![]() |
| | #1781 (permalink) | ||
| Şi Pentium D este dual core. Până şi Pentium 4 HT e un soi de dual core. http://capsmod.net/forum/viewthread.php?tid=147
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1785 (permalink) | ||
| re
vista pe 64 biti merge excelent pana la un punct:ce soft nu este pt vista 64biti sau xp 64 biti e nul...in rest se observa capacitatea celor 64 biti si sincer l-as lasa sa ruleze constant daca nu as intampina probleme cu unele drivere si programe...eu l-am instalat pe un celeron lga775 2,66ghz,mobo ECS de 1,5 mil,512 mem 533mhz,ati x700 ,hdd 80gb/sata2...scor 3,6...jocuri rulate...fifa07,hell in vietnam,flatout2,nfs carbon,infernal,blazing angels,halo2,etc. ... adica am jucat tot ce am vrut la frame mai mult decat decent (minim 30fps)si rezolutia monitorului 1024x768(foarte rar 800x600) si asta pt.ca stie sa sa-si optimizeze procesele(doar ca hdd la cantitatea de mem.de 512mb este folosit f. intens si uneori apar mici sacadari)...deci...e superbun dar un pic de asteptare nu strica.
__________________ YM: cgclancer , tel.0766.544.593, www.diadenteam.ro | |||
|
| | #1786 (permalink) | ||
| Quote:
Nu ai citit mai sus?Ce placa audio ai?Daca ai o placa de la Creative ia ultimele drivere de la ei de pe site apoi fa smecheria prezentata aici http://forums.creative.com/creativel...cending&page=1 Uite si driverul aici http://uk.europe.creative.com/suppor..._2_12_0002.exe
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1787 (permalink) | ||
|
Păi şi tu ai impresia că nişte drivere de Audigy merg pentru Live? Bine, mai demult chiar citeam (şi-am instalat şi eu ) de instalarea driverelor de Audigy pentru SB Live. Dar nu e acelaşi lucru.O să-l încerc şi eu, că tare sunt curios.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #1788 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| | #1789 (permalink) | ||
|
Raven in cazul asta incearca KX-urile.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1790 (permalink) | ||
|
cum se repara boot manager-ul de vista? am instalat xp pe c si vista pe d. xp nu mai boteaza de cateva zile si vreau sa formatez c. daca il formatez, se pierde boot manager-ul de vista. mi-a spus cineva ca pot repara boot manager-ul de vista cu dvd-ul lui. cum se face?
__________________ Bigb | |||
|
| | #1791 (permalink) | ||
|
Exista vreo versiune TRIAL (30-60zile...etc..?!?)de Vista care sa o pot downloada si instala legal?De preferinta o versiune home premium/ultimate(pt aero)? LE: Din ce am gasit aici: Dacă nu activaţi Windows Vista în perioada de graţie de 30 de zile, sistemul dvs va comuta la un mod cu funcţionalitate redusă. În acest mod, numai browserul implicit pentru Internet va fi disponibil pentru utilizare şi veţi fi deconectat automat la intervale de o oră. În timpul operării într-un mod cu funcţionalitate redusă, veţi putea accesa fişiere personale, dar majoritatea funcţiilor vor fi restricţionate. Se pare ca ce vreau eu ..nu merge
__________________ 1st Rig:AMD X2 3800+ @2.35Ghz,TDP 65W,AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,2*1GB Ddr800@940Mhz@2.01V Kingmax Mars KLDD4,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Sony-Ericsson T65/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,512DDR,Dvd-Wr Last edited by Hadrian; 04-07-2007 at 09:24. | |||
|
| | #1793 (permalink) | ||
|
Are cineva Vista pe un sistem cu placa de baza P5W DH Deluxe? Vreau sa stiu daca a reusit sa faca sa se auda 5.1. La test-ul din aplicatie merge bine dar cand pun orice aplicatie nu mai merge decat stereo. Am scos Creative XFi-ul ca eram 100% sigur ca nu o sa am probleme si se pare ca sunt doar minciuni fazele ca placile Realtek nu au probleme in Vista.
