Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-06-2007, 19:31   #1681 (permalink)
Ike
Nick anterior: FullMetal

Ike's Avatar

Quote:
Originally Posted by gnevnou View Post
Cunoscatori de Vista... help me... de curand mi-am cumparat si eu un laptop cu Vista x32 pe el... merge bine... sunt multumit , cu toate ca unele programe nu le-am gasit sa functioneze pe el( cum ar fi Daemon tools) ! INTREBARE: cum fac si eu icoanele mai mici ... deci mi se par imense...la rezolutia de 1280 mi se par f mari... dk a gasit cineva ... undeva... un option sa le faca mai mici ... as fi recunoscator! Multumesc anticipat!!!
Quote:
mouse dreapta pe desktop .-> view->.. show clasic icons
sau
Quote:
tii apasat control si rotesti rotita de la mouse
Am intrebat si eu cu o pagina in urma
Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck.

Ike is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2007, 21:46   #1682 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Quote:
Originally Posted by big_bum View Post
ma. eu tot nu ma prind cum se inchide vista asta. cum fac sa modific botoanele din start? adica in loc de sleep sa fie shut down?
Te duci in optiunile de power management si acolo dai de acea optiune ce va seta functia butonului sleep/shutdown.
Nu am vista acum in fata si nu pot sa confirm, dar cred ca daca acolo nu dai de ea, atunci e prin optiunile barii de start e posibil sa se afle

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 19-06-2007, 09:26   #1683 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Am si eu o mica problema la instalarea Win Vista si anume: bootez de pe DVD si ramane la imaginea asemanatoare cu aurora boreala, nu se vede nici o bara nimic.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2007, 22:46   #1684 (permalink)
Registered User

DARE's Avatar

ai incercat cu alt DVD...sau pe asta pe alt calc..?

DARE is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2007, 03:19   #1685 (permalink)
For Sale - Buy Now

SeikQ's Avatar

Crusher, posibil sa nu se fi blocat. aceeasi impresie am avut si eu cand l-am instalat. nu stiu din ce motiv, a stat cateva minute bune la imaginea respectiva.

SeikQ is offline    Send Message via Google Talk to SeikQ Reply With Quote
Old 20-06-2007, 12:15   #1686 (permalink)
pur si simplu graS

big_bum's Avatar

atunci isi calculeaza el nush ce chestie. si eu am crezut ca e blocat dar dupa cateva minute si-a revenit. nu iti face griji. de instalat tot se instaleaza

big_bum is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2007, 12:56   #1687 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Multzam o sa incerc maine sa-l instalez din nou.

Pana la urma exista vreo rezolvare la problema cu Creative?
Adica o sa aud ceva in boxe sau ... ?
Am un audigy 2 si placa de baza are un On board 7.1 CH Audio CODEC (ALC850) cred ca mai indicat e sa activez onboardul.

Old 20-06-2007, 13:36   #1688 (permalink)
Bă, ce te uiţi ?

omgwtf's Avatar

Mi-am pus vista de vreo o luna, iar de cateva zile incoace cand deschid pc-ul nu mi se vede ecranu' negru cu specificatiile placii video etc...mi se vede un scris verde "acer" pana imi intra in windows...asa face si daca sta in idle si se stinge monitorul. De la ce poate sa fie? Problema asta n-am avut-o in xp.

omgwtf is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2007, 16:03   #1689 (permalink)
Evanescent

BlkHrt's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheCrusher View Post
Multzam o sa incerc maine sa-l instalez din nou.

Pana la urma exista vreo rezolvare la problema cu Creative?
Adica o sa aud ceva in boxe sau ... ?
Am un audigy 2 si placa de baza are un On board 7.1 CH Audio CODEC (ALC850) cred ca mai indicat e sa activez onboardul.
Eu am stat vreo luna cu sunetul total zapacit in jocuri samd, dupa care m-am enervat si am stat vreo alta luna pe 2.1, celelalte 3 boxe fiind un decor interesant in camera mea (macar se auzeau lucrurile corect 8-|), pentru ca intr-un final sa ma risc pt prima oara in viata mea si sa bag cel mai nou pachet kX.
Soc si stupoare, driverii rusilor merg excelent, ba chiar am si stereo surround, equalizer smecher si multe alte nebunii. Si nici vechiul dezavantaj legat de lipsa EAX nu mai e valabil, fiindca oricum n-ai suport eax in vista momentan . Asa ca, din partea mea, eu zic sa incerci kX si o sa-ti sune ca pe XP placa dupa ce te ratacesti putin prin setari.
Mi se pare rusinos ca driverii aia sa functioneze muuuult, muuuuuuuuuult mai bine pe vista decat cei de la CL.
Si pentru ca rusinea sa fie maxima, un brazilian a scos de curand soft-ul Alchemy modificat astfel incat sa mearga si pe Audigy-uri, nu doar pe X-Fi. Deci nu era nimic complicat, e doar rea-vointa. Palma peste ochii nesimtitilor de la CL.
(PS : Daca folosesti kX, evident ca nu vei putea folosi acel release modificat de Alchemy, dar eh... eu unul prefer sa am sunet ca lumea fara eax in jocuri, decat sa ma zbat cu driverii CL).

BlkHrt is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2007, 16:10   #1690 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Banuiesc ca la acest kX te referi? http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1

Old 20-06-2007, 16:28   #1691 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Yap.. multă vreme am folosit driverele kX, dar m-am întors la Creative pentru o ţâră de EAX. Oricum, am rămas cu părere bună despre kX. Aşa că nu mă miră să vină de la ei soluţia pentru bătrâna şi fidela mea placă Creative SB Live! 5.1 Digital.

