![]() |
| | #1821 (permalink) | ||
|
Antivirusul iti este updatat la zi?Configureaza-ti-l dupa ghidul de aici iar apoi da o scanare la tot computerul.Uita-te si la procesele care ruleaza,ca s-ar putea sa fie ceva proces care tii tot da eroarea asta.Poti instala si Spyware Doctor 5 care e si cel mai bun spyware la ora actuala,dar si cel mai mare mancator de resurse(de asta scade in ochii publicului). Incearca sa vezi daca pe Opera tot aceeasi eroare iti da.Revino daca rezolvi ceva!
__________________ "If they hit us,we hit'em back." | |||
|
| | #1823 (permalink) | ||
|
asa..rezolvat cu driverele , mai am 2 probleme ( minim) 1.ce player sa folosesc care sa dea full screen pe tv cand ma uit l un film in regimul clone dar sa nu trebuiasca sa fie full screen si pe monitor , in xp foloseam bsplayer dar in vista bsplayer nu vrea sau nu stiu eu ce sa ii fac 2. a disparut recivle bin , nu stiu daca l-am sters din greseala etc , se poate sa il aduc inapoi de undeva? -------------------- Editare ulterioară -------------------- asa..rezolvat cu driverele , mai am 2 probleme ( minim) 1.ce player sa folosesc care sa dea full screen pe tv cand ma uit l un film in regimul clone dar sa nu trebuiasca sa fie full screen si pe monitor , in xp foloseam bsplayer dar in vista bsplayer nu vrea sau nu stiu eu ce sa ii fac 2. a disparut recivle bin , nu stiu daca l-am sters din greseala etc , se poate sa il aduc inapoi de undeva?
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice Last edited by akileon; 15-07-2007 at 23:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1828 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Salut Ma poate ajuta careva?Am monitor lcd samsung 720N iar in vista nu pot sa-l pun in rezolutia nativa 1280*1024@72hz asa cum il puneam in xp.In vista pot sa-l pun in 1280*1024@70hz sau 75hz da in ambele frecvente nu se vede klumea,se vede in ceata si e foarte obositor,cel putin la scris se vede urat tare.Am incercat o gashka de setari,alea,alea...driverul il am instalat de la monitor doar ca nu pot sa-l pun la frecventa intermediara adica de 72hz.Ma poate ajuta careva?stiti vreun program cu care sa reusesc sa pun frecvente la monitor?multumesc | ||
|
| | #1832 (permalink) | ||
| Daca dau show message imi arata ce apare in poza facuta cu aparatul. Iese din interfata aero, adica din 3d acceleration... se face ecranul negru apoi apare imaginea aceea. Daca dau print screen o fac degeaba, nu apare nimic in clipboard de aceea am facut poza. Am dat de cap pana acum la proces. Era un fisier svchost.exe intr-un director ascuns "Recycles" in C:/ . Am reusit sa il sterg si eroarea nu a mai aparut. Sa vedem ce se intampla la un restart. De atunci laptopul l-am avut doar in standby. O sa il inchid in seara asta sa vad daca mai apare.
| |||
|
| | #1838 (permalink) | ||
|
Normal ca suporta (7600 GT:GS), in prima saptamana cand am instalat Vista a functionat fara probleme.Si apoi v-am zis ca mi-a dat intr-o zi mesajul cum ca nu mai am memorie si s-a scos singur din 3D acceleration.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|