Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-09-2006, 01:31   #141 (permalink)
Registered User

edut's Avatar

am tinut vista 3 zile pe comp si n-am mai putut. nu am reusit sa fac nik bine pe el. ca sa nu mai zic ca abia am reusit sa-l tin sub 600 MB ram idle . numai buguri si probleme. driveri beta etc... am revenit la bunul si blandul XP

edut is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2006, 22:59   #142 (permalink)

Nu va mai agitati cu jocurile sub Beta 2, e useless:

Windows Vista for Gamers: Graphics Card Performance Preview

Fenix is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2006, 23:54   #143 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Da, dar a aparut RC1 intre timp
Ma rog, dupa cum am mai zis parca, sub Beta2 am rulat doar 3D Mark 03, cam 25% penalty.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2006, 18:56   #144 (permalink)
Registered User

WhiteCracker's Avatar

a reusit cineva sa instaleze de pe curat vista 64 biti rc1 pe nvidia s-ata raid? io am citit asta http://www.nforcershq.com/forum/vist...asc&highlight=
si am incercat si cu driverii de xp64 si cu cei beta si tot nimic...imi vede un singur hard si evident il vede ca spatiu neformatat....stie cineva alt driver de raid?

WhiteCracker is online now    Reply With Quote
Old 22-09-2006, 06:54   #145 (permalink)
Registered User

edut's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Da, dar a aparut RC1 intre timp
Ma rog, dupa cum am mai zis parca, sub Beta2 am rulat doar 3D Mark 03, cam 25% penalty.
nu am incercat RC1. poti sa-mi dai mai multe detalii? drivere mai mature, cum se misca joacele, etc...?

edut is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2006, 11:59   #146 (permalink)
Registered User

A aparut build-ul 5728. Vestea proasta e ca are doar 3 zile pentru activare...
In rest, sa vedem...

sradu is online now    Reply With Quote
Old 24-09-2006, 08:59   #147 (permalink)
Registered User

Inca o veste proasta... nu mai merge daemon tools-ul v.3.33

sradu is online now    Reply With Quote
Old 03-10-2006, 18:31   #148 (permalink)

Windows Vista RC2 Coming This Friday

Old 03-10-2006, 19:02   #149 (permalink)
Registered User

Question windows vista si xbox 360

Salutare. A reusit cineva sa faca conexiunea intre un xbox 360 si media center-ul din vista rc1? Daca da, ar fi foarte bine daca mi-ar zice si mie ce setari a facut pe xbox si pc. Io nu am reusit. Fie nu mi-l recunoaste deloc, fie se blocheazadupa ce l-a descoperit. AStept niste idei sau poate un link cu un tutorial ceva despre cum se face. Multumesc!

adinic is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2006, 00:08   #150 (permalink)
Registered User

in legatur cu vista

eu am 2 harduri rezultand in total 100 de GB
vreau sa va spun ca nus manian de jocuri si totusi in momentu de fata mai am 11.5 GB liberi in total. Voi ati fi dispusi sa consumati 4 - 8 GB Pt Windows Vista? Eu cel putin nu si sa fim seriosi XP merge super bine eu nam probleme. Poate ca ei se gandesc ca lumea e dispusa sa faca upgrade major dar in romania nu pentru un windows. Cati dintre noi ar fi dispusi sasi ia calc de ultima generatie pentru un Win? eu cel putin nu. In alte tari nu prea sunt probleme dar totusi santem in Romania. Si sami consume tot RAM chiar nas vrea.Deocamdata sa asteptam versiunea full si sa vedem atunci cum sta treaba dar daca e tot asa in jur de 8 GB si consuma toti 512 Rami ai mei plus ca sar putea sa vad 10-20% processor in idle nici nu mias pierde timpu sal dloadez. Am vazut mai devreme in acest topic un baiat care zicea ca avea x800 cu un procesor foarte bun nu mai tin minte exact si 1 sau 2 GB de ram si ii mergea vista super infect. Pai imaginativa ce configuratie var trebui sa va mearga FEAR grafici maxime pe vista. In jur de 4 - 8 GB de RAM
2x 500 GB Hard Drive , AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4800+, Dual GPU 7900 GTX. Si aceasta configuratie e in jur de 2000 - 3000 de euro. multi bani

vedem ce fac cei de la microshit

GabyAKAHotShots is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2006, 07:27   #151 (permalink)

Thumbs down

Windows Vista Update: RC1/5728 Preview
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	70
Size:	16.3 KB
ID:	143078   Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	85
Size:	22.0 KB
ID:	143079  

Old 04-10-2006, 08:55   #152 (permalink)
Paranoia is natural

WHAT??????

"DirectSound3D is no longer hardware accelerated and EAX effects may never work with it again."

Asta e cea mai proasta chestie pe care am auzit-o despre Vista pana acum.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2006, 10:04   #153 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

yep veche povestea ... Creative ( si nu numai ) e in buda ... cu toate beta-urile si RC eu pe X-Fi nu mai am decat stereo si asta dupa o instalare mai cu cantec iar cu Realtek HDAudio onboard nu am sunet deloc. Penibil dat fiind faptul ca sistemul e asa de aproape de RTC ...
Din motive de stabilitate si DRM au scos Direct sound hard din DX10 ... ramane sa vedem ce se mai poate carpi cu OpenAL

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2006, 21:39   #154 (permalink)
Paranoia is natural

merge daemon tools 4.0.6 (a aparut de curand)

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2006, 07:22   #155 (permalink)

Vesti proaste pt. piratatul Vistei: Microsoft Announces Software Protection Program for Vista, Longhorn Server

Old 05-10-2006, 10:38   #156 (permalink)
Registered User

Nu-i aşa mare noutate. Era evident chiar de la XP, de c?nd au băgat WGA, că s-au hotăr?t să oprească piratarea Windows. De ce, nu ştiu. Ani ?ntregi p?nă acum, asta i-a ajutat să devină Windows un standard de-facto. Or fi ?nceput să le scadă ?ncasările suficient de mult ?nc?t să prefere să se ia de oamenii care folosesc copii ilegale dec?t să fie Windows peste tot?

Alte detalii: http://arstechnica.com/news.ars/post/20061004-7898.html

Se pare că ?n "locked down mode" n-o să mai meargă dec?t IE (fără Office, fără alte programe, fără acces de scriere la harduri, fără Aero). Dar şi IE se va ?ntrerupe o dată pe oră. Şi presupun că o să plouă cu balonaşe la 30 de secunde care strigă "atenţie, s?nteţi victima piratării omfg!" Deci poţi să-ţi cam bagi piciorul ?n maşina respectivă.

wirespot is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2006, 21:52   #157 (permalink)

Microsoft Releases Windows Vista RC2 (build 5744.16384)

Old 10-10-2006, 00:33   #158 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Am instalat si eu RC2 in seara asta... sunt multumit de el. Mai intai am omorat juma' din serviciile de care nu aveam nevoie si am mai eliberat memorie, apoi am reusit sa fac toate jocurile care le am pe hard sa ruleze dupa ce am instalat DirectX 9 (wtf?! ). Am jucat NFS: MW, Heroes 5, Caesar IV, The Guild 2, Company of Heroes si singura diferenta erau 4-5 fps-uri in minus, asta probabil din cauza driverilor care nu-s optimizati inca, plus ca in cateva jocuri am avut probleme cu sunetul din cauza driver-ului beta de la placa audio (un Audigy SE).

More to come
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2006, 01:42   #159 (permalink)
SF

Mi se pare interesanta chestia cu video ca obiect grafic. Initiatii stiu, n00bies cauta WPF treats video as though it were any other graphic object

SF is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2006, 17:13   #160 (permalink)
Registered User

Slashdot | Vista Licenses Limit OS Transfers, Ban VM Use

Vista va putea fi transferat pe alt calculator o singură dată. Versiunile low-end vor avea restricţii cum ar fi să nu poată copia ISO-uri pe hard sau face share cu maxim 5 alţii pe reţea.

Nu înţeleg de ce au băgat reguli atît de drastice. Chiar sînt atît de disperaţi să cumpere lumea versiunile fără restricţii? Puii mei, restricţiile pe copiile ilegale o înţeleg dar dacă şi ăsta pe care dai banii are faze din astea...

wirespot is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules