![]() |
| | #1582 (permalink) | ||
|
Ciudat cu driverul ala, in fine. TKD29, singurele drivere cat de cat compelte sunt cele pentru X-Fi. Restul amaratilor, la gara Cel mai trist e faptul ca driverele pentru jegurile de 2 dolari onboard de la Realtek au drivere OK bine merci.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #1583 (permalink) | ||
|
Pai Realteku are drivere pt ca au baieti destepti care nu au stat cu degetul in nas ca bulangii de la Creative , poate aia de la Creative mizeaza pe faptul ca daca nu scot drivere pt Audigy 1,2,4 etc, lumea isi va cumapa X-FI ca sa le foloseasca cu Vista, asa ca nu este nici un interes pt ei sa faca drivere pt placi mai vechi. Daca intrati pe forumul de la Creative sa veti cati isi baga picioarele in placile lor si zic ca nu mai cumpara nicodata Creative.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #1584 (permalink) | ||
|
Abia mi-am pus si eu Vista home basic original si ma tot terorizeaza cu certificatele astea. Vedeti in print screen. Cum scap de prompt-ul asta ? Mersi ![]() EDIT: Cred ca din cauza certificatelor nu mi se logheaza nici messengerul
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #1586 (permalink) | ||
|
Da, incearca-l Oricum, am nevoie sa intru pe messenger si nu merge. !! Ce o fi avand ? Nu am gresit parola ca am incercat si cu alt cont.EDIT: Merge, era anul pus la 2038 :|
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! Last edited by Bimm3r; 10-05-2007 at 00:23.. | |||
|
| | #1587 (permalink) | ||
|
eh, mi-a aparut si mie prima problema in vista: nu pot accesa diverse situri autohtone (price.ro de ex.) si aproape nici un site microsoft related... -am dezactivat firewall-urile (vista si bitdefender), nici o schimbare... -nu e problema de isp, pe xp pro merge bine merci eroarea la update este code 80072EE2 -am gasit pe net ceva, dar mi-am prins urechile la config (netsh int ip) s-a mai lovit cineva de treaba asta, aveti vreo idee?
__________________ | |||
|
| | #1588 (permalink) | ||
|
gmc hai sa rezolvam problema... 1. ai zonealarm? sau orice alt firewall? 2. se intampla si folosind firefox? 3. ai phishing filter activat? 4. trimite-mi windowsupdate.log din c:\windows si o poza la intregul Control Panel\System si pe urma mai vedem
__________________ C2D E8400@3.6Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 2.5TB HDD Evga 8800GT Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #1590 (permalink) | ||
|
windowsupdate.log ca sa vezi vedem eroarea la update si screenshot`u ca sa vad daca ai copie originala de vista.. daca nu ai nu are rost sa investesc timp
__________________ C2D E8400@3.6Ghz, Asus P5B - Deluxe 8GB G.SKiLL 5-5-5-15 , 2.5TB HDD Evga 8800GT Philips 107cm 1080p LCD | |||
|
| | #1591 (permalink) | ||
|
Am patit si eu ceva asemanator de curand cu Windows Defender , nu vroia sa se mai updateze ( nici nu stiu in primu rand de ce se updata din moment de il tin dezactivat). Am gasit rezolvarea prin dezactivarea Automatic Updates. Pur si simplu dai No Automatic Updates si debifezi toate optiunile urmatoare, apoi am dat update manual la Defender si a mers. Dai eventual un restart , si reactivezi automatic updates. In cazul meu a mers. | |||
|
| | #1600 (permalink) | ||
|
voi ce codecuri folositi? ca eu am luat vista codec package si tot imi sacadeaza... la voi a mers instalat adobe reader 8??
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! Last edited by GabrieLL; 23-05-2007 at 17:26.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|