__________________ Intel Core2Duo 8400 3GHz ,cooler Scythe Andy Samurai Master, Asus Maximus Formula, 4x2048MB A-Data Extreme DDR 800+ 5-5-5-15, 2x Gainward 4870 GLH , Creative X-Fi Xtreme Music, WDC 2500KS SATA II + WD5000AAKS 500GB SATA II + Samsung HD321KJ 320GB SATA II, Asus DRW 1612BL , Asus DRW 20BL , Carcasa Enermax Blue Viper Neagra + Sursa Sirtec HPC-1000-G14C 1000W, TV Tunner Leadtek Winfast TV200XP Expert, monitor Samsung SyncMaster 205BW. | |||
|
| | #1795 (permalink) | ||
|
Salutare... am si eu o problema... de curand (ieri) m-am hotarat sa imi pun din nou Vista (dupa ce il incercasem cand a aparut) pentru ca cei de la m-audio au scos un driver beta pt Revolution 5.1 si am zis what the hell... might aswell try it... Intre timp imi schimbasem placa de baza si ramii... Faza care e... instaleaza el ce instaleaza dar cand ajunge pe la Completing Instalation... punctele alea 3 de dupa instalation se misca dar nu lucreaza hardul si nu face nimic... tastatura nu era blocata si nici mouseul. Am incercat de 4 ORI sa il installez and no go... a 3-a oara l-am lasat 3 ore si m-am dus prin sufragerie numai sa il las in pace... m-am dus sa il verific si imi aparuse un ecran negru si nimic nu se intampla... tastatura iar mergea si mouseul fara pb... L-am mai lasat si i-am dat restart De intrat in windows nu intra ci se misca bara de loading is atat... de parca intrase intr-o bucla... A 4-a oara (adica in momentul asta) i-am scos placa de sunet din comp si 1 gb de ram... si l-am lasat sa vad poate am probleme cu vreo placuta de ram sau nu ii convine placa de sunet. Intre timp as dori niste idei inainte sa ma duc sa ii sparg pufarina lu billgates cu marele lui jeg de 2 bani. Proc: C2D E6400 Rami: Kingston HyperX (4 4 4 12) PV: Asus 7950 GT MOBO: Asus P5N-E SLI cu chipset nvidia 650i sli. chiar nu stiu ce sa ii mai fac... cred ca revin la XP... | |||
|
| | #1796 (permalink) | ||
|
Mai demult se intreba ca de ce ocupa Vista x GB: "The technology keeps multiple versions of a DLL in the WinSxS folder and runs them on demand to the appropriate application keeping applications isolated from each other and not using common dependencies." -- Wikipedia. 9 GB are directorul.
__________________ Accepta infrangerea in casa ta ca pe o veche prietena si fa-o geloasa cand noua ta amica numita succes te saruta cu dragoste si adoratie. Last edited by RedGuard; 04-07-2007 at 22:34. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1798 (permalink) | ||
|
Cine are WinFast TV2000 XP Expert?! a reusit sa faca captura cu sunet..??? am instalat driverele de la producator......dar degeaba mentionez ca placa de baza e Asus P5B --------------------
__________________ E6600/Asus P5B /ANTEC P180/2x WDC 200GB SATA,1x 320 GB Seagate SATA2/2x 1GB DDR2 800 Mhz Dual Chanel/Gainward 7600 GT TD/DVD-RAM LG 4167B/Tv-tuner Winfast Leadtek expert 2000! Last edited by DARE; 07-07-2007 at 20:02. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1799 (permalink) | ||
|
Şi ai setările corecte făcute la softul de captură? În mod normal se aude tunerul în aplicaţia cu care a venit?
__________________ Toate cele bune! E8400 • Ninja B+ • DFI LP DK P35-T2RS • 2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400 • Manli 8600GT • RAID 0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB NSK6500 • Philips 170C • Klipsch Promedia GMX A-2.1 | |||
|
| | #1800 (permalink) | ||
|
pai...setarile..nu pot sa le fac.... pt.ca nu se pupa..cu driverele audio.... (cred)
__________________ E6600/Asus P5B /ANTEC P180/2x WDC 200GB SATA,1x 320 GB Seagate SATA2/2x 1GB DDR2 800 Mhz Dual Chanel/Gainward 7600 GT TD/DVD-RAM LG 4167B/Tv-tuner Winfast Leadtek expert 2000! | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|