nu merg bine si etc. DAR ma tenteaza oribil sa-l instalez
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #833 (permalink) | ||
|
d3Cib3l - fa exact cum ti-am spus. asa am facut si eu aseara si a mers. Amyd, pe overclockers.co.uk, in descrierea pachetelor retail se spune ca ele contin numai DVD-ul ptr 32-bit SI instructiuni pentru obtinerea DVD-ului cu kitul de instalare a versiunii 64-bit. Presupun ca si la noi e la fel. Later edit - mda, o sa iau si eu home premium si daca e cazul upgradez dupa.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 02-02-2007 at 10:15.. | |||
|
| | #834 (permalink) | ||
|
Am ATI X1300Ro 256 mb si nu reusesc sau nu merge la mine efectu cu ferestre suprapuse ! Va rog o idee ca am instatl vista cu speranta ca voi vedea pe Pc meu efectul asta ! PC meu totusi nu este slab asa ca nu stiu de ce nu merge?
__________________ Asus P5w-DH Deluxe, E6600,Scythe Ninja+fan 120mm Antec, Fan Controle AKASA, DDR2 Corsair Twin2x1024-5400C4, Hdd 2x300 Samsung Sata II 8mb Raid 0/1x200WD SataI 8mb, Creativ SoundBlaster 5.1, Placa captur- Hercules Video Action, Asus ATI Radeon X1300 PRO, 256 MB, 128 biti, PCI-E, TV-out, DVI, silent,LG DVD-RW DL 16X LightScribe, TeacDVD-RW 8X, Chieftec Tower 410W,Monitor Samsung SyncMaster957MB 19", Intellimouse explorer 2.0 wireless 1000dpi, Tastatura Microsoft multimedia 1.0A | |||
|
| | #837 (permalink) | ||
|
Merge cu tasta de Windows + Tab (Alt+Tab e varianta clasica).
__________________ OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depressing. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |