![]() |
| | #941 (permalink) | ||
| http://img208.imageshack.us/img208/3091/usbts2.th.jpg cica the device is plugged into an unsopported interface ce inseamna asta ??? | |||
|
| | #942 (permalink) | ||
| Quote:
Yahoo Messenger 6.x si 8.x merg f. bine (precum a spus si PigBrother) hdd-ul iti caraie ingrozitor pt. ca nu ai suficient ram... pt. ce faci tu cu computeru' ![]() in cazul meu, cu 1 gb de ram, am fost nevoit sa recurg la niste schimbari: sa luam spre exemplu programul Azureus 2.5.x.x, cu ~128 de torrente la seed, cand te uiti in task manager... in cel mai fericit caz ocupa ~120 mb din ram; luam exemplul Bit Commet 0.70, cu ~130 de torrente la seed, ocupa ~70 mb din ram; si in final, luam exemplul fericit uTorrent 1.6, cu 260 de torrente la seed ocupa intre 20 si 31 de mb din ram, si unde nu mai pui ca are si un fast exit (5-15 sec. pana iese complet din ram) fatza de ce am enumerat mai sus.l.e. YM 6.x are o mica problema butoanele minimize, maximize/restore down si close sunt un pic decalate, adica apesi pe close si te trezesti ca este maximize defapt
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #943 (permalink) | ||
|
Driverele de la nV pentru placile grafice sunt jeg!. E incredibil ce au putut scoate! Incredibil! Nu mai vorbesc de cele nF4 care nu exista... In legatura cu programele, nu am probleme cu Nero, Y!M, Winamp (decat ocazional din cauza driverului ad-hoc pentru interfata audio care provoaca paraituri si face sunetul inutilizabil cateodata), BitComet, Media Player Classic + codec-uri aferente vizionari filme xvid si HD. Fraps merge si el, numai ca ramane on dupa ce iesi dintr-o aplicatie 3D (WTF!!!). In rest nu am mai instalat multe alte chestii, dar in general nici sa nu va ganditi la versiuni mai vechi. Totul sa aiba versiuni noi... Si inca o data : nimeni nu observa/nu i se intampla sa se reseteze setarile desktop din control panel-ul nVidia (7900GT)? La fiecare bootup trebuie sa umblu la Digital Vibrance si Sharpness care nu coboara orice ar fi sub 4% (jeguri driverele nV!)
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #944 (permalink) | ||
|
Am instalat Windows vista. Merge chiar mai bine decat ma asteptam. Toate progr. merg foarte bine , mess, winamp, tot. Singuru care nu mi-a mers chiar bvine pana acu e strong dc-ul . Intra in el , poti lua lista de la useri dar nu merge download-ul. Zice device not ready. Stiti vreun client de dc++ cre sa mearga bine pe vista?
__________________ Gigabyte MA790X-UD3P, Phenom II x2 550@X4 B50 quad core ,Mushkin 2X2gb 1066 2,1vdimm Radioactive, HIS 4870 1gb stock freq,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #947 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Desk: E2180|GA-P31-DS3L|8600GT Sonic+|Samsung 320GB SATA-II|KingMax 2x1GB DDR2 800MHz CL5|DVD-RW Pioneer 112D|Foxconn TLA-566|D-Link DI-524 Laptop: Dell D830 Cons1: XBOX 360 Premium Cons2: PSP Slim TV: Sony P3000 32'' 1080i | |||
|
| | #949 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 | Quote:
http://anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2917 Spor la citit | ||
|
| | #951 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #952 (permalink) | ||
| Nu are nici un avantaj. Din cate tin minte de pe Hardware tu ti-ai luat calculatorul pentru jocuri, asa ca stai linistit si joaca-te pe XP inca un an de-acum incolo.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #954 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Question: cum se seteaza VMR9 in Media Player 11 din Vista? In XP in acelasi MP 11 exista optiunea la Performance- Advanced - Use high quality mode, in Vista n-o gasesc si imi sta pe overlay
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #955 (permalink) | ||
|
mama ce show ![]() ma suna unu' de la *********.ro : el > ca cica nu au pe stoc versiunea retail (cu toate ca acolo figureaza 100 din care dupa comanda mea au ramas 99 ) insa au versiunea OEM care e si mai ieftina ... eu > zic ca nu, vreau neaparat retail sa nu-mi expire dupa ce schimb placa de baza ... el > pai cum sa expire, ca nu expira, ca stie el mai bine eu > dom'le, am mai avut XP OEM, stiu exact cind si cum expira, nu la orice upgrade insa la placa de baza schimbata expira sigur el > ca nu-i asa eu > pai atunci cum va explicati ca OEM-ul e mai ieftin fata de retail daca de fapt ar fi acelasi lucru el > pai la OEM trebuie sa mai cumparati o componenta pe linga licenta, insa daca luati un mouse iesiti clar mai ieftin decit retail eu > (rizind) dom'le sunati la microsoft sa vedeti ca nu e asa el > (nervos) ca daca nu-l cred nu-l cred, ca asa scrie si pe site la microsoft, ca stie si el ca nu vinde de azi eu > sansele sint atit de mici sa aveti dreptate incit o sa-l cumpar din alta parte colegii de pe linga mine din firma erau pe jossi btw, 185euro sint fara TVA, adica ajungi la 790RON, dupa cum spuneam la Flamingo 869RON, in US din 239$ scazi pina la 100$ bonusuri | |||
|
| | #956 (permalink) | ||
|
dar bestbuy nu fac livrari si in europa. observ ca pretul vistei in US este cu mult mai mic spre deosebire de EU.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #957 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
stiti cumva daca pot face update-uri la vista dar fara sa imi faca vreo porcarie gen Xp adica sa nu il mai pot folosi daca nu este original? am auzit ca in cazul in care iti scrie in system ca este autentificat, poti face orice update doresti; este adevarat ?
__________________ http://www.focusdep.com | ||
|
| | #960 (permalink) | ||
|
Din pacate linkurile tale nu sunt bune.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |