![]() |
| | #981 (permalink) | ||
|
Darkon daca cumva afli cum se poate remedia problema cu microfonul trimte si mie un Pm Meci mult
__________________ Asus P5w-DH Deluxe, E6600,Scythe Ninja+fan 120mm Antec, Fan Controle AKASA, DDR2 Corsair Twin2x1024-5400C4, Hdd 2x300 Samsung Sata II 8mb Raid 0/1x200WD SataI 8mb, Creativ SoundBlaster 5.1, Placa captur- Hercules Video Action, Asus ATI Radeon X1300 PRO, 256 MB, 128 biti, PCI-E, TV-out, DVI, silent,LG DVD-RW DL 16X LightScribe, TeacDVD-RW 8X, Chieftec Tower 410W,Monitor Samsung SyncMaster957MB 19", Intellimouse explorer 2.0 wireless 1000dpi, Tastatura Microsoft multimedia 1.0A | |||
|
| | #985 (permalink) | ||
|
Conform articolului asta: http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=156 nu prea are sens sa-ti iei Vista Retail atata timp cat nu poti transfera sistemul decat 1 data. Asta daca am inteles eu bine. Spre deosebire de XP unde puteai sa-ti transferi licenta de la un calculator la altul daca aveai retail de mai multe ori.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #988 (permalink) | ||
|
Vista Services Tweaking Guide http://www.speedyvista.com/services.html wow.. Vista are 130 de servicii, iar dupa ghidul respectiv se pot dezactiva: ~105 (~80%) fully tweaked sau ~70 (~50%) safe settings who's willing to test this? sunt si niste backup-uri de registri pe-acolo in caz ca faultati sistemul..
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #989 (permalink) | ||
|
S-a schimbat de mult problema cu transferul licentei retail. Pana si Bottu' a publicat un update la articolul initial. Vista Retail se poate transfera de cate ori doreste muschiuletul tau. In schimb, se poate vinde o singura data.
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #990 (permalink) | ||
|
Aquashark da backup la windows si daca e sa se strice ... dar System restore si ai rezolvat
__________________ A64 X2 3800+ Manchester BH-E4@ 2,6ghz (1.37v) + Scythe KATANA 2, Asrock 939dual-sata2, 4*512 Elixir 216(ddr432) 2.5-4-4-10 2T,ASUS 8800gts 320 ,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #991 (permalink) | ||
| Quote:
incerc eu diseara si dau de veste. btw, vedeti ca forceware 100.59 merge acum instalat si pe gef 6/7. nu mai este exclusiv gef 8.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #993 (permalink) | ||
|
Cum de Vista nu are inca DirectX 10 inclus. Dupa atata reclama? Am scris mai inainte ca mie imi zicea ca nu are nici DX 9 si chiar asa era. Are cineva alta parere?
__________________ Intel Core2Duo 8400 3GHz ,cooler Scythe Andy Samurai Master, Asus Maximus Formula, 4x2048MB A-Data Extreme DDR 800+ 5-5-5-15, 2x Gainward 4870 GLH , Creative X-Fi Xtreme Music, WDC 2500KS SATA II + WD5000AAKS 500GB SATA II + Samsung HD321KJ 320GB SATA II, Asus DRW 1612BL , Asus DRW 20BL , Carcasa Enermax Blue Viper Neagra + Sursa Sirtec HPC-1000-G14C 1000W, TV Tunner Leadtek Winfast TV200XP Expert, monitor Samsung SyncMaster 205BW. | |||
|
| | #994 (permalink) | ||
|
Are DirecX 10 instalat. Nu are DirectX 9 instalat, lucru posibil deoarece DX10 nu mai e backwards compatible si poate coexista cu o versiunea mai veche prin urmare. h0stile, ceva detalii in legatura cu driverele alea? Cum sunt fata de 97.46?
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #995 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #997 (permalink) | ||
| yahoo messenger in vista
am windows vista ultimate si am pus yahoo messenger 8.1. pe windows sunt 3 conturi de administrator si unul de user standard. problema e ca messengerul merge doar pe un cont de administrator si pe contul de user standard. Care sa fie problema??
| |||
|
| | #999 (permalink) | ||
| cred ca problema vine de la lipsa de drepturi in "C:\Program Files\Yahoo!\Messenger" pt. acel user, in acest folder +ramificatii dupa, sunt create/modificate fisiere de catre YM, ex. cateva ini-uri chiar in folderul messenger sau fisiere in folderul messenger\profiles. incearca sa dai drepturi la folderul messenger (sau chiar la yahoo!) pt. acel user. daca vrei sa afli mai exact unde are YM nevoie de drepturi, foloseste filemon / regmon de la sysinternals (recent cumparat de MS).
| |||
|
| | #1000 (permalink) | ||
|
nu vrea asa am dat toate permisiile posibile si nu vrea. eu ma conectez la net prin proxy si cand dau sa ma conectez la mess imi tot apare o casuta in care zice de o problema si ceva cu proxy settings dar culmea ca pe contu celalalt sunt aceleasi setari.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|