![]() |
| | #1801 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Vreau sa instalez Vista Home Basic pe un hdd WDC pe SATA.Am nevoie de drivere pentru controllerul de hdd sau nu,placa de baza fiind de la Asrock AM2NF6G -------------------- Editare ulterioară -------------------- Vreau sa instalez Vista Home Basic pe un hdd WDC pe SATA.Am nevoie de drivere pentru controllerul de hdd sau nu,placa de baza fiind de la Asrock AM2NF6G ? Last edited by me_raul; 12-07-2007 at 12:59.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1803 (permalink) | ||
|
Mi-am pus si eu astazi Vista, si am o problema foarte tampita: desi am ultimele drivere de la ATI pentru Vista, la Display Settings nu pot sa setez o rezolutie mai mare de 1024x768, desi monitorul suporta, in XP stateam pe 1280x1024 fara nicio problema. Help, please? ![]() LE: S-a rezolvat, il instalasem cu cablu' de TV-Out bagat in placa, si s-a gandit el sa imi puna "clone displays".. foarte tare.. Thx anyway! Last edited by Mister X; 13-07-2007 at 02:09.. | |||
|
| | #1804 (permalink) | ||
|
mie mi se para ca vista nu stie sa faca diferenta dintre 1024x768 si1280x1024. din cate stiu eu, am monitorul pus pe 1280x1024 si daca fac un screenshot, are rezolutia de 1024x768. sau cel putin mi se pare. oricum, cred ca aceste cazuri sunt izolate, nu trebuie sa speriam tot romanu': daca iti pui vista, nu o sa mearga monitorul klumea sau, daca nu ai min 1 gb ram, iti prajeste hardu.
__________________ Bigb | |||
|
| | #1805 (permalink) | ||
|
Am o problema cu monitorul (Acer Al1916) nu stiu daca e de la vista sau de la el. Cand deschid monitorul imi apare scris verde "acer" pentru vreo 7 secunde, pe xp nu facea asa. Monitor/placa video tot e nou...am umblat si prin setari la el dar nu am gasit nimic, iar cdul cu care a venit nu era nici un driver..am mai facut un thread cu problema asta nimeni pana la urma nu m-a lamurit
__________________ | |||
|
| | #1806 (permalink) | ||
|
nu cred. sa fie un bug de la ei? eu am monitoru din 2004, saptamana 38. un samsung sync master 710N, care merge foarte bine pe xp. ai drivere de la monitor? daca da, instaleaza-le si apoi, din computer management, update driver. poate merge asa. ca sa nu zic ca am pb cu placa video pe el. 9600 XT(Microsoft Family). si xp vede Ati 9600 XT. cu hardu la fel: sata pe xp(cum e normal) si ata pe vista. doar cu tastatura se impaca bine: pe xp, ma chinui cu un HID Chicony, dar pe vista, nu am probleme, l-a descoperit imdediat(kit-ul tastatura+mouse)
__________________ Bigb | |||
|
| | #1809 (permalink) | ||
|
vista suks , nu ma lasa sa instalez placa video , un leadtek 6600 gt tdg , incepe instalu dupa care zice ca nu este un produs leadtek si se inchide instalarea , nu vede nici placa de sunet audigy 2 zs si a disparut si recicle bin , back 2 xp sp 2
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
| | #1814 (permalink) | ||
|
Se pare ca am un mic trojan sau virus in vista si nu imi dau seama cum sa scap de el. Nod nu il gaseste, acum scanez cu spybot. Atasez eroarea si apoi ce imi arata(am pozat pentru ca nu pot face print-screen la al doilea ecran, nu ma lasa). Deja este destul de stresanta faza. Imi apare la 10 secunde iar dupa ce dau close. Vreo idee cum sa scap de ea? | |||
|
| | #1817 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo de NOD, detest modul lui de a-şi adăuga texte la mailurile scanate.
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|