Raven is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2007, 16:29   #1692 (permalink)
Evanescent

BlkHrt's Avatar

Quote:
Banuiesc ca la acest kX te referi? http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1
Yep. Desi eu l-am luat de pe driverheaven, vad ca la build e un nr mai recent... http://www.driverheaven.net/general-...-released.html.
O sa te incurci in interfata pana reusesti sa configurezi lucrurile, dar eu zic ca la ora asta e cea mai buna solutie pt audigy-uri pe vista.

BlkHrt is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2007, 16:32   #1693 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Quote:
Originally Posted by BlkHrt View Post
Quote:
Yep. Desi eu l-am luat de pe driverheaven, vad ca la build e un nr mai recent... http://www.driverheaven.net/general-...-released.html.
O sa te incurci in interfata pana reusesti sa configurezi lucrurile, dar eu zic ca la ora asta e cea mai buna solutie pt audigy-uri pe vista.
Nu o să te încurci mai mult decât te încurcai cu driverele şi aplicaţiile Creative.

Raven is offline    Reply With Quote
Old 20-06-2007, 20:47   #1694 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Oricum ai control mult mai mare asupra placii decat din driverele Creative. Eu am renuntat destul de repede la driverele standard dupa ce mi-am luat placa.

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 21-06-2007, 15:16   #1695 (permalink)

end-er's Avatar

cateva intrebari despre vista, imi cer scuze daca la unele din ele s-a mai raspuns aici sau se gaseste documentatie pe net... as vrea doar sa stiu si parerea userilor de aici inainte sa-mi pun si eu vista - asadar...

1. cat spatiu se recomanda sa las pentru partitia pe care o sa pun home premium? mentionez ca vreau sa instalez toate aplicatiile pe o partitie separata... ma gandeam la 20-25GB - mult? putin?

2. cat se recomanda sa las pentru partitia de swap? avand in vedere ca am 1GB de ram ma gandeam la 3GB, as vrea sa stiu daca vista are nevoie de spatiu mai mare pentru swap

3. ce-as mai putea face ca sa fac vista si mai rapid in afara de scos din servicii, scos uac, scos sidebar...? cu mentiunea ca vreau sa las aero... si nu-mi raspundeti ca solutia e sa pun xp la loc

sistemul e slabutz, un barton 2500+ cu 1gb de ram si radeon 9550gu2... as spune la limita pentru o vista fluida (cu aero si ceva aplicatii consumatoare de resurse)

merci anticipat de sugestii
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
cateva intrebari despre vista, imi cer scuze daca la unele din ele s-a mai raspuns aici sau se gaseste documentatie pe net... as vrea doar sa stiu si parerea userilor de aici inainte sa-mi pun si eu vista - asadar...

1. cat spatiu se recomanda sa las pentru partitia pe care o sa pun home premium? mentionez ca vreau sa instalez toate aplicatiile pe o partitie separata... ma gandeam la 20-25GB - mult? putin?

2. cat se recomanda sa las pentru partitia de swap? avand in vedere ca am 1GB de ram ma gandeam la 3GB, as vrea sa stiu daca vista are nevoie de spatiu mai mare pentru swap

3. ce-as mai putea face ca sa fac vista si mai rapid in afara de scos din servicii, scos uac, scos sidebar...? cu mentiunea ca vreau sa las aero... si nu-mi raspundeti ca solutia e sa pun xp la loc

sistemul e slabutz, un barton 2500+ cu 1gb de ram si radeon 9550gu2... as spune la limita pentru o vista fluida (cu aero si ceva aplicatii consumatoare de resurse)

merci anticipat de sugestii

Last edited by end-er; 21-06-2007 at 15:16.. Reason: Automerged Doublepost

end-er is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2007, 15:45   #1696 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Si eu vreau astazi sa instalez Vistaul.

Personal am un HDD mai mic si mai vechi de 20 de giga pe care l-am lasat ca o singura partitie si pe care vreau sa instalez Vista.

Pentru o optimizare cat mai buna iti recomand sa citesti aici

In afara de scos servicii cred ca il poti seta in functie de ce vrei de la el: performata(setari vizuale in primul rand mai scazute) sau calitate (setari vizuale care halesc resurse la greu).

Old 21-06-2007, 16:14   #1697 (permalink)

end-er's Avatar

merci de link crusher cu serviciile sunt destul de lamurit, sunt curios daca mai sunt si alte chestii de facut - de exemplu scos taskul de defrag... stuff like that...

EDIT: in momentul asta, pentru cineva care nu are sistem bun ca sa profite la maxim de superfetch & restul, probabil aero si curiozitatea sunt singurele motive de instalat vista deci nu prea imi vine sa scot efectele... cel mult pe cele care nu afecteaza brizbrizurile aero

Last edited by end-er; 21-06-2007 at 16:26..

end-er is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2007, 18:30   #1698 (permalink)
TuGuD

gnevnou's Avatar

Ms mult pt tipsu' cu icoanele... e mult mai bine asa!!! Another problem: am instalat xvid, divx, si bspalyer; si ... nimic... deschid filmul sunet perfect... subtitrare la fel .. dar imagine nimic... nici in full screen, nici normal!! Stie cineva ce mai am nevoie !?!?!??!

gnevnou is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2007, 18:38   #1699 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Din cate stiu in Vista nu prea mai merge nici un alt player (deocamdata) cum trebuie in afara de Windows Media Player . Cu VLC mai poti face ceva dupa ce-l setezi sa foloseasca pt randare DirectX cu setarea YUV->RGB

Old 21-06-2007, 18:55   #1700 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

MPC nu functioneaza?

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules